מצוין - תודה!Person of Interest
בלש אמיתי
ג'סיקה ג'ונס
דולהאוס
דרדוויל
האוס
האישה הטובה
הומלנד(רק העונה הראשונה, בערך)
הכי גאים שיש (האמריקאית, 2000)
חוק וסדר: מדור מיוחד (SVU)
סיפורה של שפחה
צדק פרטי
שיקגו PD
בוש
KIN
לוציפר
רופא ללא גבולות/ Transplant
כישור הזמן
זהו, התעייפתי מלחשוב.
+1 להוריבלאם הן לא ברשימה שלי אז צריך להוסיף את:
סיפורה של שפחה
צדק פרטי
KIN
לוציפר
Galavant
UNDONE
תאגיד
Love Sick
Dr. Horrible's Sing Along Blos
the Expanse
Tales from the Loop
שי-רה ונסיכות הכוח |
פריקים וגיקים |
פיוצ'רמה |
סקינס (הבריטית) |
מסע בין כוכבים: וויאג'ר |
מסע בין כוכבים: חלל עמוק 9 |
הסנדמן |
זיווגים |
הפלייליסט של זואי |
הסוכנת קרטר |
סוכני שילד |
החיים על מאדים |
דירק ג'נטלי |
ג'נטלמן ג'ק |
24 |
our flag means death |
זה בסדר אני כבר אנוח בקברמסכנה לונה
מלךתמונה של חתול לא קשור
(אני מקרה מיוחד) (ופרח רגיש)
האמת שהפרומו בזמנו ממש עשה לי חשק אבל אני משתדלת לכבד את הבקשה של יס לא לראות בצורה פיראטית (בלי ציניות). עכשיו יש לי סטינג אבל אני לא חושבת שראיתי שם את הסדרהוהסדרה הישראלית הכי טובה שאף אחד מכם לא צפה בה - רק להיום.
אני החלטתי לציין סדרות שממש השפיעו עלי ונשארו איתי (בין אם מצחיקות או מרגשות) או כאלה שיש סיכוי שאני ארצה לראות שוב. יש הרבה סדרות אחרות שאולי נהניתי מהן בזמן הצפייה אבל הן לא השאירו חותם מיוחדאיך אתם מחליטים לגבי סדרות שאהבתם בחלקן? או שרק חיבבתם? כאילו מה רמת האהבה לסדרה צריכה להיות כדי להכנס לרשימה כדי שהיא תהיה רשימת הסדרות האהובות ולא הסדרות שפשוט צפינו בהם?
אני בכלל לא פה אני בעבודה לא ראיתם אותי
אה, אוי. אני חושבת שהכנסתי את הקראשינג הלא נכון לרשימה שלי כי לא קראתי את כל השרשור. אני התכוונתי לזה של פיבי ברידג'סלא, לתכנית של פיט הולמס מ- HBO.
לגמרי. כל כך קצרהבטר אוף טד (!!!!!!!!)
האמת שביום חמישי הייתי באירוע ובכלל לא נכנסתי לתפוז..הזדמנות אחרונה עד חצות הלילה... (@מילי08 יש סיכוי?)
ומילי|רובוט|
לונה ממש חמודהאת כזאת חמודה לונה
קחי מתנה:
יכולה למצוא לי אותה? לדעתי בשלב הזה כבר לא ראיתיסצינה הכי טובה בעולם!!
למשל נשות הלעולם לא לא כתבתי כי הייתה רק עונה אחת קצרה (או חצי עונה?) ולכן לא הייתי בטוח אם להחשיב
חחח, למה זה לא מפתיע אותי?*עכשיו בדיוק שיחקתי משחק שולחן (דומיניון) עם חלק מהמשפחה שלי וקצת התייאשו מכמה אני זמן לוקח לי לחשוב על דברים מסויימים. וזה היה עוד כשדי השתדלתי.
יאאאאא למרות שהייתי מחליפה את ניית'ן פיליון בכריס אוונסאוקי, זה יותר מושקע:
אמממ... באפי ?1. מי הסדרה שהכי הרבה מבין המשיבים אוהבים?
דוקטור הו, מחלקת גנים ונוף, הבית הלבן, שיימלס (אמנם קראתי את הרשימות של כולם עכשיו [כן כן] אבל לא מספיק כדי להפנים מה כתבתם...)2. במקום השני אחריה יש תיקו בין 6 סדרות. יכולים לנחש מי הן?
ניק ולונה, פה ושם ארינמל3. עם מי אתם מנחשים שיש לכם הכי הרבה סדרות אהובות משותפות, מבין המשיבים?
אני לגמרי משועממת, גם- בעיקר- בעבודה. פשוט לא מתאפשר לי להגיב כי או שיש אנשים או שיש מלא התעסקויות קטנות ומציקות . עבודה* כמובן שאתם יכולים פשוט לספור בעצמכם במקום לנחש, אבל אני יוצאת מהנחה שאף אחד פה לא משועמם ברמה שלי...
אם ניק וארינמל היו יודעים מה טוב בשבילם הם היו מזמן מתיישבים מול הטיק ומתחילים לסגוד לו.את לא רוצה שמה שקורה בצללים והטיק יהיו במקום האחרון כי רק אני בחרתי בהן נכון??
אדירה. לא מזמן סיימתי צפייה שניהאם אפשר עדיין לערוך רשימות, גם אני רוצה להצביע לThe IT Crowd
אני לא מאמינה ש CSI LA לא ברשימה שלךPerson of Interest
בלש אמיתי
ג'סיקה ג'ונס
דולהאוס
דרדוויל
האוס
האישה הטובה
הומלנד(רק העונה הראשונה, בערך)
הכי גאים שיש (האמריקאית, 2000)
חוק וסדר: מדור מיוחד (SVU)
סיפורה של שפחה
צדק פרטי
שיקגו PD
בוש
KIN
לוציפר
רופא ללא גבולות/ Transplant
כישור הזמן
זהו, התעייפתי מלחשוב.
של פיבי ברידג'סקראשינג(HBO, של פיט הולמס)
אני היחידה שכתבה את זה? נראה לי שליאורה המליצה לי בחום אחרי שכמעט נשברתיThe end of the Fucking world
NCIS LA*אני לא מאמינה ש CSI LA לא ברשימה שלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.