סדר בבלגן!!!

AvtipuS

New member
אויאויאויא ../images/Emo6.gif

מחויבות אישית >.< לא עשיתי כלום >.<

מה אתה גאה בזה?

אי אפשר להוציא תעוד תבגרות בלי זה וגם יש בתי ספר (כמו שלי) שאם עד סוף יא' לא סיימת אז מעיפים אותך מבצפר

../images/Emo204.gifמממ...רק...5 נכשלים נראלי ><

נו מה, ציפיתי ל-7
ישלי ב...מתמטיקה, סוציולוגיה, ספורט [כוסעמק! הדבר הכי מפגר בעולם זה להיכשל בזפורט. דאמ.], ממממ...תנ"ך ולשון [לי! לי יש נכשל בלשון! טיפשה ><] ואיזה כיף, לידיד שלי יש 4 נכשלים ואמרו לו שמעבירים אותו לגֶמֶר [כמעט בלי בגרויות, עכשיו אנחנו בבגרות מלאה, איזה 200 יח"ל..חח] ואני רק על תנאי!
אבל נראלי שמפחדים ממני אז לא יעבירו אותי כיתה..חחח בקיצרר... על הפנים

ס ט י י ק

New member
להלהלה

תעודה מעולהלהלהלהלה אני גאה בעצמי שהשתפרתי...
ממוצע 80(:) 5 יחידות אנגלית 4 מתמטיקה שאני הולכת לערער עליהם כי זה לא יתכן^&1! וזהו

חצילע

New member
בחיים לא הייתה לי תעודה יותר מעפנה.

בעצם חוץ משנה שעברה.];;; אבל תכלס, פעם הייתי חרשנית. טוב, ממוצע 76. 2 נכשלים. אבל זובי.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאם על כל פעם שהייתי

מאחר ו/או מבריז משיעורים היו רושמים את זה, לא היו מעלים אותי כיתה
למרות שגם ככה מותר לנו להחסיר עד 10% מהשיעורים ללא הצדקה בלי שזה יפגע בציון. וגם ככה תמיד הבאתי אישורים מוצדקים שימשהי כתבה בשם אמא שלי

AvtipuS

New member
אין נכשלים! הוהוהוהו

פעם ראשונה שאין ציונים שנתיים
טוב טוב אני אעשה ככה- מקצוע-מחצית א'-מחצית ב' אנגלית-75-65 (4 יחידות) הסטוריה-60-45 חינוך גופני-65-70 חינוך\חברה-85-90 יהדות-60-80 (
) לשון והבעה-65-75 (ציון הגשה 70) מבוא לה.אלקטרוניקה-85-90 מיתוג ומע' ספרתיות-85-75 (הייתה כבר בגרות) מעבדה בהנדסת אלקטרוניקה-90-90 (אינלי מושג איך! כל המחצית לא הייתי בשיעורים!) מתמטיקה-95-75 (3 יחידות, ציון הגשה 100) של"ח-90-70 (לא הגשתי אפילו דו"ח סיור אחד
) תנ"ך-55-50 (כי אין מישו שאוהב תנ"ך כמוני
) התנהגות טובה מאוד איחורים 1 (
) חיסורים 3 (
) "עליו להשלים חובתו בשרות לזולת ולחברה בשנה"ל הבאה."-מחויבות אישית >.< "עולה לכיתה י"א." היהי.

keeeren

New member
שלא נדע כמה נכשלים..

עדיף שלא תדעו.. אבל בשנתי יש לי רק 3 אז לא נורא.. חוץ מזה שלמי באמת איכפת מהתעודה הרי המתכונות והבגרויות זה מה שקובע.. אצלי לפחות.. העיקר שקיבלתי 83 במתכונת בספרות:]

Tin Doll

New member
אל תשאלו, השאירו אותי כיתה.

סתם, אין אצלנו תעודות. :) [תכלס בשביל מה צריך. סתם דף.]

ManRed

New member
שקדנית שכמותכך!

מה קרה נפלת חזק במדעים ורטוריקה?

למעלה