סוגיה- לצאת לפאב לבד?

אני לעולם לא מכליל

Puskas

New member
לצאת בשביל המוזיקה?

סביר להניח שמחלק גדול מהשירים לא תיהני... אז למה לא לשבת בבית עם פלייליסט משלך?

sweet babit

New member
יש הבדל במהות ,

בין לשבת בבית לשמוע מוסיקה לבין לשבת במקום חברתי עם עוד בני אדם,
כשאתה יוצא , מתלבש, ומגיע לפאב יש לך המון תקשורת עם הסביבה, אפילו אם אתה לא רוכש את חברי חייך,
מספיק שאתה צוחק עם הברמן או עם המלצרית ויצרת תקשורת בלי לשים לב. מה שבבית עם פלייליסט לא קורה כי זה לא משהו חברתי.

EdisonGirl

New member
קודם כל, אני לא באה בשביל הפלייליסט שלי..

אני באה בשביל סגנון מוזיקה ספציפי שהבטיחו לי, ולכן פתוחה גם לשמוע מוזיקה שאני לא מכירה.
דבר שני, המוזיקה שלי נשמעת טוב יותר בווליום של הפאב

sweet babit

New member
גם אני ניסיתי כמה פעמים לעשות את זה,

אני בחורה,
יצאתי פעם לדאנס בר בתל אביב , לבד, חחח
זה לא היה למטרת פיק-אפ,
סתם כדי לרקוד ,
ישבתי על הבר והתחלתי לדבר עם שתי בנות ואמרתי שמישהו הבריז לי כי לא רציתי להגיד שבאתי לבד,
ממש לא הצטערתי על זה, להפך,
מגניב שיש עוד בנות שרואות בזה משהו לגיטימי.
הפוסט הנכון בזמן הנכון

היום אני ממש בדד ואני עכשיו שוקלת ברצינות אם לצאת לפאב

sweet babit

New member
לגמרי זה הרבה יותר טוב מלהישאר בבית ולהצטער

וכמו שאדיסון גירל כתבה בתגובה להודעה אחרת כאן,
לא צריך לתת לאנשים אחרים לקבוע לנו את מהלך החיים,
צריך לקחת את האחריות עלינו ובמקרה הזה לצאת גם אם אין לך עם מי..
הקארמה הטובה שאתה זוכה בה אפילו שאתה יושב לבד בפאב,
היא הרבה יותר טובה מהקארמה של לשבת לבד בחדר ביום ששי ולהתעצב
ומשם הקארמה הזאת גם גורמת שיקרו לך דברים טובים- אולי תכיר מישהו בפאב, אולי תקבל פתאום טלפון מפתיע כשאתה בפאב ואתה תתקדם לאנשהו מאשר אם היית יושב בבית ובוכה שאף אחד לא רוצה לצאת איתך.
באמת יצאתי בסוף אתמול לפאב ולא הצטערתי. התלבשתי יפה, התאפרתי וכבר הרגשתי יותר טוב ולא לבד :]

פארלין

New member
מקנאה ביכולת הזאת..

מוצאת את עצמי לא מעט יושבת בבית ובוכה על מר גורלי - חח טוב לא באמת בוכה אבל לא מרוצה מהעניין! חחח
והכל בגלל שאני כויכול תלויה באנשים....

Puskas

New member
לא הייתי יוצא לבד..

99 אחוז באים לפאב עם עוד אנשים אז הסיכוי להתחבר שם עם מישהו הוא קלוש (אלא אם את חתיכת כוסית ואז גברעם יתחילו איתך אבל לא בשביל להיות חברים אפלטונים שלך חח)...
מוזיקה יש לי בבית והבירה זולה יותר בסופר אז אם אני יוצא לפאב זה בעיקר בשביל החברים והאווירה שנוצרת...

אבל היי, זה רק אני :)

Kagg6

New member
רק שלשום

סיימתי איזה שיעור, ואחד האנשים בכיתה שאני לא מכיר סתם זרק לאוויר "כן.. ואני אחכ הולך לאיזה בירה".

בסוף השיעור יצא שהלכנו לאותו הכיוון במקרה והוא הציע לי סתם אם בא לי לבוא. הלכתי איתו (שאסרב לבירה 1+1?!) הגעתי לפאב נחמד, שקט, שהיו שם לפחות 4-5 אנשים שיבו לבד על הדלפק וניהלו שיחות שונות אחד עם השני ועם הברמנית.

היה כיף וממצה הרבה יותר מיציאות אחרות שלי.

למעלה