סדר בבלאגן...

WallFlower

New member
המשך...למה בשתי הודעות? כי אפשר יות

מ6500
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס אני לובשת רק ג'ינסים 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? איכב עגבניה רק מלפפון 53. קור או חום?קוררררררררררר למרות פולין 54. לישון או לקום? תלוי מתי... 55. חוף או הרים?חוף והרים...אבל הרים יותר-ירוק שם... 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניללללללללל 57. תות או בננה?אפחד שניהם מגעילים אותי...בחיים שלי לא נגעתי בתות..אולי במחיות של גרבר 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מה שבא לי... 59. שיר שגורם לך לצחוק:ג'ולין בביצוע הוייט סטריפס 60. שיר שגורם לך לבכות:dream on של אירוסמית' don't cry של gnr וstand by me של בן אי. קינג 61. השיר של כל הזמנים:אי אפדר לבחור! זה מטומטם לחלוטין... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין, כי אני לא אוהבת אפחד... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:בלע ...שקטטטטטט 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:כנ"ל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש המון.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?להלהלהלנ 67. שמות החברים הכי טובים שלך:לא רוצה לכתוב לא נעים... 68. הגלידה הכי טעימה? וניל או וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות ורצון לתת ולקבל... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בשנת 97, זה היה יום קיץ חמים הרוח נשבה בעורפי ולחצתי על קונקט..למה נראה למישהו שאנשים זוכרים את זה
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?קוויזים! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?סרטים זה כמובן ושל מי השורה הזאת 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?WallFlower בגלל הספר "כמה טוב להיות פרח קיר" 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? נראה לי שכן... 75. באיזה פורומים אתה? סרטים ושל מי השורה הזאת 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת, לא קרה לי מעולם..כשחושים על זה חיי האהבה שלי בעצם אין כזה דבר בכלל 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ךא יודעת די עם שאלות על אהבה
אין לי ניסיון בזה
אם הייתם שואלים על החייאה אז אולי אבל למה שמישהו ישאל על משהו חשוב
78. יש לך חבר\ה?לא
דייייייייייייי
ואני אפילו גאה בזה
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי אח שלי ילד חכם...הוא ילד טוב...חוץ מהעובדה שהוא שומע חרא, אבל חרא, של מוזיקה...אז אולי לא... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מהרהרת החלומות שהיו לי שעכשיו הופכים לממשששששששש מוזרים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת... 83. מה התחביבים שלך?מוזיקההההה...הפורום הזה...קריאההההההה...סרטיםםםםם...טלוויזיה...קצת ציור... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אורלנדו בלום
אין לי מושג... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?אין משהו שאני מעדיפה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת...לא משהו חומרי...יו אני כזאת קיטצ'ית
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר
קורנפלקס
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת כי אני לא הייתי נקלעת למצב בו הייתי מוצאת להורג לבסוף
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מיני דברים 92. מי החברים שלך בפרום? כולםםםםםםםם!...כן? לא? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בשנה האחרונה במד"א... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנ"ל... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא יודעת...זה רע נכון? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את השם שלי כמובן... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ניו זילנד עם המשפחה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?מתחבר עם אנישם אחרים בקטעים מסוימים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד או אוסטרליה...או הולנד... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא
בשום פנים ואופן לא
אני מתחילה לחשוד שכל המבחנים האלה זו כמו הפסיכוטכני של הצבא שרוצה לבדוק את הדיוק בך ושואל 4 שאלות שהן אותו דבר בנוסח שונה...

x project

New member
אוקי אז שלי הולך ככה

1. שם: יערה 2. גיל: 15 וחצי בערך 3. תאריך לידה: 10.01.88 4. כינוי: יערוש, ליבו, ליבוביץ, יבחושית, יור, יורי 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: אני אוהבת לגרבץ...סתאאאם. אממ אולי גם כנות...אה ואני לא משקיענית... 7. חולשה: "יש לי חולשה לרקדנים גם אני רוקדת את הריקוד שלי..." אממ חולשה לגברים יפים, אוכל טעים, דברים יקרים וחלומות בהקיץ!!! 8. אובססיות: ניקיון 9. פאדיחה: אוקי אני אספר על אחת מיני רבות!!! פעם הייתי אצל חברה הכי טובה שלי עם הידיד הכי טוב שלנו והיא ואני רבנו כזה והייתי עם גופייה עם חור כז באמצע מעל החזה..משו יפה כזה והיא משכה לי את הגופייה והציץ ברח לי החוצה דרך החור...ממשששששש לא נעים! אבל הוא בכלל לא שם לב הוא מתחרט על זה עד היום נדמה לי!! חחח 10. כאב: יותר מדי 11. משאלה: למצוא כוכב לכת חדש! 12. זיכרון רע: שהרגליים שלי "התכבסו" בתוך הגלגלים של האופניים כשהייתי קטנה (סיפור ארוך וכואב...וצלקתי!!) 13. זיכרון טוב: יש המוווון, אבל לאחרונה- פגישת נוסטלגיה עם ידיד מאוד טוב שלי- היה אחלה יום כל כך נהנתי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנולדתי...חחח סתם. אממ כששיחקתי עם השיניים שלי במדרגות של הסלון - תוצאות לא כל כך טובות...דם וכאב... 15. געגוע: לאקס שלי טל 16. פחד: אתם לא רוצים לדעת!! יותר מדי ביזארי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הכלבה המפוטמת (לא אותה אחת של אפרת) 18. קמיע [אם יש]: אין לכרגע 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול אני מניחה, קריסטמס חחחחחחח 20. אוכל מועדף: אוכל של סבתא, ג'אנק פוד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קיפודי ים, צלופחים, מוחות, קוויאר ושאר ביצי דגים, רגליים של תרנגול...נו יש המון 22. שתיה מועדפת: ספרייט (עם כל משקה חריף כמעט) 23. קינוח מועדף: פיצוחים חחחחח אממ לא יודעת, לא אוכלת הרבה קינוחים 24. ממתק מועדף: מרמלדה!! רולזזז 25. עוגה מועדפת: יש המון, עוגת תפוזים, עוגת פירורים, רולדת שוקולד עם ביסקויטים, עוגת דבש, עוגת שיש בקיצור הרבה עוגות בעיקר יבשות 26. צבע מועדף: כחול, סגול עדין, לבן, שחור 27. חיה מועדפת: סוס, כלב, דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אחי (אני איתך בזה אפרת) 29. ספורט מועדף: שינה...חחח סתם אוהבת לראות מירוצי אופנועים ולעשות הליכה 30. מספר מזל: 6 31. ספר: דובוני איכפת לי, ההוביט, סיפורים של שי עגנון... 32. סרט דיסני מועדף: וואי המון חולת דיסני - מולאן, מלך האריות1, בת הים הקטנה, פינוקיו, היפה והחיה 33. סרט: לב אמיץ 34. שחקנ\ית: המון- ג'וני דפ, אורלנדו בלום, מל גיבסון, ריצ'ארד גיר, בן אפלק, בראד פיט, ויל סמית', ג'וילה רוברטס, הית' לדג'ר, פרדי פרינס ג'וניור, סנדרה בולוק, כל שחקני "חברים", אנג'לינה ג'ולי, מג ראיין, מלא פשוט מלא 35. זמר\ ת: מלא שוב- ויטני יוסטון, מריה קארי, מייקל ג'קסון, פרינס, ריטה, רמי, אביב גפן, היהודים,רוד סטוארט, קיס, שאניה טווין, דארן הייז, יש מיליון 36. סדרה מעודפת: חברים רולזזזזזזזז 37. מקצוע אהוב:מדעים 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:איי סיישל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לחתוך בצל מבלי להסתכל, לזרוק פותחן שימורים לעבר אבא שלי, לשים שוקולד בתחתונים 42. פריט לבוש מועדף: גרביים, איזו מן שאלה זו, אני אוהבת הכל, שמלות תכשיטים, מכנסיים חולצות, גם תחתונים וחזיות, גופיות ומעילים 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו- נעימי 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בכללי נגד, אבל לא איכפת לי לנסות כמה פעמים 50. ג'ינס או סתם מכנס? מה זה סתם מכנס?! נלך על ג'ינס

x project

New member
חלק ב' ואחרון

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?בננה (רצוי מיובשת) 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: blue moon בגרסת העכברים 60. שיר שגורם לך לבכות: you got a way with me 61. השיר של כל הזמנים: המון- i'm so excited, i will always love you, heal the world, the most beautiful girl in the world ועוד רבים וטובים ששכחתי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: המון כמעט כולם 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: she, forever, if you're not the one, forever and for always 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: nature boy 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: a view to a kill 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? יפה סקסית מושכת וצנועה במיוחד!! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אפרת 68. הגלידה הכי טעימה? לימון 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה, נאמנה, תמיד בשבילי וכיף חיים איתה! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ג' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? למשחקים אונליין 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? חברים, אאא 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? x project על הסיפור חייזרים בריטניה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן אני חושבת 75. באיזה פורומים אתה? אאא 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מביך כואב, רחמני 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אני חושבת שפתיים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן אחרי אפרת הם החברים הכי טובים שלי!! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? משתינה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה חברים 83. מה התחביבים שלך? לישון, לצייר, להיות באינטרנט, לראות טלויזיה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אפרת את אורלנדו, את אחותי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את עצמי ותחתונים ואולי גם קונדומים חחחחח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דינוזאור סתאאם, סוס גזעי 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כלבלב חמודי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? כלום שלתולעים לא יהיה מה לאכול 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה שאחים שלי קנו לי 92. מי החברים שלך בפרום? כולם אני מקווה.... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכנס משצים למען מלחמה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מזמן לא יצאתי מהבית 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום לפני שעתיים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? צריכה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אפרת ביער אלפים חתיכים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי נשארת לגור ברמת גן 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון, ניו יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שנינו נתאבד

אז גמני!

1. שם: עומרית 2. גיל:16 3. תאריך לידה:2.6.87 4. כינוי:עומריתוש,תושי,תושה,תושתוש, 5. תכונה טובה:חברותית 6. תכונה רעה:מתרגזת בקלות 7. חולשה:טלפון 8. אובססיות:טלפון 9. פאדיחה: לא עולה לי כרגע משהו, אבל יש מספיק! 10. כאב: לא הבנתי ת'שאלה
11. משאלה:להיות שחקנית
12. זיכרון רע: החבר לשעבר 13. זיכרון טוב: לא עולה לי משהו כרגע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לוידעת יש הרבה 15. געגוע: לתיאטרונוער קהילתי ייצוגי (שיחקתי שם קצת יותר משנה ועזבתי בגלל עומס, אני כנראה אחזור בתחילת השנה"ל הקרובה) 16. פחד:לוידעת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את השיר "שמייח" של פינג פונג 18. קמיע [אם יש]: השרשרת שלי-פיס מוכסף 19. החג האהוב עליך: פורים ושבועות 20. אוכל מועדף: ג'אנק פוד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: צפרדעים, צדפות, חזירים וכל השאר... 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף:אייסקפה עם גלידה 24. ממתק מועדף:לוידעת 25. עוגה מועדפת:משהו של דודה שלי 26. צבע מועדף:סגול 27. חיה מועדפת: דגים 28. חיית מחמד [אם יש]:אחים שלי 29. ספורט מועדף:ישיבה 30. מספר מזל: 26 31. ספר: אלף חורפים 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן 33. סרט: 10 דברים שאני שונאת בך 34. שחקנ\ית: אביטל עוז 35. זמר\ ת: אביבגפן 36. סדרה מעודפת: לוידעת 37. מקצוע אהוב: פסקל 38. מקצוע שנוא: אסמבלר 39. מקום בעולם: ישראל-ראשל"צ 40. המעשה הכי נועז שעשית: וואו לוידעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: תחתונים?! 43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס כי אסור לי ופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא יצא לי אבל למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון ( במיוחד כרגע כשהעיניים שלי ממש נעצמות שלי 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה למרוצשאני אוהבת מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: לוידעת 60. שיר שגורם לך לבכות: מלאך של אביב גפן 61. השיר של כל הזמנים: i don't wanna miss a thing/aerosmith 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אינלי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחחח אינלי שמצ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:וואו יש הרבה מדי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:תשאירי לי פרח של שוטי הנבואה (ותודה ליעל וישנו) 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? קופצנית, חברותית, דומיננטית, מד"צית, בולטת... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שלומית ורוני 68. הגלידה הכי טעימה? לוידעת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? וואו לוידעת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? במה חדשה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אא"א, יומנה של שלומצי ועבע"ב 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שביעיסטית, כי התחלךתי בתור חמשוןשית כשעליתי לט' ומשם זה נמשך 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור 75. באיזה פורומים אתה? בנוסף למה שציינתי למעלה-וועד התלמידים והנוער,מד"צים, רעיונות מטורפים ותיכוניסטים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים, אני לא מרגישה נוח, משתדלת להחליק את זה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ושפתיים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי לא כי היא ממש מעצבנת. עם אחי אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? עושה פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מתכסה 83. מה התחביבים שלך? יש הרבה מדי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מישהו שכיפ לי לדבר איתו ואנלא רבה איתו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ויומן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? טלויזיה לחדר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לוידעת אבל שיהיה בה סלט יווני ושתהיה כשרה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום? לוידעת.. אני אוהבת את אלון ועידן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול כתבתי כתבה לעיתון בתוך משהו כמו חצי, מיד אחרי שאלון ביקש ממני 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לוידעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "עשתה בשביל לשנות" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא משנה לי איפה ועם זה שנדלקתי עליו 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? וואו, אישי מדי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לוידעת אני אוהבת את ישראל 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אינלי אדם "הכי יקר לי" אז קשה לי לחשוב על זה

scooby4

New member
למרות שאף אחד לא יקרא ../images/Emo3.gif

1. שם: תייר, תייר אלון. 2. גיל: 14 וחודשיים וקצת אני חושב... 3. תאריך לידה: 5 לאפריל 4. כינוי: סקובי, סקוב, שבי... 5. תכונה טובה: יש לי הרבה ! 6. תכונה רעה: אגואיסטיות (הסעיף הנ"ל) 7. חולשה: לא ללטף כלבים ברחוב... 8. אובססיות: שהבגדים שלי ישבו עליי מושלם ! (יש לי עוד כמה אבל אני לא מספר...
) 9. פאדיחה: נפלתי הרבה פעמים בטיול השנתי, כנראה בגלל שהייתי יותר מדי מרוכז בלהצחיק אנשים... : ) 10. כאב: דלקות הפרקים שיש לי בכפות רגליים... בגלל כל הקליקים שעשיתי לא מזמן... 11. משאלה: "להיות ילד אמיתי!" 12. זיכרון רע: כשהייתי קטן המנקה שלי הפילה אותי עם התחת לסיר עם מים וסבון... 13. זיכרון טוב: היום בו לקחנו את הכלב שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מתי שראיתי ספינה עם מלא מלא חייזרים נוחתת בגבעתיים. 15. געגוע: אני מתגעגע לילדה אחת שפגשתי מלפני שנה בל"ג בעומר... 16. פחד: אני מפחד מהלא ידוע 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "הנסון - אום פאפ". 18. קמיע [אם יש]: הקמיע היחידי שלי הוא אני... אם זה לא נחשב אז לא, אין לי קמיע ! 19. החג האהוב עליך: פסח, ראש השנה וחג החופש הגדול. 20. אוכל מועדף: אוכל סיני. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לב (של תרנגול) וזין (של פר). 22. שתיה מועדפת: ספרייט ומים. 23. קינוח מועדף: גלידת תות שדה ! 24. ממתק מועדף: מארס...
25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: כתום, כחול, ירוק, אדום, צהוב, אפור (רציני במאה אחוז). 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: די ברור שזה יהיה גם כלב... מי כתב את הדבר הזה ? 29. ספורט מועדף: כדורעף וטאקי. 30. מספר מזל: קודם זה היה 2 אבל גיליתי שזה חרא מספר... אני הולך על 3. 31. ספר: לא ספר - כותב: כל האנשים שכתבו סיפור קצר בחיים שלהם ! 32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו, הסרט הכי טוב שלהם לדעתי. 33. סרט: 5 בנות יפות, אישה יפה, רקוויאם לחלום ועוד מלא... 34. שחקנ\ית: ג'ניפר ניסטון, ג'וליה רוברטס, כריסטין דאנסט, ניקול ממאד טי וי, ברוס וויליס, לאונרדו דיקפריו ודייויד שווימר. 35. זמר\ ת: בקיצור: נינט מ - "לא נפסיק לשיר - כוכב נולד". 36. סדרה מעודפת: אריזה משפחתית, חברים, סיינפלד, אי.אר, השרדות ועוד כמה. 37. מקצוע אהוב: ספרות. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך (לפחות עם המורה שיש לי). 39. מקום בעולם: שוויץ, בריטניה (לונדון). 40. המעשה הכי נועז שעשית: הפעם הראשונה שעליתי על רכבת הרים עם לופים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הייתי במכונית שנסעה במהלך יום כיפור. 42. פריט לבוש מועדף: סווטשירט, טישרטים אלגנטיים, חולצות אלגנטיות עם צאוורונים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: המצאת המנורה, אבל אני המצאתי גם משהו שיכל ועדיין יכול לעורר שינוי מרענן בטכנולגיה של היום..."המיקרוקר" ! נגיד מכניסים בקבוק קולה, מכוונים לשלושים שניות והבקבוק יוצא קר כאילו הוא היה 24 שעות במקרר. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: באמת היה צריך לכתוב את כל העונות ?... חורף, סתיו, אביב וקיץ, כולם אחלה. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אפשר לומר... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בוא נגיד שהייתי מעדיף להאמין בגורל שלי. 47. גלידה - בכוס או בוופל? ממש לא איכפת לי !!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ממש לא איכפת לי... שוב...

scooby4

New member
<< המשך >>

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? תלוי. 54. לישון או לקום? תלוי. 55. חוף או הרים? תלוי. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תלוי. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי. 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל השירים בהם אני שרתי... 60. שיר שגורם לך לבכות: שום שיר, אבל יש כאלה שהם באמת מרגשים
. 61. השיר של כל הזמנים: יהונתן הקטן. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שום שיר... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Air - Playground love 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Air - Playground love 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה שלא הייתי מכיר כל עוד לא היה לי את אחי הגדול. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מתעסק ביותר מדי תחומים, אגואיסט, קפדן, עצלן ורומנטי.
67. שמות החברים הכי טובים שלך: אנונימי, אנונימי, והנשר שעומד על העץ בגן השעשועים בשכונה שלי. 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת התות של בן וג'ריס וגלידת התות של ד"ר לק. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נון-אגואיזם. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 9 או 10. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאותם אתרים שאני גולש כשלא משעמם לי... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? למה לשאול אם יש לי כ.א ?! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין לי זמן לזה עכשיו... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין חיה כזאת !!!!!!!!!!!!! (כן יש חיה כזאת...) 75. באיזה פורומים אתה? כ.א !!!!!!!!!
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? משפיע ??? אני פשוט מתרחק ממנה (או ממנו
). 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, גוף, לבוש, תווי פנים... 78. יש לך חבר\ה? למרות שזוהי חדירה לפרטיות, לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים, 1 אחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן... למה ? ככה ! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מוריד את הקונדום מהזין...
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגר את הטלוויזיה. 83. מה התחביבים שלך? נמוזיקה, ציור, עיצוב וסתם ליזום דברים סתמיים ולא רלוונטים לפורום. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אחד מהחברים שלי אני מניח... שגם הוא יסבול. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? השיניים התותבות שלי..
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ברור שכלב. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי מתי יוצא לי לעשות סקס.
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מסך מחשב גדול יותר. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת גמוֹטיארקיעשיח. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחת גמוֹטיארקיעשיח. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? רגל העץ שלי. 92. מי החברים שלך בפורום? תפוז כהן השרת וסמיילי האייקון. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום...
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? זה לא אחד מין הדברים שאני זוכר... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? מלפני חצי שנה אני חושב... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אגואיסט מחורבן". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? הייתי רוצה להיות עם חבר שלי, כי הוא בשוויץ, לא שהייתי רוצה להיות כ"כ איתו...
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כיתה א'. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? שוויץ או לונדון. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ברור שלא !!!!!! אני יקר ערך !!!!!!! וגם אני לא יכול להתגבר על האגואיסטיות שלי !!!

למעלה