סוגיית הקרון

Dolo

New member
אני הייתי בוחר בפתרון הפשוט,

מפנה את גבי אל המקום ורץ בכל המהירות, משאיר את הבחירה ביידי אחרים
 

סֵג

New member
אפשר גם להיתקף בפניקה

ומרוב יאוש על חוסר האפשרויות והכאב שעתיד לבוא, ללכת לחבק את האנשים על המסילה ולמות איתם. אפשר גם למות בניסיון לפנות את האדם הבודד מהמסילה. זה הרואי, וכנראה ישתלם גם אם תמות... במצבה גדולה שיקימו לכבודך, בטקסי זיכרון וכו'.
 

niruzu

New member
להציל את ששת האנשים

לא לעשות כלום זה הכי קל זה להתחמק מאחריות. אני לא יקבע של מי החיים החשובים יותר מבחינתי חייכולם שווים אך חייהם של שש מול אחד......הייתי מציל את השש
 

סֵג

New member
איזה באסה

כולם הצילו את השישה. דווקא האדם הבודד היה לעתיד ממציא 'תוכנית הפציפיזם הגלובלי האולטימטיבי', שעתיד להביא שלום לכל העולם. אבל הרגתם אותו, ממזרים! עכשיו כולם בעולם ימותו במשך עידנים!
 

גירץ

New member
../images/Emo122.gif|חבברור לאן אתה חותר אבל ניחא

בהינתן התנאים שציינת, בעסה לאיש האחד מבחינתי, בהנחה כמובן שאני יודע איך להפעיל את המפסק ושאני מבין בכלל לאן הוא מכוון כרגע כי אתה ממש אופטימי אם אתה מניח שידע בניתוב רכבות הוא ידע נפוץ.
 

czechOv

New member
עוד תשובה:

דבר ראשון, לא אחראי מצד אותם שישה אנשים לסוע על קרון ללא שליטה, אז אין סיבה שאני אתווכח עם הגורל שלהם, הם צריכים למות. מצד שני, עומד\הולך לו בן אדם על מסילת רכבת, אולי הוא היה צריך לבצע שיקול דעת לפני שעסק בדבר זה כי אין סיבה שלא ילך בשולי הפסים ולא עליהם, ואם הוא מהלך כך ולא מודע לסביבתו אז אולי הוא בסרט רע מאתמול בערב, כשהוא לקח סמים, והוא קצת לא מרוכז, אז בכל מקרה הוא יחצה מתי שהוא את הכביש בלי להסתכל ימינה שמאלה, ואז הוא ימות או יהווה נטל כלכלי על החברה, לכן גם הוא צריך למות. אבל גם במצב זה חוזרים לשאלה איך ניתן להוריד שתי ציפורים במכה אחת, ואז אני תקוע.
 

jshippin

New member
נו מהו "חלקה השני של הסוגייה"../images/Emo35.gif

הבטחת אז המשך נא..
 
למעלה