כוחו של שיעמום- עניתי על השאלון
שם: רעי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 7.2.89 4. כינוי: ד ג י 5. תכונה טובה:לא יודע אני לא אובייקטיבי 6. תכונה רעה:כנ"ל 7. חולשה: לא חושב על אחת עכשיו אבל בטח יש מספיק 8. אובססיות: מכור למ"ת 9. פאדיחה: יש הרבה, תשאלו אני אספר 10. כאב: מאוד 11. משאלה: לא יודע 12. זיכרון רע: שיעורי גוונים כיתה ז' 13. זיכרון טוב:שיעורי DMH 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודע 15. געגוע: לכלב שלי 16. פחד: מכלבים מאוד מסויימים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אורנה ברקוביץ' 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח או חנוכה או פןרים אני חושב 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת:תות בננה 23. קינוח מועדף:מוס לימון 24. ממתק מועדף: אני חושב שTWIX 25. עוגה מועדפת:עוגת גלידה 26. צבע מועדף:כתום 27. חיה מועדפת:תוכי או כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: שני תוכים 29. ספורט מועדף: פיינטבול אבל זה לא כל כך נחשב אז אני חושב שכדורעף 30. מספר מזל: אין 31. ספר: ספרי פנטזיה אני חושב ש"דרקוני להבת קיץ" מסדרת "רומח הדרקון 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות או מולאן 33. סרט:שרר הטבעות אני חושב 34. שחקנ\ית:לא יודע 35. זמר\ ת:מה שיש 36. סדרה מעודפת: חברים או מכושפות 37. מקצוע אהוב: כימיה 38. מקצוע שנוא:ערבית 39. מקום בעולם:לא הייתי בשום מקום אחר 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הלכתי, הסתכלתי הצידה ונתקעתי בעץ 42. פריט לבוש מועדף:לא יודע 43. ההמצאה של כל הזמנים: מ"ת 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בצורה מסויימת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? למי אכפת אני ישן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודע 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? זה בא בגלים 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם ביחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הנביא יחזקאל 60. שיר שגורם לך לבכות:אין 61. השיר של כל הזמנים: הנביא יחזקאל 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודע 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודע 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ניו-יורק רפיח-שייגעצ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא הבנתי את השאלה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: צריך לחשוב על זה 68. הגלידה הכי טעימה? מנגו (של ד"ר לק כמובן) 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא יודע 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן לא זוכר מתי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הפי טרי פרינדס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? א.א.א, רומח הדרקון, משחקי תפקידים, היער בין העלומות ומשחקים חיים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ד ג י אין סיפור בחרתי אותו ממש מזמן ואז זה הכינוי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? א.א.א, רומח הדרקון, היער בין העולמות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? הסםר את השאלה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודע צריך לחשוב על זה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, עם אח אחד שלי אין לי הרבה במשותף, אח אחר שלי הוא שקט כזה ואחותי קטנה ממני בהרבה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזר לישון בד"כ (מי בכלל קם בבוקר??) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בודק שהמחשב באמת נכבה 83. מה התחביבים שלך? מ"ת, לקרוא, אופניים ועוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שיוכל להחזיר אותי משם 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודע 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] זאת שאוכלים בה "על האש" 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? " על האש" 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודע 92. מי החברים שלך בפרום? זאת שאלה קשה ומרושעת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תרמתי בבית ספר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהוא ביקש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא יודע 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הוא מת חבל" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודע 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? צריך להגיע למצב כזה כדי לדעת