סוגיית התמונה (באתרי היכרויות)

סוגיית התמונה (באתרי היכרויות)

פותחת נושא לדיון, ברשותכם (מקוה שזה בסדר לדון על זה פה).

אני לא מכירה הרבה אתרי היכרויות (כפי שכבר כתבתי בעבר, לדעתי "כולם" נמצאים בכל האתרים...)
באתר בו אני רשומה ופעילה, יש אפשרות לפרסם תמונה (או תמונות) שכל אחד רואה, ויש אפשרות גם ל"תמונה פרטית", כלומר, אני יכולה להחליט מי רשאי לראות את תמונתי ומי לא.

והנה השאלות:
האם אתם בעד תמונה פתוחה וגלויה לעין כל (שגם מי שבכלל לא רשום באתר יכול לראות)?
האם אתם נותנים עדיפות למי שמפרסם תמונה או שתפנו גם למי שאין לו תמונה?

ושאלה שממש מפריעה לי (לא השאלה, הנושא
):
פונים אלי בחורים עם בקשה לראות את התמונה הפרטית שלי. כל זאת בלי בכלל שדיברנו. אז בסדר, אני מבינה שיש רצון וסקרנות לראות תמונה, אבל אני חושבת שאם כבר אתה מצפה לראות תמונה שלי, תהיה הוגן מספיק לאפשר לי לראות תמונה שלך. אם אני הייתי פונה למישהו, עוד לפני שהייתי מבקשת לראות את תמונתו, הייתי מאפשרת לו לראות את תמונתי.
מה אתם אומרים?

ושאלה אחרונה:
האם הייתם הולכים לסטודיו ומצטלמים בצורה אמנותית ומקצועית?
לפעמים זה נראה לי כל כך מלאכותי, מה גם שזה בד"כ לא משקף את המציאות. זה כמעט כמו לעשות פוטושופ, ומה הרעיון, אם הכוונה היא להפגש ולהכיר? אין לי בעיה לשים תמונה של בר רפאלי, אבל לדעתי זה יבריח פעמיים, גם כי זה ממש לא דומה לי וגם כי בעצם שיקרתי. מה דעתכם?

אני לא חזקה באתרי היכרויות

לא רשומה לכאלה.
יש לי עדיין כרטיס שלא מחקתי במקושרים וזה הפך לסוג של אתר היכרויות אז זה הקשר היחידי שלי.
הייתי רשומה לאיזה אתר והתעלמתי מכל הפניות בו, עשיתי ניסוי עם עצמי לראות אם יתחילו איתי באתר כזה (בעקבות באנר פרסומת של איזה אתר) ואז תקופה ארוכה חיפשתי איך למחוק את עצמי משם והצלחתי! אה וכן, הייתי מקבלת פניות.

אני בעד לשים תמונה.
ממש לא מחייב לשים אלבום שלם, אבל רצוי תמונה או שתיים.
לא אוהבת הפתעות, לכן רצוי שגם התמונה תהיה משקפת וממש לא תמונת סטודיו.

אני רוצה לראות את הבחור שפונה אלי, כמו שאני מניחה שעדיף שיראה אותי.
אני לא חושבת שיש מה להסתיר, כלומר עדיף שלא. אין צורך בעשיית הפתעות.
בעיני, משיכה היא מכלול של דברים בינהם גם המראה ואני מעדיפה שהמראה שלי ירחיק אנש/ים בהתחלה ולא אחרי שמתחילים להכיר. כך אני מעדיפה לסנן בעצמי על סמך מראה.
זה אולי נשמע שטחי אבל זה ממש לא.כי אני לא פוסלת אנשים אם הם לא מינימום דוגמנים אבל כן יש לי סגנון מסוים אליו אתחבר יותר ולפעמים אני גם מפתיעה את עצמי בדברים אחרים אבל חשוב לי שתהיה לי האפשרות לראות ולהראות!

חחחח מקושרים....

גם לי עדיין יש שם כרטיס,ובחורים לא מפסיקים לשלוח לי שם הודעות,אני לרוב לא עונה.
כי למדתי שכולם שם רוצים רק דבר אחד.

היה לי פעם קטע,עם מישהו שהכרתי דרך מקושרים...
זה אתר מסוכן!

A 26 cm Schlong

New member
משיב לשאלותיך

בחיים לא פניתי באתר היכרויות למישהי שאין לה תמונה, או שהתמונה שלה מוגדרת כפרטית. זה גורם לי לחשוב שהיא מנסה להסתיר משהו, שהיא חוששת שלא יפנו אליה אם תפרסם את תמונתה באופן גלוי... זו חרב פיפיות, כי אם מישהי נראית כמו קקה בתמונות, אז היא בטח לא תפרסם את תמונתה ברבים, אלא תגדיר אותה כתמונה פרטית, ואז רוב הסיכויים שממילא לא יפנו אליה, ואם היא תפרסם והתמונה לא מוצלחת במיוחד, גם כן לא יפנו אליה...

לכן אני דווקא בעד שמי שאינו מצטלם טוב ילך לסטודיו/לצלם מקצועי. זה לא לגמרי מעוות את המציאות, כי יש אנשים שנראים נהדר במציאות, אבל בתמונות, מה לעשות, הם יוצאים נורא ואיום, וצלם מקצועי יכול לעזור להם להיראות טוב יותר. זה גם פועל בכיוון השני כמובן. יש אנשים שמצטלמים נהדר, אבל במציאות נראים זוועה. אני מכיר יותר מדוגמן / דוגמנית אחד/אחת כאלה...

לגבי הבחורים שפונים אליך, אני בהחלט יכול להבין את התסכול, אבל כל זה יכול היה להימנע לו התמונה שלך לא הייתה מוגדרת כפרטית.

מוכרח להוסיף שמחוץ לעולם אתרי ההיכרויות, אני מוכן להיפגש עם מישהי גם בלי החלפת תמונה, לא מתעקש על זה במקרים שנניח ומסדרים לי מישהי. מעדיף לשפוט בעצמי ובמו עיני, אבל כשיש אופציה להחלפת תמונות והצד השני מתחמק (או מגדיר את התמונה כ"פרטית" לצורך העניין), זה מעלה בי תהיות, ואני בטח אתקפל מהר ואמנע מפגישה.

התשובות שלי

האם אני נותן עדיפות למי שמפרסמת תמונה - לא.

לגבי ה"שאלה שממש מפריעה" - מסכים לכל מילה. אם הוא מבקש תמונה, אז למה הוא לא חושף את תמונתו שלו?

האם הייתי הולך לסטודיו? - לא עשיתי את זה, אבל נתת לי רעיון. האם זה "שקר" - לא!!! זה לא שקר. זו תמונה יפה שלך, אבל שלך.
ובכלל, אחרי הכל הוא הרי יראה אותך במציאות, והתמונה היא רק "טיזר" קטן כדי להתכתב ולארגן פגישה ראשונה. אז זה ממש לא שקר, לדעתי.

קריסטה

New member
אני בעד תמונה

בתקופתי באתר הכרויות, לא עניתי כמעט לפניות ללא תמונה, ודאי שלא פניתי בעצמי, ובאופן כללי מאוד לא אהבתי את תופעת ה"כרטיס ללא תמונה".
לתחושתי, מי שאין לו תמונה יש לו מה להסתיר. כמובן שיתכן שאני טועה, אבל אני לא אוהבת קלפים מוסתרים, בטח לא כשקשר זוגי עומד על הפרק.
זכותי להחליט אם האדם לטעמי או לא, מבלי לבזבז זמן על שיחות ותקוות שיתנפצו באחת כי מדובר במישהו שהוא לחלוטין לא הטעם שלי.

מנגד, אני חושבת שכדאי לאנשים לזכור שתמונה לא תמיד מייצגת, ואם לא מדובר ב"לא" מוחלט כדאי מאוד לתת לדברים להתגלגל קצת כדי לראות האם האופי יכול לגרום לנו לחבב גם את המראה.
משיכה זה סופר חשוב, אבל כדאי לזכור שהיא יכולה להיווצר גם בעקבות התרשמות לטובה מהאופי והאישיות.

"מה להסתיר"

אין לי מה להסתיר, מהבחינה הזו שאני בהחלט פנויה להיכרויות.
אני לא בוגדת באף אחד ולא עושה שום דבר אסור.
אבל - אני לא צ להיות, לצורך העניין, השכן, העמית לעבודה, החבר לשעבר או הגרוש (כל אחד בהתאם למצבו, אני לא מדברת דווקא על עצמי).
אני חושבת שעצם העובדה שיש לי שם תמונה, מראה על רצינות כוונותי, וכאמור - אין לי שום בעיה לתת אותה לכל דורש (כמעט, לאחר סינון ראשוני שלי).
אז זה של ש"יש לי מה להסתיר" אבל לא רוצה שכל דיכפין וכל דצריך יוכל לראות מי אני, עוד לפני שבכלל קרא מילה ממה שכתבתי על עצמי...

קריסטה

New member
יש לך מה להסתיר

את לא רוצה שידעו שאת מחפשת באתר הכרויות

תראי, גם אם אין מה להסתיר ומדובר בבושה נטו, אני לא קונה חתול בשק. אני לא רוצה להתחיל לדבר ולגלות רק אחר כך שהבן אדם לא לטעמי ולעמוד במצב הכל כך לא נעים של להגיד למישהו "אתה סבבה והכל, אבל אני לא אוהבת את המראה שלך".
ותכלס, 99% מהפעמים, מי שלא שם תמונה, זה בגלל שהוא יודע שיפסלו אותו על המראה.

אני חייבת לחלוק עלייך

בגילך זה פחות נפוץ, אבל אנשים שבמסגרת עבודתם נמצאים בעמדה בכירה יחסית, או חשופים להרבה עמיתים/מועסקים/לקוחות, בהחלט טבעי שלא ירצו לחשוף את עצמם בפני כל. אני מאמינה שכאשר מחפשים היכרות רצינית יש לכתוב על עצמנו דברים אישיים ועמוקים, מהסוג שאני לא מעוניינת שכל המכרים שלי יקראו. כן, גם התמונה חשובה לי, וחשוב לי שיראו את התמונה שלי לפני היכרות פוטנציאלית. לכן, אני שולחת את התמונה שלי מיד בתחילת ההתקשרות. גם אני פונה לגברים שאין להם תמונה. אם התמונה לא מצאה חן בעיניי... בעסה. אבל זו בהחלט לא סיבה שבגללה אני אפסול בן זוג פוטנציאלי. זה דבר שמספיק קשה למצוא גם ככה.

הסוף יצא לי לא ברור

יכול להיות שאני אפסול מישהו בגלל מראה חיצוני (אם כי בדרך כלל לא), אבל אני לא אפסול מראש מישהו בגלל הסכנה שהמראה שלו לא ימצא חן בעיניי. כל זאת מתוך הבנה הדדית ששולחים תמונה בשלב הראשון להתכתבות. כשאני פונה למישהו (וזה לא קורה הרבה) אני מיד כותבת שאשמח לשלוח לו תמונה, ו/או מציינת את השם האמיתי שלי בכדי שיוכל לחפש בגוגל... לא, ממש אין לי מה להסתיר.

99 % בעולם שלך...

נתקלתי כל הזמן בבחורות יפות מאוד שאין להן מה להסתיר
חוץ מהעובדה שכל עם ישראל והשכן שלו התחיל איתן רק בגלל זה
והן בחרו לאחר זמן קצר להסתיר את התמונה או להוריד כדי לאפשר
לעצמן לסנן פניות. יש גם הרבה כאלו שלא שמות בכלל תמונה
כי ככה זה בנות יורדות על עצמן הרבה פעמים שהן הגיעו למצב הזה
למרות שעכשיו בדיוק כל עם ישראל והשכן שלו מתחילים להכיר ברשת...

ולכל אלו אני פונה, אם אתן רוצות תגובה חלה עליכן לפחות החובה לתאר את עצמכן, ולא "יפה מאוד" אלא למלא נתונים....

am i am

New member
תשובות:

האם אתם בעד תמונה פתוחה וגלויה לעין כל (שגם מי שבכלל לא רשום באתר יכול לראות)? כן
האם אתם נותנים עדיפות למי שמפרסם תמונה או שתפנו גם למי שאין לו תמונה? כן
האם הייתם הולכים לסטודיו ומצטלמים בצורה אמנותית ומקצועית? אני חושב שזה לא מזיק ורק יועיל, הייתי מעדיף להעלות תמונות של סטודיו שלא נראה כאילו הם צולמו בסטודיו. (כלומר: לא תמונות עם רקע אחיד, אלא תמונות עם רקע של נוף כלשהו)

באופן כללי...

אני נגד אתרי הכרויות. את מחסום הביישנות ניתן לפרוץ גם במסגרות אחרות ופחות מאיימות. לימודים וקורסים זו דוגמא אחת. ספידדייט אפילו עדיף על אתר הכרויות.
אתר הכרויות זה כמו סופר-מרקט גדול ואני לא מחבב את זה.
having said that..
יש יתרונות מסוימים לאתרים האלו וגם אני ניצלתי אותם למשך תקופה מסוימת. לדעתי, תמונה פתוחה וגלויה לעין כל מצביעה על בטחון ויותר מזה - על רצינות. הצהרה ברורה - אני כאן (ואגב, סטודיו אמנותי, כל עוד זה לא מפגיז במחירים, זה אחלה רעיון!) בשביל להכיר. לא מסתתר מאחורי תמונות שמצולמות מהגב או בלי תמונה. זה אני, אני רוצה להכיר, שלום, נעים מאוד.

עונה

האם אתם בעד תמונה פתוחה וגלויה לעין כל (שגם מי שבכלל לא רשום באתר יכול לראות)?
זה תלוי במטרה, אם הייתי כותבת שם שאני בתולה, אז ברור שתמונה פרטית.
אם לא כותבת דברים אישיים, אז שכולם יראו בכייף.

האם אתם נותנים עדיפות למי שמפרסם תמונה או שתפנו גם למי שאין לו תמונה?
אני מאוד מצטערת, אבל בעולם א.הכרויות לא סופרים את אלו שללא תמונה. {גם אותי לא ספרו כשהייתי בלי תמונה}

ושאלה שממש מפריעה לי (לא השאלה, הנושא ):
פונים אלי בחורים עם בקשה לראות את התמונה הפרטית שלי. כל זאת בלי בכלל שדיברנו. אז בסדר, אני מבינה שיש רצון וסקרנות לראות תמונה, אבל אני חושבת שאם כבר אתה מצפה לראות תמונה שלי, תהיה הוגן מספיק לאפשר לי לראות תמונה שלך. אם אני הייתי פונה למישהו, עוד לפני שהייתי מבקשת לראות את תמונתו, הייתי מאפשרת לו לראות את תמונתי.
מה אתם אומרים?
הזמן שלי הוא יקר לי, אנחנו לא נעשים צעירים מיום ליום.............
אם הוא לא מראה תמונה שלו, אני לא מתכוונת להראות את שלי.
אין לי כוח להתעסק איתם כי יש הרבה דגים בים.
ולא זה לא נקרא לשחק משחקים.
אלא פשוט אל תבקש ממני משהו שאתה בעצמך לא נתת לי.

האם הייתם הולכים לסטודיו ומצטלמים בצורה אמנותית ומקצועית?
לפעמים זה נראה לי כל כך מלאכותי, מה גם שזה בד"כ לא משקף את המציאות. זה כמעט כמו לעשות פוטושופ, ומה הרעיון, אם הכוונה היא להפגש ולהכיר? אין לי בעיה לשים תמונה של בר רפאלי, אבל לדעתי זה יבריח פעמיים, גם כי זה ממש לא דומה לי וגם כי בעצם שיקרתי. מה דעתכם?
תלוי האם את אוהבת את המראש שלך,
אם את אוהבת את המראה שלך, אז תתני ל2 עד 3 חברות שלך את התמונות שאת רוצה לעלות
לאתר ותשאלי האם התמונות האלו טובות.
אם את לא פוטוגנית בתמונות, אז חובה צילום מקצועי.
למשל חברה שלי היא צלמת חובבנית אך יודעת היטב את העבודה
ככה שהיא צילמה אותי בתמונה סופר מושלמות.
אבל באופן כללי אני מאוד בעד צילום מקצועי,

כי מראה זה דבר ראשון שפוסלים עליו!!!

ואחר אחר כך האופי היפה שלנו,
אך קודם המראה הויזואלי מהתמונות.
ככה שכן תעשי צילום מקצועי כי באתר הכרויות ההוא, שמפורסם זה מול זול יחסית
וגם תבקשי מאפרת שתאפר אותך יפה.
וגם אני תמיד בעד אימון אישי לזוגיות
לדעתי מה שמצאים שם מאוד עוזר ויעזור להרבה אנשים.

בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

C l u e

New member
הבעיה שלי עם תמונה

היא שאני מפחדת שמישהו מהחיים האמיתיים שלי ייתקל בה, וכך ידע שאני רשומה באתר היכרויות. לא יודעת, לדעתי יש בזה משהו מביך, למרות שבאמת שאין סיבה.
אני לא באתרי היכרויות, בעיקר בגלל הסיבה הזאת (וגם כי אני באמת לא מחפשת קשר)
אם הייתי מחפשת באתר היכרויות, כנראה שלא הייתי מתעכבת על מי שאין לו תמונה.

Reyn

New member
אני רשום לאתר היכרויות בלי תמונה, מאותה סיבה

אם מישהי רוצה תמונה שלי, אני יכול לשלוח לה באופן אישי.
למה את באמת לא מחפשת קשר?

C l u e

New member
ברירת המחדל שלי היא לבד.

באמת נוח לי ככה, בחיים לא הרגשתי בודדה. כשאני במערכת יחסים אני נהיית אומללה, עוד לא מצאתי את עצמי בקשר בו הרגשתי טוב עם עצמי אחרי מספר חודשים. תמיד אני מתה לברוח ולחזור ללבד שלי, ובשלב מסוים אני גם עושה את זה.
אז אני לא מחפשת, וגם כשמוצאים אותי הרבה פעמים אני מעדיפה שלא להיכנס לשם. לפעמים אני אהיה מסוקרנת, ואז אני כן אתחיל קשר, אבל עוד לא הכרתי את האדם שלא עשה אותי אומללה תוך כמה חודשים.

Reyn

New member
מעניין, על כזה דבר טרם שמעתי

מה את מרגישה אחרי כמה חודשים, תחושת מחנק מהקשר? את חושבת שזה תלוי בבן הזוג באופן כלשהו (אם תמצאי את הבחור הנכון, או לפחות בחור שייתן לך מרחב, זה לא יקרה), או שהתחושות הללו נובעות מתוך עצמך בלי תלות בשום דבר?

C l u e

New member
נו, תמיד טענתי שאני מיוחדת

כן. מחנק.
גם אני חשבתי שזה קשור לבני הזוג, ותמיד אמרתי שכנראה שהם לא התאימו לי ושעוד לא מצאתי את האדם הנכון. שעם האחד שלי זה לא יהיה כך, זה יהיה טוב ונפלא וארגיש שמצאתי את מקומי בעולם וכו' וכו'..
אבל זה נורא נאיבי. לא הגיוני שכל פעם מחדש אני מרגישה חנוקה ואומללה אחרי כמה חודשים, ושזה לא קשור בי אלא רק בפרטנר שכנראה אמלל אותי וחנק אותי. זה משהו שאני מרגישה כ-ל פעם מחדש, לא משנה עם מי אני נמצאת. כאילו כל פעם שאני מכירה מישהו יש איזה שעון עצר שמתחיל לספור לאחור, ותוך 4 חודשים מקסימום הוא מצלצל ומפסיק להיות לי טוב, לא משנה כמה אנסה להדחיק את זה ולהתעלם מזה.
כנראה משהו בי דפוק מהיסוד, אני פשוט לא מסוגלת לתפקד בזוגיות. זה לא קשור לבחור הנכון, זה קשור אלי. כנראה שלא לכולם מתאים לחיות בזוגיות, יש אנשים שיותר טוב להם לבד.

למעלה