סדרה חדשה שאולי כדאי לנסות

reasonforall

Active member
מתרגמים כנראה

השם הרשמי יינתן רק אחרי שהסדרה תגיע לארץ

A m o s 2 9

New member
אבל האמת, שם יפה

כמו שכתבתי באחת ההודעות, הסדרה הזאת צריכה שם עברי שיזכיר את "אבודים", "גיבורים", נמלטים" וכו'.

reasonforall

Active member
האמת...

שום דבר לא צריך להזכיר את גיבורים או את נמלטים. נמלטים התדרדרה מאוד, ואיבדה את עצמה. גיבורים הפכה להיות כמו מסטיק שאיבד כבר את הטעם (אגב, היא התבטלה). ולגבי אבודים, לא יהיה משהו שיצליח להשתוות לה. יש רק אחת כזו :)

A m o s 2 9

New member
לא, התכוונתי רק על משקל המילה

אני מסכים אתך לחלוטין לגבי נמלטים וגיבורים, ובוודאי שלגבי אבודים. אבודים יש ותהיה רק אחתמאוהב|

טיי 1

New member
קצת תובנותיי (בלי ספוילרים)

בדיוק ראיתי שקיימת כזו סידרה... בינתיים רק הפרק הראשון, אולי כדאי לחכות עוד כמה פרקים - גם כדי שיהיה "לאן להיכנס" , וגם כדי לראות שלא יבטלו אותה אחרי הפרק הרביעי :) למרות שלפי הטריילר - הוא נראה מעולה, תופס, מחזיק. לא ראיתי את הפרק, אבל הקונספט ברור. ואני חושב ש"אבודים" זה לא יהיה - מהבחינה הזאת - שאחרי "אבודים" כבר הבנו את הקונספט ומייד אנחנו חושדים ש"מדובר בניסוי פסיכולוגי" או "ניסוי מדעי" שניסו לגדל קהילה חדשה מאפס וכו'... (ואז אפשר להביא הפוך על הפוך) בכל מקרה, הקונספט מעניין מה שכן - אתם ציינתם את המסור, אבל יש ים , באמת ש-ים סרטים בקונספט הזה של "ארבעה זרים מתעוררים בחדר/במדבר/במרתף בלי זיכרון מה קרה ומתחילים לראות איפה הם ואיך הם יוצאים מהמקום הזה". המסור הוא רק אחד מתוך עשרות סרטים עם אותו סינופסיס שקמו בשנים האחרונות. רק השבוע יצא לי להתחיל (ולהפסיק באמצע) לראות סרט בול בסגנון - DRIFTER. ויש עוד מלא. (כמובן שבין פורצי הדרך היה Cube , שמבוסס על סרט משנות ה 60).

A m o s 2 9

New member
כן, בגלל זה הם יצטרכו להיות יצירתיים במיוחד

ומקווה שהם יעשו את זה ולא יחזרו על מנטרות מהסרטים שציינו פה בשרשור ובמקומות אחרים.

On23

New member
רק 13 פרקים וזהו

בתכלס, זה רעיון טוב לעשות את זה ככה...

A m o s 2 9

New member
אבל אם זה יצליח, בטח ימשיכו לעוד עונה

אבל מניסיון, אולי באמת עדיף לגמור את הסיפור ב-13 פרקים.

On23

New member
לא חושב,

אם זה ממש יצליח זה כנראה ימשיך. אבל הרייטינג נמוך בינתיים, אז לא מאמין שישתנה משהו.

HotSausage

New member
חחח איזה שקר

זאת מיני סדרה! = לא תהיה עונה 2 משום מה.. היא נכתבה ואושרה ל-13 פרקים. כמו "הפסיפיק" שנגמרה לא מזמן..

On23

New member
מה שקר, מה?

אם היה לזה רייטינג מטורף, יכול להיות שהיו ממשיכים את זה לעוד עונה. כמו נמלטים, שבמקור תוכננה להיות 13 פרקים אבל המשיכו בגלל ההצלחה הרבה.

N o a m V

New member
ראיתי

דיי אהבתי, ניראת לא רע מקווה שתתפתח טוב. והם לא יודעים שלא מקבלים תשובות על ההתחלה.......צריך לחכות לפחות איזה 6 עונות ..... אהה וראיתי עכשיו את הפרסומות של אוונגלין בערוץ 2......אוף אני מתגעגע

למעלה