סדרה חדשה שאולי כדאי לנסות

A m o s 2 9

New member
סדרה חדשה שאולי כדאי לנסות

היום אמורה להתחיל סדרה חדשה בערוץ NBC שנקראת "Persons Unknown". סדרה על קבוצת אנשים שנחטפת ונכלאת בתוך עיירת רפאים מוזרה. מי שרוצה, מוזמן לראות טריילר באתר הבית של הסדרה בכתובת: http://www.personsunknown.com/ מצפייה בטריילר, זה קצת מזכיר את אבודים. אנשים זרים שנתקעים בעיירה מסתורית, שזה כמו האי של אבודים רק בלי חול ומפלצת עשן שחור. ורוב השחקנים גם לא מוכרים, ממש כמו השחקנים של אבודים בתחילתה. מקווה שהיא אכן תעמוד בציפיות.

reasonforall

Active member
אגב...

הפרק הראשון היה אתמול (יום שני). זזתי לבדוק אותו.

reasonforall

Active member
i want to play a game

הטריילר נראה כמו עוד פרק בסדרה של "המסור"

A m o s 2 9

New member
יש בזה משהו

בטריילר אמרו לאישה שכדי להשתחרר משם היא צריכה להרוג את הבחור (השוטר מ"משמרת שלישית"). זה באמת מזכיר טיפה את אחד מהמשחקים של ג'יגסו. עוד לא ראיתי את הפרק, אראה אותו בערב.

On23

New member
אני אראה את זה מחר

יש כבר ביקורות? משהו? לא שאני סומך עליהם, סתם מעניין

reasonforall

Active member
ראיתי

אפשר לתת לו כל כך הרבה שמות על פי הפיילוט. יש בו קצת מ "האסיר", המסור..ועו כל מיני. הייתי אפילו קורא לסדרה בעברית "האח הגדל"

../images/Emo45.gif ראיתי ואהבתי

תודה על ההמלצה. התחלתי את FF, פחות מעניין, אבל נחמד.

nikita5s1

New member
תודה על ההמלצה. נראה טוב.

הקונספט כמעט זהה לאחד מסרטי המסור

A m o s 2 9

New member
ראיתי ואהבתי../images/Emo91.gif

צריך עוד קצת זמן כדי להכיר יותר את הדמויות. את חלק מהשחקנים אני כבר מכיר מסדרות או סרטים אחרים, את השאר לא, וזה מה שיפה בזה, כמו שלא הכרתי הרבה מהשחקנים של אבודים בהתחלה. ונחמד שיש בסדרה סוג של "שאנון", מקווה שלא יהרגו אותה מהר מדי. שלפחות יחכו לעונה 2 פרק 6
ואני כבר מתחיל לפתח תיאוריות (זאת הסבתא אשמה
).

reasonforall

Active member
נחמד, ולא יותר

בנתיים זה רק נחמד. אני אמשיך לראות עד שימאס או עד שהיא תתבטל (כמו כל סדרה בערך בזמן האחרון).

A m o s 2 9

New member
בעונה הראשונה יהיו 13 פרקים

ונקווה שהם יעשו את המהלכים הנכונים עלילתית כך שהיא תהיה יותר מנחמדה ועם פחות סיכונים לביטול. נ.ב. כשצפיתי בפרק, פתאום הייתה לי תחושה שכמה חבל שאין ים מסביב לעיר הזאת. לא יכלו להציב את העיר הזאת באיזה אי מסתורי?

reasonforall

Active member
גם אני מקווה

להפתעות וטוויסטים מעניינים שישאירו אותנו במתח ועם טעם של עוד. אגב..השם החדש של הסדרה - עלומים.

למעלה