סדר בבלאגן...

scooby4

New member
סדר בבלאגן... ../images/Emo175.gif

אוקיי, העיתון נמצא כרגע בשלבים מאוד מתקדמים ואני צריך בדחיפות יתר את כל הכתבות וכל המדורים. אני לא רוצה שהוצאת העיתון תדחה לתאריך אחר כי זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו לפורום. אני מבקש מכולם להתחיל לעבוד על הכתבות. לאודין - כמה שאלות: מה השם והשם משפחה שלך ? אם אתה לא רוצה לחשוף את השם משפחה אין לי בעיה עם זה, רק תגיד איך אתה רוצה שאני אכתוב את השם שלך בעיתון. ומה עם הכתבה שלך ? תסיים אותה מיד. לפאקס פרוג'קט - כמה שאלות: מה השם משפחה שלך ? כנ"ל מה שאמרתי לאודין. מה עם המדור שלך ? איך קוראים לו בכלל ? מיד אני צריך אותו. לאפרת - כמה שאלות: מה עם המדור / כתבה שלך ? אני לא יודע כלום, צריך אותו או אותה מיד. וגם, מה השם משפחה שלך ? כנ"ל מה שאמרתי לאודין. לרעי - כמה שאלות: מה השם משפחה שלך ? כנ"ל מה שאמרתי לאודין. מה עם ה"בחן את עצמך" שהיית אמור להכין ? צריך אותו מיד.

x project

New member
אוקי אז ככה

אני רואה שממש לחוץ פה!!! שם משפחה שלי זה ליבוביץ אתה יכול לבחור שם למדור בעצמך אני בכל אופן קראתי לזה טור מכתבי הפושעים. והיא תגיע אליך לא עכשיו גם כי אתה לא פה וגם כי אני חייבת לטוס ביייי

WallFlower

New member
מתי העיתון יוצא?

כי אני נוסעת שבוע הבא ואני לא אהיה שבוע אז אם יש איזו שהיא בעיה כדאי שתגיד לי כדי שאני אתקן לפני שאני נוסעת...

scooby4

New member
אאא...

את רוצה שיופיע שם המשפחה שלך ? אם לא, אם כן - אין שום בעיה חוץ מזה.

WallFlower

New member
לא משנה לי...

אלא אם כאן חברים בפורום רוצחים סדרתיים ואז התשובה היא לא. בטוח הכל בסדר - ניסוח והכל? עידן עברה על זה?

Idan91

New member
עידן לא עברה על זה, כי

לא שלחו לה את זה. היא קיבלה בדיוק כתבה אחת באימייל, אותה היא תיקנה מיד, אבל כנראה שסקובי לא בדק אימייל או לא קיבל את הכתבה. ודווקא הייתי כאן, אמנם מאוחר בלילה, אבל על הכתבות של העיתון יכולתי לעבור, אם הייתי מקבלת אותן, מאחר שידעתי שזה דחוף.

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifיש לי הפתעה בשבילכם../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

משהו שחיכתם לו המון זמן ואתם מאוד נהנים לעשות...
...חיחיחי . שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? חה חה חה! סתם אני לא מצפה שתעשו את זה כי זה דפוק ומשעמם אבל אני זוכרת כמה "אהבתם" את זה פעם שעברה אז רציתי לעצבן אתכם ולראות תגובות כי אני משועממת וכשאני משועממת זה רע.

WallFlower

New member
אני שוקלת לענות על זה../images/Emo70.gif../images/Emo53.gifמישהו

...אהההההההההההההההההה אני משתגעתתתתתתתת

Posiedon

New member
תשתי תה ירוק תנשמי עמוק ותעשי יוגה.

אה ותעני על זה בבקשה!!!

tox

New member
אוקי אני לא מאמינה שאני עושה את זה.

החלטתי להעביר את הזמן בשאלון של 100 שאלות...

tox

New member
מתצטערת על הבילבול...זאת אני

black flower בכינוי אחר...מצטערת..עוד רגע ואני משתנה!

ד ג י

New member
כוחו של שיעמום- עניתי על השאלון

שם: רעי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 7.2.89 4. כינוי: ד ג י 5. תכונה טובה:לא יודע אני לא אובייקטיבי 6. תכונה רעה:כנ"ל 7. חולשה: לא חושב על אחת עכשיו אבל בטח יש מספיק 8. אובססיות: מכור למ"ת 9. פאדיחה: יש הרבה, תשאלו אני אספר 10. כאב: מאוד 11. משאלה: לא יודע 12. זיכרון רע: שיעורי גוונים כיתה ז' 13. זיכרון טוב:שיעורי DMH 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודע 15. געגוע: לכלב שלי 16. פחד: מכלבים מאוד מסויימים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אורנה ברקוביץ' 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח או חנוכה או פןרים אני חושב 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת:תות בננה 23. קינוח מועדף:מוס לימון 24. ממתק מועדף: אני חושב שTWIX 25. עוגה מועדפת:עוגת גלידה 26. צבע מועדף:כתום 27. חיה מועדפת:תוכי או כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: שני תוכים 29. ספורט מועדף: פיינטבול אבל זה לא כל כך נחשב אז אני חושב שכדורעף 30. מספר מזל: אין 31. ספר: ספרי פנטזיה אני חושב ש"דרקוני להבת קיץ" מסדרת "רומח הדרקון 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות או מולאן 33. סרט:שרר הטבעות אני חושב 34. שחקנ\ית:לא יודע 35. זמר\ ת:מה שיש 36. סדרה מעודפת: חברים או מכושפות 37. מקצוע אהוב: כימיה 38. מקצוע שנוא:ערבית 39. מקום בעולם:לא הייתי בשום מקום אחר 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הלכתי, הסתכלתי הצידה ונתקעתי בעץ 42. פריט לבוש מועדף:לא יודע 43. ההמצאה של כל הזמנים: מ"ת 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בצורה מסויימת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? למי אכפת אני ישן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודע 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? זה בא בגלים 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם ביחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הנביא יחזקאל 60. שיר שגורם לך לבכות:אין 61. השיר של כל הזמנים: הנביא יחזקאל 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודע 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודע 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ניו-יורק רפיח-שייגעצ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא הבנתי את השאלה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: צריך לחשוב על זה 68. הגלידה הכי טעימה? מנגו (של ד"ר לק כמובן) 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא יודע 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן לא זוכר מתי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הפי טרי פרינדס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? א.א.א, רומח הדרקון, משחקי תפקידים, היער בין העלומות ומשחקים חיים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ד ג י אין סיפור בחרתי אותו ממש מזמן ואז זה הכינוי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? א.א.א, רומח הדרקון, היער בין העולמות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? הסםר את השאלה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודע צריך לחשוב על זה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, עם אח אחד שלי אין לי הרבה במשותף, אח אחר שלי הוא שקט כזה ואחותי קטנה ממני בהרבה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזר לישון בד"כ (מי בכלל קם בבוקר??) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בודק שהמחשב באמת נכבה 83. מה התחביבים שלך? מ"ת, לקרוא, אופניים ועוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שיוכל להחזיר אותי משם 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודע 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] זאת שאוכלים בה "על האש" 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? " על האש" 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודע 92. מי החברים שלך בפרום? זאת שאלה קשה ומרושעת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תרמתי בבית ספר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהוא ביקש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא יודע 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הוא מת חבל" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודע 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? צריך להגיע למצב כזה כדי לדעת

black flower

New member
תשובות תשובות תשובות

1. שם: אפרת 2. גיל:15 3. תאריך לידה:9.11.88 4. כינוי:black flower 5. תכונה טובה: נאמנות 6. תכונה רעה: אני מתעצבנת מהר 7. חולשה: דבורים 8. אובססיות: בובות 9. פאדיחה: בעטתי בכדור והוא פגע לידיד שלי בביצים! 10. כאב: יותר מידיי בשביל לרשום פה 11. משאלה: לפגוש את המורדים ולהצית אותם! 12. זיכרון רע: בגיל 6 אני ושכן שלי השתוללנו ברחוב ואז ראינו מישהי שנדרסה ...היא הייתה מרוחה על הכביש..כל הפנים שלה דם! 13. זיכרון טוב: לא עולה לי משהו כרגע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הייתי בחתונה...השתוללתי עם בן דוד שלי, רצתי ונתקעתי באחד העמודים באולם...הראש שלי לא ישכח את זה.. 15. געגוע: אני מתגעגעת למי שהיה פעם החבר הכי טוב שלי 16. פחד: שאחד החלומות שלי יתגשמו...(חלומות בשינה לא ציפיות לחיים) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הכלבה המפוטמת הזאת!!!! (לא מצפה שתבינו) 18. קמיע [אם יש]: שרשרת של ידיד טוב מאד 19. החג האהוב עליך: כיפור 20. אוכל מועדף: מקרונים עם גבינה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אשכים של שור 22. שתיה מועדפת: וודקה מלון 23. קינוח מועדף: גלידת שוקולד עם קצפת מעל ודובדבן :) 24. ממתק מועדף: קליק ביסקוויט 25. עוגה מועדפת: עוגת שכבות שוקולד ווניל 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אחי 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 3 31. ספר: lord of the rings 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין, מלך האריות, צעצוע של סיפור 33. סרט: שר הטבעות, אקס מן 1+2, מאטריקס, פרל הרבור!! 34. שחקנ\ית: אורנלדו בלום, ג'וני דפ, בן אפלק, ג'וש הרטננט, יו ג'קמן עוד רבים ורבים 35. זמר\ ת: אמינם, אנני לנוקס 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: לשון 39. מקום בעולם: אנטרטיקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: עברתי עם הרולר מתחת למשאית.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: משהו יותר מדיי אישי כדיי לרשום אותו... 42. פריט לבוש מועדף: שרשרת ברזל בצד של המכנס 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיסקים,דיסקמן, מערכת סטריאו, מוזיקה!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ויכוח.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס גזור 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "אל תדברי על אריק" 60. שיר שגורם לך לבכות: stole של קלי רולנד 61. השיר של כל הזמנים: bee gees- night fiver 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: angel דואט בין קלי רולנד לביאונסה נולס 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא תהיי חתונה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: i saved the world today 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: november rain 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? משוגעת, מוזרה,שונה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יערה ורפי. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא מצחיקה ותומכת ותמיד שם כשצריכים אותה!... והוא תמיד יגרום לי לחייך לא משנה באיזה מצב אני. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? חסוי מטעמיי זכויות 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? א.א.א ופיות שדונים וכל השאר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? black flower אני אוהבת שחור!! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא הייתי סומכת על זה 75. באיזה פורומים אתה?כמה תשאלו את זה?!?!!?!?!? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מבוכה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חולני חולני חולני!!!!! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בוהה בחושך 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה, סרטים, מחשב,מוזיקה, רולר בליידס 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? יערה. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מצלמה, מוזיקה ופלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי באיזה עונה ובאיזה מצב רוח אני 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עוד בובה לאוסף..ועוד משהו אישי מדיי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מילקי וניל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המצלמה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? יערה סתיו רונה אלון רעי ניב 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע בלונדון 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול בלילה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? the soal of the dead is in the eyes of the living 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם יערה על צוק גבוה שמתחת יש מפל מים ומים עמוקים כדי שאני יוכל לקפוץ בשלב מסוים. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזרת לאצמע כיתה ז' והיית שואלת אותו אם הוא אוהב אותי...(אתם לא אמורים לדעת מי זה "אותו" ) 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון מעל או מתחת לדירה של אורנלדו בלום עם החברה הכי טובה שלי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אין סיכוי!!! פשוט אין סיכוי!!!

WallFlower

New member
יאללה גם אני אענה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

. שם: סתיו 2. גיל: 16 ויותר משמונה חודשים 3. תאריך לידה:24/10/86 4. כינוי:שטאב, שטאבל ולפעמים גם בצ 5. תכונה טובה:מושלמת
...לא סתם מה נראה לכם... 6. תכונה רעה: עצלנית 7. חולשה: נאי נותת לאנשים לנצל אותי, מתעצבנת עליהם שהם עושים את זה ואז מתעצבנת על עצמי 8. אובססיות:הכל
9. פאדיחה:לא חסר... 10. כאב:ראה נקודה 7 וכל פעם שזה קורה וזה קורה הרבה אני לא לומדת וזה כואב 11. משאלה: שיהיה לי טוב
ואת אורלנדו בלום 12. זיכרון רע:כשהכלב שלי ברח כדי למות 13. זיכרון טוב:כשקיבלתי את הציון במועד א' במתמטיקה וגילית שאני לא צריכה מועד ב' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בגן כשהיו סנדוויצ'ים של טונה ובלי כלום ולא רציתי לאכול טונה...וגם כשעשינו מעגל ומישהו דיבר ואמרתי לו הוצאתי לי את המילים מהפה וז הגננת אמרה לו שיחזיר אותן... 15. געגוע:לתקופה שהייתי אוהבת דברים...באמת אוהבת...להרגיש את התחושה הזו של התרוממת נפש כל פעם שאתה חושב על משהו שאתה אוהב... 16. פחד:נחשים עקרבים וטיסות...טיסות, אגב, זה פחד חדש... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אירוסמית' או את אלא ששרים את פלייבר אופ דה וויק... 18. קמיע [אם יש]: לא חסר 19. החג האהוב עליך: סוכות..כי פעם הייתה לי יומולדת בסוכות. 20. אוכל מועדף:אמממ...שוקולד ופיצה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אבוקדו ופירות חוץ מאבטיח וקצת פסיפלורה. 22. שתיה מועדפת: מים..אני גמל ואני אוהבת גם כל מיני משקאות קלים, אין משהו מועדף... 23. קינוח מועדף: כל דבר עם שוקולד...אלא אם כן זה פרי עם שוקולד וקרם בורלה 24. ממתק מועדף: וופלה 25. עוגה מועדפת: תנחשו... 26. צבע מועדף:ירוק וסגול 27. חיה מועדפת:כלבים....
28. חיית מחמד [אם יש]:היה לי כלב אבל עכשיו אין...אין לי כלום...
29. ספורט מועדף: יוגה... 30. מספר מזל:4 און מספרים זוגים 31. ספר: הכלללללללל...הארי פוטר, התפסן, כמה טוב להיות פרח קיר, כל דבר של סאלינג'ר, שר הטבעות 32. סרט דיסני מועדף: אלדין ובת הים הקטנה 33. סרט: שר הטבעות, שוקולד, סרטים של ג'וני דפ 34. שחקנ\ית:ג'וני דפ האהוב עלי 35. זמר\ ת: פיט יורן 36. סדרה מעודפת: מופע שנות השבעים וסדרות משטרה למיניהן 37. מקצוע אהוב: אנגלית, ביולוגיה, כימיה 38. מקצוע שנוא:פיזיקה...בעעעע 39. מקום בעולם:אוסטרליה/ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: קעקוע וזה כואב 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדי...אבל בעקרון להיות נחמד לכיתה שלי...ולהתחבר עם מישהו שאני שונאת...זה גובל במזוכיזם... 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מהההההההההההההההההה 43. ההמצאה של כל הזמנים:עיפרון
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף
יש עונות אחרות? 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כןןןןןןןן...ובקארמה ואני אפילו מוצאת הגיון משותף להכל... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן גם אחרי פולין... 47. גלידה- בכוס או בוופל?גלידה ז גלידה זה תמיד טעים 48. שקיעה או זריחה?זריחה בגלל השקט 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת בחיים לשי לא עשיתי

למעלה