סדרות היסטוריה

מנצלת את זה כדי לשאול שאלה! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מלבד זה שהאתר הזה ממכר וגורם לי לרצות לשדוד איזו אחוזה, למכור אותה, ולקנות המון שמלות - הוא גם גורם לי לתהות. השחקנית הזאת נראית מאוד מוכרת. היא שיחקה בספיידרמן את מרי ג'יין אאל"ט. אבל מה זה הסרט הזה? איך קוראים לו? קראתי עליו המוווון דברים, ואני משתגעת מזה שאני לא זוכרת איזה סרט זה / או שאולי זאת בגלל סדרה

Shusho

New member
היא ישחקה את מארי אנטואנט

אני זוכרת שאת אוהבת היסטוריה של הבגדים, אז את תאהבי את הסרט, כולו מתעסק בבגדים שהיא לבשה. אני ממש נהניתי ממנו

תודה שלושתכן! ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני אחפש בוי.או.די, או אשכיר באוזן השלישית. אני ממש סקרנית עכשיו
אולי אחרי שאני אראה את הסרט אני אעשה שרשור עליו אישית. ואגב השחקנית, יש המלצות לעוד סדרות טובות / סרטים טובים שהיא שיחקה בהם?

svety

New member
היא שחקנית מעולה ../images/Emo13.gif

היא שיחקה את קלאודיה ב'ראיון עם ערפד' כשהיא הייתה ממש קטנה עוד סרטים מומלצים שלה: כמו שאמרו לפני - מעודדות צמודות חמש ילדות יפות היא שיחקה בספיידרמן ואת שאר הסרטים שלה אפשר למצוא כאן: http://www.imdb.com/name/nm0000379/

Wolf woman

New member
היא מעולה במארי אנטואנט

היא שיחקה גם בעורב 2 שהדבר שבעיקר נחמד בסדרה הזו זה הסטייל והאווירה, העלילה קצת פחות בראיון עם ערפד בתור קלאודיה, אחד הדמויות ואחד הסרטים. בחמש ילדות יפות, הבנתי שהרבה אוהבות את הסרט הזה, אני לא כזה אהבתי, אבל כן אהבתי את הדמות של קירסטן דאנסט, כי אי אפשר שלא. והייתה גם קומדיה שחורה שהיא שיחקה בה, drop dead gorgeous, סרט ממש לא רע והיא גם סבבה בספיידרמן

נהורית1

New member
רוב השמלות אז היו מבדי ברוקד.

בדים כבדים מאד. בקייץ אולי השתמשו גם קצת בכותנה או משי תלוי בתקציב.

למעלה