מסכים!!! ../images/Emo45.gif
רשמתי כבר את ההודעה, אבל להיא לא עלתה... אני אנסה שוב.. כשאתה מתגייס ונשלח לשטחים, אתה לא הולך לשמור על המדינה שלך, כי אין לך ממה. אף אחד לא מתכוון לפלוש לשטח שלנו במטרה לכבוש אותנו (נכון לעכשיו... ולמרות שהם רוצים). לעומת זאת, אתה כן הולך לשמור על ההורים שלך, על האחים שלך, על החברים שלך, הדודים והדודות, החברה שאתה אוהב, השכן שאתה תמיד צוחק איתו ועל מיליון+ (אני מקווה שאני לא טועה במספר) ילדים שרק רוצים (ומגיע להם!!) לשחק/לצאת למועדון/פאב/בית קפה/ לנסוע באוטובוס ועוד המון דוגמאות, בלי לדאוג אם הם יחזרו בשלום ולפחד במשך כל הזמן. וכן תקופות כאלה היו ויכולים להיות שוב!!! זה המצב שלנו! אלה העובדות שהערבים מסביבנו מכתיבים לנו!!! ואם לא אנחנו נלך ונשמור על האנשים האהובים לנו, יגיע היום שהם לא יהיו איתנו עוד, או אנחנו לא נהיה איתם!! כי צמטער להגיד לכם (כל הפורום הזה) לדברים האלה אי אפשר להביא עובדים זרים! אנחנו פה כי זאת המדינה שלנו! "אנחנו" כאזרחים, כבני אדם ולא כשלטון של מדינת ישראל. אם המוח שלכם עוד לא עיכל את המציאות שלנו, אז כדאי שתצאו מהמטריקס שאתם נמצאים בה ותיקחו את המצב גם לידיים שלכם. אישית, אני מתבייש שיש אנשים כמוכם בעם שלי! כאלה שחושבים שמה שאנחנו עושים הוא לא בסדר! כאלה שאין להם מושג מה קורה באמת. ואל תבלבלו בשכל שאתם כן יודעים, כי עד שאתם לא תהיו שם בשטחים אתם לא תדעו. כמו שאני לא יודע עכשיו, אבל ידע החל משבוע הבא! אני מתבייש בכם, אבל אני כמו כל שאר חיילים יתן מעצמי למען האנשים שאני אוהב ובאותו זמן גם בשבילכם. אהה, ולגבי המדינה ש"לא" נותנת לכם כלום. אם רק היה לכם מושג כמה דברים המדינה שלנו נותנת לעומת מדינות אחרות. דברים כמו קצבאות אבטלה, שבמדינות אחרות נותנים לך להירקב ולהפוך להום לס בלי שום הזדמנות לשקם את עצמך. יש דברים לשפר ולתקן! אני לא אומר שלא.. אבל זה שהיא לא נותנת לכם כלום זה לא נכון!! אז אם אתם לא מבינים את מה שכתבתי למעלה, לפחות אל תדברו על זה שהמדינה לא נותנת לכם כלום. אל תאהבו את המדינה, לא מעניין אותי כל כך, אבל תאהבו את הארץ!! תאהבו את האנשים שחיים בה כמו המשפחה שלכם!!! אחרת באמת לא מגיע לכם להיות פה!!!!!