סוגיה- לצאת לפאב לבד?

Just a sheeeep

New member
סוגיה- לצאת לפאב לבד?

אהלן,

אני לא מפה, וגם לא כ"כ קוראת פה (עדיין...
), אבל זה נראה לי מקום מתאים להתחבט בו בשאלה:

פאב לבד, כן או לא?

לא תמיד יוצא שהחברים זמינים. אני אישית עברתי לא מזמן למרכז, החברים נשארו קצת מאחור ועוד לא יצרתי מספיק חברויות כאן, אז יוצא שיש סופ"שים שוממים

עד כמה זה מוזר? איך אתם הייתם מסתכלים על מישהו שנמצא עם עצמו בפאב?
ובתור בחורה- זה עלול להתפרש כאילו אני מחכה לאיזה פיק-אפ, מה שאני לא כ"כ מחפשת

מה אתם אומרים?

h a j b i

New member
יתחילו איתך הרבה

לו הייתי יוצא לפאב עם חברים ורואה בחורה נאה לבד, הייתי מציע לה להצטרף אלינו

EdisonGirl

New member
יצאתי לבד- זה נחמד

יצאתי במטרה להאזין למוזיקה. לא תכננתי לשתות כלום, אלא רק לשבת, לעצום עיניים ולהאזין. כן, לא משהו קונבנציונאלי כנראה...
אז זה בדיוק מה שעשיתי.

במהלך הערב פנו אליי ושוחחו איתי גברים ובחורות, כולל ה- DJ של המקום. הייתי אדיבה, סרבתי לאלכוהול, והמשכתי בשלי.

היה כיף, מודה.

וגם אם מישהו מתחיל איתך, זה אומר שזה חייב להסתיים בסקס בשירותים או במערכת יחסים ארוכת טווח? מדברים, נהנים וכל אחד הולך לדרכו. אנחנו בני אדם, יצורים חברתיים.. אני לעולם לא אבין למה זה לא מתקבל על הדעת שאנשים סתם ידברו אחד עם השני, בלי לייצר שום מחויבות...

"לא תכננתי לשתות כלום"

הלוואי והיה לי האומץ לשבת בפאבים בלי להזמין כלום.

באמת, לא בצניות.

אני חושב שהייתי יוצא הרבה יותר, אם הייתי רק הולך לשמוע מוזיקה.

אף אחד לא העיר לך?

EdisonGirl

New member
העירו? לא.

ה- DJ רצה להזמין אותי, וסרבתי. הוא התפלא באמת שאני יכולה להיות בפאב בלי לשתות, אבל זה לא הפריע לאף אחד.

תראה, זה לא שאלכוהול משפיע עליי. אני יכולה לשתות הרבה (חצי ליטר של וויסקי, לצורך העניין) בלי שזה יעשה לי משהו, אבל המוזיקה משפיעה עליי יותר, ורציתי "להשתכר" אך ורק מהמוזיקה.

למה צריך אומץ בשביל זה? שואלת באמת

אדם 08

New member
כי בד"כ כשאתה יושב

המלצריות והברמנים מצפים ממך להזמין

אחרת רואים את זה בעין לא יפה
של ניצול המקום
או קמצנות

אדם 08

New member
אני שוגה בהודעה שלי?

לא מסתכלים על זה כ"את תופסת לנו מקום בלי לשלם"
אז בבקשה לצאת ?

EdisonGirl

New member
ממש לא, ואני לא בעד ניצול כזה

כמעט ולא קרה שיצאתי ולא הזמנתי כלום. בד״כ גם הטיפ שאני נותנת שמן, אבל באותו ערב זה מה שהתחשק לי, ואף אחד לא רעה את זה בעין לא יפה. כנראה שכשאתה מרכיש נוח עם משהו, אף אחד לא יכול לעמוד מנגד. פתאום זה מרגיש טבעי ונורמלי, וככה זה באמת הרגיש לי. לעשות את זה בדרך קבע? לא. סביר להניח שאני ארגיש בפעם השניה ברצף שאני סוג של מנצלת... כשמדובר במקום קבוע, לאף אחד לא אכפת כמה זמן אני יושבת וכמה זה עולה לי, בכל אופן.

Just a sheeeep

New member
איזה אומץ

סחתיין עליך, באמת

זה באמת מצריך אומץ, את לא תאמיני כמה אנשים בעלי ביטחון עצמי בסדר גמור לא היו מוכנים לעשות צעד כזה לעולם

אפשר לשאול באיזה פאב היית? אני יודעת שיש מקומות שיותר מקובלים ל"לבד" הזה

ebi83

New member
אני בעד לצאת לבד

רק המלצונת, תבחרי מקום שחווית פעם עם ווייב שמתאים לך ותגיעי לשם מוקדם יחסית. זה פשוט נותן לך את הכמה דק' של שיחה\קשר עם העובדים לפני העומס וזה נותן לך את התחושה לפחות שאת לא לגמרי לבד..

מה עוד שמתוך פעם-פעמיים כאלה הכל מתחיל להראות אחרת

כל מה שנותר- בהצלחה

Just a sheeeep

New member
שאלה קצת מוזרה

לפי מה שאתה אומר, האופציות היחידות שקיימות זה או להשאר בבית או לצאת לפיק אפ?

אני יוצאת כדי להיות בתנועה, לשמוע קצת מוזיקה טובה, להיות בסביבת אנשים, אולי להכיר אפילו כמה, לשתות איזה משהו, לראות,לחוות.
לא הכל חייב להסתיים המיטה תמיד

לא אמרתי

רק שאלתי אם ברור לך בעצם מה מטרתך בזה?
למשל.. היית יוצאת לפאב ריק? כי אם זה רק בשביל המוסיקה אז את יכולה גם להישאר בבית לצורך העניין.
אם זה בשביל תנועה אז לכי לטייל.
למה דווקא פאב?
אז אני מניח שזה כן בשביל האנשים, ובטח גם היית שמחה להכיר גברים.. זה באמת לא חייב להיגמר במיטה, אבל זאת כן אופציה

כי בינינו.. לחוות וזה.. החוויה של פאב זה הכרויות וזה. היה מספק אותך עד סוף הערב לשבת לבד?
פשוט תיהי מאוד כנה עם עצמך למה את רוצה את זה ואז לא תיהיה לך שאלה, או שתלכי על זה או שתלכי על משהו יותר טוב שמתאים לך יותר.
זה לא או להישאר בבית או פאב.. יש מיליון אופציות.

EdisonGirl

New member
לא מסכימה איתך

אני יכולה לשבת בפאב ריק, ואני יכולה גם לשבת לבד ולא לדבר עם אף אחד. אני מגיעה דווקא לפאב ולא יושבת לשמוע מוזיקה בבית גם בגלל הווליום של המוזיקה, וגם בגלל שאני רוצה שינוי אווירה. הבית לעולם לא ירגיש לי כמו פאב. אם היו שמים לי שם מיטה או חדר פרטי, הייתי מוכנה גם ללון שם, על רקע המוזיקה והרעש.. זה מאוד עוזר לי לריכוז.

mad alot

New member
ברור שאת לא מסכימה איתו, זה כי הוא טועה

ומשתמש באמצעים לוגים ורטורים זולים.

אין לך עם מה לא להסכים

רק הצבתי שאלות.
אם מטרתך זה אכן מוסיקה חזקה נאמר ואווירה x, אז אין שום בעיה. את הולכת לפאב מלא או ריק ואת מקבלת מה שרצית ולא אכפת לך מה אף אחד חושב כי הם בכלל לא פקטור.
מה שבאתי להראות לה זה שאכפת לה מה חושבים כי במקרה שלה זה כן פקטור כי זה קשור לאינטרס שלה/מטרה שלה. שזה קשור להיכרויות.

למעלה