סוגיה משעשעת 2

coral chan

New member
אני גרה ליד ת"א

ואין פה טיפת דשא אז חקלאות? ;; (ידיד שם הוא מספר סיפורים מאגניבים קפלים ואשוחים שקורים שם)

../images/Emo15.gif כפרי זה טווווב!

אנוכי לגדול בכפר עד גיל 6- שאז עברתי למושבה^^ שעכשיו נדלנזבלים הופכים אותה לפרוייקט דיור יוקרתי אומשו כזה והורסים לי את כל הירוק בעיניים שהיה. *בוכה*

karyn

New member
נראה לי ש-

ליוצר של בליצ' יש חיבה לפירות ממש כמו שליוצר של DBZ יש חיבה לירקות זה בסך הכול יוצר מנגה הם לא כאלה מתוחכמים

Goggle Girl

New member
אז זהו שהם כן @@

להגיד משהו כזה אולי אפשר להגיד על מארוול קומיקס ואפילו זה לא תמיד.

CibiHeart92

New member
זה כמו סוגיה בדאט' נוט ^^

שם הקוד של לייט זה R ושם הקוד של מישהו שלא אספר את שמו כי זה ספוילר אבל מתחיל בר' זה L גם כן הפוך על הפוך P: מי יודע מה יתפתח בהמשך.

Goggle Girl

New member
טוב ../images/Emo58.gif

מה שהם אמרו על זה שהשמות משפחה של ביאקויה ואיצ'יגו... זה גיאוני עד הטרדה @_@ "הם יש לנו את איצ'י ויש לנו את ביאקי... בוא נעשה שהם נלחמים על גיבעה שחורה לצד עצים רקובים... הו כן הבא נקרא לאיצ'י קורוסאקי ולביאקי קוצ'יקי! ^____^" @_@ וטף תגובתי להסבר שלהם לשם של רנג'י שמשמעו "אהבה שנייה" ואז כאילו זה רומז לרןרוקי כי הוא האהבה השנייה שלה אחרי קאייאן. אם בכלל זה אומר משהו אחר כי אם כבר, רנג'י היה האהבה הראשונה שלה עד שדרכיהם נפרדו ואז היא אומצה לבית משפחת קוצ'יקי ונכנסה לפלוגה 13 ואז פגשה את קאייאן... ואז פגשה את איצ'יגו. לפי דעתי אם בכלל זה מסמן שהיא אוהבת אותו, אבל הוא לעולמי עד יהיה מקום שני בשבילה O:

Neon taichou

New member
לדעתי אהבה שנייה

יותר מתאים לביאקורנ, כי עם רנרוקי זה לא ממש מסתדר. ם.ם

Goggle Girl

New member
איש איש והעדפותיו

אפילו אם יוצר הסדרה יבוא ויגיד שלא לזה התכוון, מאוחר מדי. ברגע שיצירה יצאה לאוויר העולם it's open season XD

למעלה