סוגיית הילדים הנטושים

מיכל@ל

New member
בודאי ../images/Emo13.gif

היא לא נסגרה בשל כך,היא פשוט לא נפתחה מחדש בשל כך... ד"ש לגאיה,אנחנו עדין מקווים שהיא תמצא את הדרך לפתוח מחדש את האימוצים משם.

shira^

New member
גם אצלנו הנסיכה ננטשה...

אין שום פרט לגבי ההורים הביולוגים ואני דווקא שמחה. ואני לא רואה זאת כחור שחור נהפוכו...ובתעודת הלידה כתוב בפרוש אותנו כהורייה. אני חושבת שעדיף ככה כי יהיה קשה מאוד לעלות על משהו. מה שכן הבטחתי לעצמי שבגיל הבת מצווה נעשה טיול לעיר שבה היא נולדה ונספר לה את שורשייה. ונמצא גם את שורשינו כי משפחתו של בעלי היגיעה מאותה עיר. ויותר מיזה רב הקהילה מהמשפוחה שלנו... והנסיכה נולדה ביום שבעלי נולד אז בכלל יש לנו סגירת מעגלים .ולדעתי אין מקריות בעולם.הכל מלמעלה שם מישהו כיוון אותנו...

אורנה ב.

New member
לשירה מאמא של שירה

בתעודת הלידה של שירה כתוב ילדה נטושה ואילו שמי מופיע רק בתעודת האימוץ. האם כנראה היתה צעירה ולא נשואה. אני לא יודעת אם לראות בכך משהו יותר "פשוט" או יותר מסובך. זה כביכול פוטר את המאמצים מהצורך לתת תשובות אודות ההורים הביולוגיים, אך לדעתי זה עושה את זה יותר מסובך עבור הילד המאומץ. כמובן שאין לי תשובה על כך כרגע. אני מניחה שכולנו חשבנו על טיול השורשים של ילדינו לארץ מולדתם. אני מתגעגעת לויטנאם מדי יום ביומו, אני מרגישה שחלק ממני קיים שם כמו שחלק מהם קיים בחיי. לעיתים אני גם חושבת על המורשת ממנה באה ועל המורשת אליה הגיעה, איזה היסטוריה מונחלת לה משני הצדדים. אני מקווה שאגיע לויטנאם בטרם שירה תהיה בת מצווה ולכשאגיע איתה אני מקווה שזאת תהיה מתנה ולא הקדמה למשבר בחייה. אני גם מרגישה לעיתים שיד הגורל שלטה בנסיבות האימוץ והשתלשלותו, אבל אני לא רוצה שמיסטיפיקציה של העיניין תגרום לי לפספס קשיים בדרך. דרך אגב... בנוגע להתכתבות שלך ושל שולינקה- אני לא חיפאית אבל אם אתן רוצות לטייל למרומי משגב אז אנחנו שם.

שולינקה

New member
מישגב?בכיף,משקיפה על כרמיאל?

הדרך לא מסוכנת?יש הרבה כפרים ערביים בדרך,אך יכול להיות מעניין מאד

אורנה ב.

New member
סופרים כבשים

אנחנו דווקא משקיפים על כל בקעת עמק נטופה והנוף מדהים. לא עוברים אף כפר ערבי בדרך ואין שום סכנה. מאז אוקטובר שקט להפליא,סופרים כבשים. אז כשנח ולכשתרצי צרי קשר דרך המייל ואטלפן ואסביר ולי-אם תפגוש עוד יפיופה מהתפוצה שלה.

שולינקה

New member
תודה על ההזמנה.

שבתות וחופשות בגן מתאים.החופשה מתחילה ב 20.8 .אנחנו כבר היינו באילת באפריל ואולי נפליג לכמה ימים.בכל אופן,איני מהמזמינות את עצמן,ולכשיהיה לכם נוח ומתאים,תני איתות.הצטרפי ל icq בי,,,בי ולהתראות.

טלי ל.

New member
מה איתנו??

מבטיחים שנביא איתנו

שולינקה

New member
המאפיה החיפאית בהיכון.

ובכפיפות לתאריכים של המארחת.ניסע בשיירה.איזה כיף!!! ונביא מכל טוב.

שולינקה

New member
בקשר לביקור בויטנאם-רשמי אם מאמצת

הכרתי משפחה מאמצת,שמאז האימוץ,החלו להפעיל קשרים מסחריים עם המדינה,ולצורך כך פוקדים את הארץ פעמים רבות.לאחרונה החליטו לקחת את הבת(בת 4).יתכן,או יותר נכון,בטוח,שזה מוקדם מידי,אך הבת "חטפה"קילקול קיבה רציני,ילדות ויטנאמיות כל הזמן רצו אחריה ורצו לתת לה ממתקים,הסתכלו בקינאה על לבושה,אך הקטנה ביקשה מהוריה לעזוב את הארץ ולהגיע מהר הביתה ואף ציינה,שהיא שונאת את המקום כי "הוא מלוכלך ומסריח" דרך אגב,בגרנד קניון יש חנות בשם flowers חנות לבגדי נשים על טהרת הייבוא מויטנאם של אותם הורים. פריטים יפים מאד.אני מפרסמת אותם ללא ידיעתם,כמובן.

מיכל@ל

New member
זה באמת גיל צעיר

למבוגרים קשה "לעכל" את ויאטנם,אז לילדה בגיל כזה ? יש זמן,הם יוכלו לעשות את זה כשיהיו בוגרים מספיק כדי להבין ולהתרשם.

shira^

New member
לאמא של שירה ../images/Emo23.gif

בתעודת הלידה שמגיעה מאוקראינה לא כתוב ננטשה, בפרוש כתוב שאנו ההורים בפסק הדין של בית-המשפט כתוב שהיא ננטשה ולא מופיעים שמות ההורים הביולוגים ( בדרך כלל כתוב} אי לכך אני רואה את סוגיה זו כטובה. אולי באיזה שהוא מקום פנימה החלטתי שככה זה טוב כי זה מה יש ! אני חושבת שאנו ניסע רק בגיל 12 לאוקראינה וכבר יש לי רשימה שלמה של הורים שנוסעים גם (טיול מאורגן שכזה :) } אשמח לבוא למשגב באחת השבתות נראה לי נחמד ... אגב בת כמה שירה ???

אורנה ב.

New member
מוזמנים

כמובן שכל מי שרוצה מוזמן,יש דשא רחב, אוויר נפלא , נוף מטריף וילדה שובבה וסוחפת בת 3.3.(תמונה בקרוב) אנחנו יוצאות לחופשה ב15.8 ואפשר לארגן משהו לכל המעוניין בוקר או אחה"צ. אני אצור קשר דרך המייל, אני מנסה בצ´אט, אבל עוד לא פענחתי את העיניין. בנתיים יש פורום אז...

למעלה