סדר בבלגן!!!

סדר בבלגן!!!

יש פה יותר מידי שאלונים יותר מידי דברים שלא קשורים לפורום, יותר מידי הודעות OFF שנכתבים מחוץ לשרשורי האוף...מה שנעשה הוא מעכשיו כל שאלון ישורשר לשרשור האוף הנוכחי אחרת ימחק!! כל הודעת אוף שלא ישורשר להודעת אוף ימחק! אני וחזי עובדים נורא קשה והפורום נראה פשוט זוועה...אז בבקשה תעזרו לנו לסדר את הבלאגן תודה
הכוונה לשאלונים לא כולל שיר השבוע ובדיקת מערכת וכו'.

Hezi The One

New member
טוק אין לי יותר מדי מה להוסיף

בקיצור בנצי צודק וכל זה. עכשיו רק רציתי להוסיף שאתם לא צריכים לבכות שהאוף לא מספיק והוא יורד מהר למטה כי כל יום תפוז מוציאים אוף חדש משלהם (היום בתפוז וכל זה) שאפשר לשרשר אליו,יש מדי פעם הודעה על פורומים חדשים שגם להם אפשר לשרשר וגם יפתח פה אוף אחת לכמה ימים... ופשוט שיהיה לכם בתוך המוח לשרשר כי ביום שישי ישבתי לפחות חצי שעה רק לשרשר הודעות. תודה:]

Felix dude

New member
ובזאת אני מכריזה...

אתם חופשיים!!! [חיחי חוצמאלה שיש להם כמה בגרויות לעשות.. :p]

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifתודה מאמי

אבל טיפה איחרת את המועד.. אני "חופשי" <מהלימודים> כבר מאמצע ח' בערך.. אבל תודה בכל מקרה

ססילייה

New member
אני סיימתי ללמוד באמצע מאי ><

בגלל.. טוב לא חשוב למה
. לא ממש עניינו של הפורום
. בכל אופן, חופשנעים ><

ס ט י י ק

New member
יאייי

חופש!! בעצם,אני בחופש כבר מכיתה א'. חהחה. לכל המאגניבים למיניהם שמשוויצים שהם מבריזנים וכו'
סתם אל תקחו קשה. איך הייתה התעודה?

לא לקחתי את התעודה../images/Emo194.gif

יש לי רק נכשל 1 בספורט ואני צריכה לעשות מבחן היו רוצים שאני אעשה שימותו

6 נכשלים ../images/Emo9.gif זה טוב

יחסית למחצית קודמת שהיה 9 נכשלים גם 9 זה טוב יחסית לתעודה שלפניה שהיתה כולה נכשים חוץ ממחשבים

liraz y

New member
חע... ../images/Emo60.gif

כמו של ורד, לי לא היו שום נכשלים.. טוב מעניין למה

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif|תופים||חצוצרות||מחיאות כפיים|

אין נכשלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו לא אחד קטן מסכן!
יש בתנ"ך 55 אבל זה גבולי=] ממוצע 75!יאי=] מחצית ראשונה-3 נכשלים וממוצע 69.53 מחצית שנייה-אין נכשלים! וממוצע 79.75

Hezi The One

New member
בלע בלע

אין נכשלים אנגלית-92 (כוסאמא של המורה כי היא בת זונה והיה מגיע לי יותר) הסטוריה-100 (מחכים לציון בגרות) לשון-88 (בגרות יום שישי) ערבית-100 (מחכים לציון בגרות אני מעריך שהוא 100 או 99) תנ"ך-86 ספרות-75 מתמטיקה-72 ><><><>< נו מה אני אלך ל-4 וזהו כל האחרים על הזין שלי כי הם ציונים פנימיים... אה ו-100 במחוייבות אישית חחחחחחחח

למעלה