סוגיה אקטואלית-בנות אנא הגיבו...

niva99

New member
סוגיה אקטואלית-בנות אנא הגיבו...

במיחד בילתי צפויה-הנה במה נאותה לחדות לשונך אחותי. -והשאלה היא:האם מוכר לכם סוג של גברים שאינם קולטים את המציאות נכוחה גם כשכולם מטיחים להם אותה בפנים? -מהם הגורמים לכך? -האם המצב הנו בר תקנה או חסר סיכוי? -האם אדם שכזה גם בשאר תחומי חייו ישאר נעבעך לנצח? -האם דיבורי סרק על אהבה ושנאה "עושה" לכן את זה? (או שאתן מתרשמות ממה שקורה בפועל)? מודה מראש על היענותכן. ולמה לעזאזל יש טרולים ברשת?

niva99

New member
אתה לא אשם-זה נכתב בעקבות מה ש

היה בפורום. אם תרצה להבין טוב יותר -קרא שרשורים קודמים ואז הבנתך מובטחת... מה שנכתב -זה לא אאוט אןף דה בלו.

תשובה כללית

לא ידוע לי מה השרשור המדובר. בגלל המסחנים פספתי כמה שרשורים לצערי ואני מבקרת כאן פחות ממה שהייתי רוצה. אבל אם אני אתייחס לשאלה באופן כללי, אז להלן דעתי: סוג הגברים האלה אכן מוכר ולדעתי זה בא לידי ביטוי בכל התחומים. זה "טיפוס" שמרוכז בעצמו ודי בטוח שכל מה שהוא עושה נכון וכתוצאה מכך לא יודע איך להקשיב לסביבה שלו. האם זה ניתן לשינוי? - אני לא יודעת. תלוי באדם ובסביבתו. לפעמים מגיע מישהו שנוגע בך בדיוק איפה שהיית צריך וגורם לך לשנות דרכים גם אם אתה לא מודע לזה. את השאלה לגבי דיבורי הסרק לא הבנתי.

lmatan1

New member
תשובה כבקשתך מאחד שמבין ענין,

והשאלה האם מוכר לך סוג של נשים שאינם קולטים את המציאות הנכונה, גם אם מטיחיםלהן אותה בפנים, האם אשה כזו תשארדפוקה לנצח, האם דיבורי סרק על אהבה עושה לך את זה מודה לך מראש אני מאוד מאופק ומשתדל לא להתפטות לרשעות שבשאלה אני כבר קיבלתי תשובה את שקופה כמו ראי, ותחשבי על זה, כבר אמרתי לך תשתדלי לא לפגוע בנחותים ממך ,

lmatan1

New member
אני רק הדגשתי את המובן מאליו,

נשים שמזלזלות בגברים שלא יצפו לאהבה יתרה, לא אני הבעתי את הרעיון אני הגבתי בדרכי שלי היא גם רשמה התיחסות מזלזלת בטרולים להגדרתה טרול לדעתי נועד להאיר את הצדדים החבויים בתוכנו שאנחנו מעדיפים להעלים כולנו אותו הדבר חוץ מאלה שחושבים את עצמם מעל כולם ולכן הרוגז שמישהו מעז להביע דעה שונה, מזל אריה הוא אמנם מזל שולט אבל רק בגונגל בחיים האנושיים לכל אחד יש זכות קיום בכבוד,

niva99

New member
יש ספר בשם זה-מאת גליה אלבין

ואחרכך יצא גם הסרט אל האקרנים.

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif חחחחח + נצל"ש

הרגע הודיעו לי מהצבא שבוטלו סיורי הכתובות ושאני על תקן של כלום.

niva99

New member
ואני לעומת זאת.....................

מפסיקה להשקיע ב"מכתשים" וב"טבע"-כי גונבו לאזני השמועות שהממשלה זמנית וזה ישפיע על שוק המניות.....

niva99

New member
זו תסמונת המוכרת בעולם הרפואה :

קוראים לזה:דייריה אוראלית-תסמונת השלשול המילולי...

למעלה