סדרות היסטוריה

סדרות היסטוריה

היי בננות, אין לי מושג אם יש חוקים לפתיחת שרשור או משהו. אם עברתי על אחד החוקים, תעירו לי. אז ככה, אני ממש אוהבת סדרות היסטוריות המשלבות גם קצת פנטזיה ואפילו אימה. לדוגמא: משחקי הכס, קמלוט, אולי ספרטקוס (לא ראיתי עדיין). אני תמיד מסתכלת על מה שהם לובשים ונורא אוהבת את האקססוריז והלבוש. ברור שלא נתלבש כך ביום יום או אי פעם, אבל שווה לקחת השראה מפריטים מסוימים. נסו למצוא סדרות כאלו ולהביא לכאן משהו שאהבתן. לי יש כמה, מוזמנות להגיב. וחוץ מזה אלו אחלה סדרות, יש בהן הכול. מתח, דרמה, אהבה... הן מעוצבות נורא יפה. ממליצה בחום! התמונה כאן היא של המלך ארתור מ'קמלוט'. לא הפסקתי לבהות בחולצה עטורת הניטים ואני ממש רוצה להכין כזו לעצמי.

5

(כרגע הבנתי שזה אמור להיות כתגובה להודעה המקורית ולא כתגובה לתגובה לתגובה לתגובה. אנא סלחו לי.)

בקטנה. לאט לאט לומדים את הממשק התפוזי

כבר זכית להכיר את "אומנות השרשור"?
http://157.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=944&g=15870

innocence

New member
../images/Emo45.gif וזה גם מרשים שגילית את זה לבד!

לרוב האנשים צריך להסביר יותר מפעם אחת XD

MolySis

New member
לא כולם התלבשו ככה פעם ביומיום

רק העשירים:) לעניים בטח היה סט מסמורטט אחד ליומיום ועוד סט פחות מסמורטט לחגים XD אז אל תתבאסי כלכך =.= [אבל כן, גם אני היתי מעדיפה להיוולד לפני 200 שנה למשפחת מלוכה ולהתלבש ככה :) ]

LucyXX

New member
תכלס לעניים היו סמרטוטים

אבל סמרטוטים יפים
חחחח סתם

MolySis

New member
לא נראה לי:) אבל מה שבטוח

גם העניים וגם העשירים היו מסריחים, אז נא להתעודד, המאה ה21 לא נוראה ככך!

Slow Loris

New member
היו להם כול מיני דברים שהם מרחו../images/Emo3.gif

אפילו במצריים העתיקה מרחו משהו.

נהורית1

New member
אפשר להיוולד למשפחת מלוכה

גם עכשיו. עדיין המשפחות העשירות מתלבשות בבגדים כבדים המשרים אווירה מלכותית. לפני 200 שנה היו מתרחצים פעם בשבוע. את מסוגלת לזה?...

דאורדורנטים... מקלחות...

למי אכפת? עם כאלו בגדים... היה שווה את זה. ואם כולם הסריחו אז הם בעצם לא 'הסריחו' במובנים של היום אלא פשוט הריחו רגיל. הרי הם התרגלו לריח הזה ולא לקחו אותו כדבר רע.

למעלה