סדרת פיבונאצ'י של המטבח

mamarei

New member
סדרת פיבונאצ'י של המטבח

שלשום הכנתי אזני המן, עם חלמונים בלבד.
אתמול הכנתי מקרונים כדי לנצל את החלבונים, ונשארתי עם המון מילוי גנאש שוקולד שווה.
היום הכנתי שוב אזני המן כדי לנצל את הגנאש, אבל מסתבר שהוא לא מתאים אז נשארתי שוב עם חלבונים וגם גנאש.
לא בא לי להכין שוב מקרונים, בטח אני אצא עצלנית ואכין איזה נשיקות או משהו (רציתי להכין פבלובה לחמותי לכבוד יומולדתה, כי זה הקינוח האהוב עליה, אבל יוצאים לחגוג לה במסעדה...)
ועדיין נשארתי עם כמות מסחרית של גנאש, שמחכה לגאולה (אולי בתוך עוגת ביסקוויטים).

מתכון לאזני המן מעולים:
300 גר' חמאה
150 גר' אבקת סוכר
3 חלמונים
3 ורבע כוסות קמח
מערבלים חמאה עם אבקת סוכר עד תערובת קרמית, מוסיפים את החלמונים ואחריהם את הקמח. אני הוספתי גם מעט קקאו לטעם וצבע וזה מוצלח בעיניי.
 
גנשא זה טעים!!1

את יכולה להפוך את זה לטראפלס טעימים ולצפות בכל מיני ציפויים
כמו אגוזים טחונים.בוטנים פיסטוק וכו

את יכולה לקחת את הגנאש ולהקציף עם עוד שמנת ואז יש לך מוס טעים לכוסות או מלית לעוגת טורט שכבות
או להכין רולדה פשוטה מהחלבונים שיש לה ואז למלא בגנאש.
 
למעלה