סוגיית החגים

../images/Emo74.gif אצלנו מפגש פיסגה פולני

ההורים שלי אצל ההורים שלה! וגם אנחנו כמובן והאחים שלה. כבר היו מפגשים משותפים של ההורים אבל זו פעם ראשונה שעושים חג ביחד.

את בטוחה שזה...

מפגש פסגה פולני??? שאלתי את כל הפולנים שאני מכירה וכולם אמרו: "לא יכול להיות - אין חיה כזו...."

סחתיין על העברית! ../images/Emo45.gif

וודאי שיש - כשמצליחים לתאם איפה כולם יהיו בחג מבלי שאף אחד יעלב, אף דודה לא תשאר לבד (בחושך) בבית, ואף אחד לא ירגיש שגנבו לו את התור לאירוח(שנשמר בקפדנות עוד מהימים בקרקוב)- והעיקר: ששני זוגות הורים שפעם לא ידעו איך לאכול את עניין הבת הלסבית ישבו לאכול גיפלט פיש ביחד- זו בהחלט יכולה להחשב פסגה פולנית! ושנה טובה לכם- איך אתם חוגגים במרחקים? ו OFF TOPIC "לקוראינו בארץ": אני וזוגתי הופענו אתמול בערוץ הראשון בתוכנית לנוער על זכויות של משפחות חד-מיניות- מישהו ראה??? (אנחנו לא וגם שכחנו להקליט
)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאאאאאאאאאאאאאאא לא ראינו , לא ידענו, לא הקלטנו
תבקשו מהם העתק של התכנית (הם בד"כ מוכנים לתת) - ומייד להזמין את כולנו להקרנה חגיגית !

אצלנו מפגש משפחות ראשון וחגיגי

אמי ואחותי מגיעות (לראשונה) לבית משפחת דוביבת (שם חוגגת המשפחה המורחבת), לכבוד החתונה הממשמשת ובאה. אנחנו מתרגשות מזה נורא, המשפחות לא כ"כ מבינות מה הביג-דיל. אני מכינה מנה ראשונה - קיש פטריות ופקאנים אישי וסלט מגניב לליווי המנה העיקרית - כל מיני עלים ירוקים + בצל סגול + נקטרינות פרוסות דק + רוטב חרדל, דבש, בלסמי ושמן זית. אמא שלי מביאה תפוחיות לקינוח (אבל בטח יהיו עוד קינוחים, חמתי-לעתיד אופה עוגות מעולות). אני משוגעת על חודש תשרי - החודש הכי טוב בלוח השנה העברי. תשאלו את השכנים המסכנים שלי כמה הם סובלים - כבר שבועות אני שרה בקולי קולות את כל שירי חודש תשרי שאי פעם הושמעו בפרפר נחמד. ריח של סתיו והתחלות חדשות פשוט עושה לי את זה.

איזה יופי ../images/Emo49.gif

אני בתור פריקית של חתונות דווקא מבינה בדיוק מה הביג-דיל, וכייף לשמוע על האירוסין המרגשים שלכן. ספרי קצת: איך מתקדמות ההכנות?

ההכנות? כרגע קצת נרגעו

אחרי תנופה חזקה שהיתה בהתחלה, עכשיו קצת עצרנו, גם כי אנחנו עוברות דירה בימים אלו (שדוביבת תהיה במרחק הליכה מגן הילדים שבו היא עובדת, אצל מכרתנו המשותפת) ועומס הסידורים והארגונים קצת מעיק, וגם כי היתה לנו מסגרת תקציב מאוד ברורה ושפויה, כשלקחנו בחשבון עזרה קלה משני הצדדים. אבל אז הופתענו לגלות שאבא שלי (איתו יש לי קשר מחורבן מאז ומתמיד, והוא היחיד שיכול לעזור כלכלית במשפחה שלי) שעד עכשיו טען שאין לו בעיה רצינית עם הזוגיות הלסבית שלי וכבר דיבר איתי על נכדים, פתאום נבהל נורא כששמע על החתונה, ואמר שלא יתן שקל ולא מתכוון להגיע. בשלב הזה הייתי אמורה להיות מאוכזבת ופגועה עד עמקי נשמתי, אבל במקום זה מה שיצא לי היה אנחת רווחה ענקית. פשוט רווח לי שהאיש הזה, שאין לי מילה חיובית אחת להגיד עליו, לא יהיה מעורב בשון דרך בחתונה שלנו ובהכנות לה. אחרי מחשבה רבה החלטתי שזאת ההזדמנות המושלמת לנתק יחסים באופן סופי. נכון שהוא האדם היחיד שיוכל לעזור לי לקנות דירה באחד הימים (כל עוד זה יהיה בתנאים שלו, במקום שהוא יבחר וכו') אבל יש גבול למה אני מוכנה לספוג בשביל כסף. מאז (עברו איזה חודשיים) אני רגועה לגמרי, מרגישה שהוסר מעליי משא כבד מנשוא. העביה היחידה היא רק היערכות מחדש בעניין התקציב של החתונה (שגם קודם היה מצומצם מאוד), אבל יהיה בסדר. אגב, מי שמארגנת לנו את כל הראש בנוגע לחתונה, קישרה אותנו לצלם הכי חמוד שיש, ענתה על כל שאלותינו הנודניקיות, אזרה סבלנות רבה ובטח עוד תמישך לעשות כן היא צבעונית היקרה מכל, שלא יודעת איך היינו מסוגלות להתארגן בלעדיה! (סתם שתדעו). ותודה על ההתעניינות, זה נחמד.

נכון שהיא מקסימה? (הצבעונית)

אני קוראת בלב כבד את הסיפור על אבא שלך, ודי המומה. מזכיר לי קצת את האח של אבא גאה... איך "אוכלים" תופעות כאלה? ו- תגידי - את רומזת לנו שהמתנה הכי טובה תהיה צ'קים
? כי בד"כ אני מאלו שמשקיעות המון מאמצים בבחירת מתנה... אז - אם יש פתרון קל כזה - תספרי לכולנו! (ואני לוקחת כמובן מאליו שכולנו כאן במוזמנותים
)

מקסימה וסבלנית וחברה טובה../images/Emo25.gif

תגידי, ערבה, החיים לא לימדו כבר, שאין שומדבר שהוא מובן מאליו? אז, לא, זה ממש לא מובן מאליו שכל חברותי הפורום מוזמנותים. מעבר לעובדה שזו חתונה קטנה (120 איש), חשוב לנו מאוד שיהיו בה אך ורק אנשים שאנחנו באמת אוהבות ושבאמת אוהבים אותנו. אבל עד מרץ יש עוד מספיק זמן ליצור חברויות או יריבויות חדשות, כך שעוד אין רשימות סגורות הרמטית. ובאשר לאבא שלי - אל יהא ליבך כבד עליך, כי שלי לא. לא מדובר בקירבה עזה וברגשות חמים שהתפוצצו, אלא בקשר עלוב שנמשך יותר מדיי שנים. למעשה הקשר הזה עזר לי תמיד להסביר לאנשים כמה תורם זרע לא שווה "אבא". רוצה דוגמא קצרה ולעניין? בגיל 4 שאלתי את אמא שלי אם זה לא קשה לה גם לעבוד וגם לגדל את שני הילדים. היא לא הבינה איזה "ילדים", כי עד אז הייתי בת יחידה. כשהסברתי לה שאני מתכוונת לאבא שלי, היא צחקה. אותי זה עד היום לא מצחיק. ואני כבר לא מדברתע ל אלימות נפשית ויותר מזה... בקיצור - ברוך שפטרנו ביג-טיים! ובקשר למתנות לחתונה - אמרו לי שזה לא מנומס לבקש צ'קים, אבל בואי נגיד ככה - אל תטרחי לחפש מתנה מקורית...

אבא גאה

New member
צפרדע לא שופכים

צפרדע, תולשים לה את הרגליים ומטגנים. תשאלי את הדס.......

אבא גאה

New member
אסקרגו, דארלינג, אסקרגו

מי אוכל חלזונות? זה איכס....... אסקרגו לעומת זאת זה טעים.

אני לא מאמינה !

כמו בפעם הראשונה !!! להתחיל שנה חדשה בלעדייך, היה נראה כמו משו שממשמש ... ברוכה השבה ! תגידי - לא שמעו על גנרטור אצלכם, בארצות המתפתחות???

ממי - איתך זה כמו תמיד...

בפעם הראשונה... איך יכולת בכלל לחשוב שלא אשוב לחיקכם לראש השנה. אפילו אם איזבל היתה נשארת עוד אני הייתי כבר עושה משהו. ואת יודעת כמה כסף רצו על גנרטורים? שלא לדבר שקשה היה לאללה למצוא איזה חתיכת גרוטאה שבכלל דומה לגנרטור.

איזבל אצלינו ...

אלו שקיות זבל עירוניות גדולות... כמה עלה גנרטור? (אולי נתכונן לסופה הבאה - ונשלח לך כמה..) עכשיו שנרגעתי אני יכולה ללכת לקלף תפוחים

colourful

New member
אצלנו, יש תורנות הוגנת

שנה אחת זה ראש השנה אצל ההורים שלה ופסח אצל ההורים שלי, ושנה אחורי זה להיפך. השנה להיפך
איזה כיף, אוכל טעים! (מה שלא מונע מההורים שלה להתבלבל וכל שנה לחשוב שבשנה שעברה לא היינו אצליהם והשנה תורם
)

למעלה