ההכנות? כרגע קצת נרגעו
אחרי תנופה חזקה שהיתה בהתחלה, עכשיו קצת עצרנו, גם כי אנחנו עוברות דירה בימים אלו (שדוביבת תהיה במרחק הליכה מגן הילדים שבו היא עובדת, אצל מכרתנו המשותפת) ועומס הסידורים והארגונים קצת מעיק, וגם כי היתה לנו מסגרת תקציב מאוד ברורה ושפויה, כשלקחנו בחשבון עזרה קלה משני הצדדים. אבל אז הופתענו לגלות שאבא שלי (איתו יש לי קשר מחורבן מאז ומתמיד, והוא היחיד שיכול לעזור כלכלית במשפחה שלי) שעד עכשיו טען שאין לו בעיה רצינית עם הזוגיות הלסבית שלי וכבר דיבר איתי על נכדים, פתאום נבהל נורא כששמע על החתונה, ואמר שלא יתן שקל ולא מתכוון להגיע. בשלב הזה הייתי אמורה להיות מאוכזבת ופגועה עד עמקי נשמתי, אבל במקום זה מה שיצא לי היה אנחת רווחה ענקית. פשוט רווח לי שהאיש הזה, שאין לי מילה חיובית אחת להגיד עליו, לא יהיה מעורב בשון דרך בחתונה שלנו ובהכנות לה. אחרי מחשבה רבה החלטתי שזאת ההזדמנות המושלמת לנתק יחסים באופן סופי. נכון שהוא האדם היחיד שיוכל לעזור לי לקנות דירה באחד הימים (כל עוד זה יהיה בתנאים שלו, במקום שהוא יבחר וכו') אבל יש גבול למה אני מוכנה לספוג בשביל כסף. מאז (עברו איזה חודשיים) אני רגועה לגמרי, מרגישה שהוסר מעליי משא כבד מנשוא. העביה היחידה היא רק היערכות מחדש בעניין התקציב של החתונה (שגם קודם היה מצומצם מאוד), אבל יהיה בסדר. אגב, מי שמארגנת לנו את כל הראש בנוגע לחתונה, קישרה אותנו לצלם הכי חמוד שיש, ענתה על כל שאלותינו הנודניקיות, אזרה סבלנות רבה ובטח עוד תמישך לעשות כן היא צבעונית היקרה מכל, שלא יודעת איך היינו מסוגלות להתארגן בלעדיה! (סתם שתדעו). ותודה על ההתעניינות, זה נחמד.