סוגיית התמונה (באתרי היכרויות)

Reyn

New member
זה עצוב =/

יפה שאת לא מרגישה בודדה לבד. גם אני לא. אבל אני מניח שכמו כל שאר חברי הפורום, לפעמים את מרגישה צורך בזוגיות, ותחושת המחנק הזו שמופיעה תוך כמה חודשים מהווה מכשול. אם לא עכשיו, אז במידה ופעם תרצי להיות בקשר ארוך טווח. אולי שווה לנסות לרדת לשורש של תחושת המחנק הזו - סתם לדוגמא, אולי זה נובע מפחד לעצור במקום, להשתקע וכו'?

C l u e

New member
אני באמת לא מרגישה צורך בזוגיות.

מה שכן, היו פעמים שהייתי בזוגיות, הרגשתי חנוקה לחלוטין, והיה לי נורא עצוב שזה המצב. כלומר, העדפתי שלא להרגיש חנוקה ולהמשיך בזוגיות, כי באמת שאהבתי מאד את הפרטנר שלי. לצערי, לא באמת הצלחתי להתגבר על תחושות המחנק ובסוף סיימתי את הקשר.

אין לי מושג ממה זה נובע. זה מתסכל נורא, אבל לא נראה לי שלדעת ממה זה נובע ולחפור על זה יגרום לי לא להגיב ככה בקשר הבא שלי, אז מה הטעם?

מזדהה ומבינה את הרגשתך !!!

זה אמנם קטע מביך, אבל תחשבי שמי שמכיר אותך

ורואה את זה גם נמצא שם בעצמו.. אז שניכם באותה סירה.
לאנשים שמכירים אותי ורואים את התמונה שלי באתר היכרויות יש נטיה לשלוח לי הודעה, כי לא מספיק שראיתי שהם ביקרו בפרופיל שלי והובכתי קלות.

קריסטה

New member

חוץ מהעובדה שזה קטע מביך.
נתקלתי פעם בידיד שלי שם, אז התקשקשנו קצת, עברנו אחד על הפרופיל של השני ונתנו דעה.
לדעתי זה נחמד.

Tripon1

New member
נראה לי הגזמת קצת

דווקא היום אין מה להתבייש בזה שאתה רשום באתר היכרויות.
אין שום בושה להיות רשום באחד מהם.
אני רשום שם עם תמונה, ויש לי עוד שני חברים וידידה שרשומים
עם תמונות. אנחנו מדברים על זה חופשי.

not lonely

New member
גם אני חושב ככה

וכן נתקלתי בשתיים שאני מכיר מהחיים האמיתיים.
אחת ראתה בוודאות את הכרטיס שלי (אני יודע כי אני רואה מתי מסתכלים לי בכרטיס)
כראיתי את זה אני מודה שחסמתי אותה (זאת אומרת שלא תראה את הכרטיס שלי)
לגבי השניה אני לא יודע אם היא ראתה שאני רשום לאתר הזה (אבל חסמתי אותה גם)

GalaxyVoice

New member
אתרי הכרויות הם מקום דיי שטחי

וזה מסיבה מוצדקת .ההיכרות עם אנשים מתבססת על תמונות וקצת טקסט בכרטיס אז אם נרשמים לאתר כזה רצוי שיהיו תמונות (ומאוד רצוי גם טובות).
אני חושב שזה דיי עונה על השאלות שלך

בעד תמונה פתוחה.

לא קיימת אופציה אחרת באתר שאני רשומה בו, אבל זו הסיבה שבכלל מעלים תמונה.. אחרת אפשר להשאיר את השדה הזה ריק.
אני כמעט ולא פונה אל אנשים בעצמי, אבל יצא לי לדבר עם אנשים שאין להם תמונה.
הקטע עם לאפשר לראות את התמונה כשמבקשים ממך תמונה - לדעתי את צודקת. אם כבר ביקשת, שלח בעצמך אחת.

ולא, לא הייתי הולכת לסטודיו. גם ככה רגשות האשמה הפולניים שלי עולים כשיוצאת לי תמונה פוטוגנית ואני לא מרגישה שהיא מייצגת אותי כמו שצריך.

חמוד1975

New member
אז ככה

לגמרי בעד תמונה גלויה, זה חלק מהעניין בהיכרות אם אתה לא עיוור, חס וחלילה:). יש לי כבר שנים תמונה גלויה, ואין לי גם בעיה שמישהו שאני מכיר יראה אותה. לא חושב שזה בושה להיות באתר היכרויות.
נותן בהחלט עדיפות לבעלות תמונה. כבר יצא לי בעבר להתלהב מהאישיות, ואז באותה מידה להתאכזב מהמראה.
לגבי מי הראשון לחשוף תמונה- מסכים שמי שפונה, יהיה הוגן מצידו להיות הראשון שחושף. כאמור, לי יש תמונה גלויה, כך שבעיה זו לא קיימת.

לגבי צילום בסטודיו- ממש לא!! זה אכן לא משקף את המציאות.

אני אגיד לך מה,

אני הייתי חברה באתר היכרויות ושמתי תמונות, כי Let's face it - על מי את/ה עובד/ת כשאת/ה לא שם תמונה?
בסופו של דבר צריך להפגש וגם אם זה בליינדייט, יראו אותך.
אז אם זה לא זה, עדיף לדעת מלכתחילה במקום לגרור שיחות וטלפונים ונסיעות..

אבל מצד שני, אני רוצה לסתור קצת את עצמי.
אני אישית לא פוטוגנית. לא מרגישה פוטוגנית ולא אוהבת מצלמות.
אני מרגישה שבמפגש פנים אל פנים אני יכולה לעשות רושם ראשוני הרבה יותר טוב מהתמונות.. יש הרבה שפוסלים בגללן, וחבל.

אני חושבת שצריכה להיות משיכה מינימלית מבחינה חיצונית.. אז גם אם הבחור שאני מפטפטת איתו לא נראה כמו דודי בלסר, אבל האופי שלו כל כך מושך אותי, אני אתן לו את הצ'אנס למפגש.

וסטודיו? זה נראה מלאכותי גם בעייני.
מעדיפה ללכת עם מישהו מהמשפחה או חבר שיודע לצלם וככה להרגיש הרבה יותר בנוח ויותר טבעי..

dori78

New member
בהחלט עם תמונה.

לדעתי, אתר היכרויות הוא כמו מכולת - אתה יכול לשווק את עצמך וגם להסתכל על פרסומות של אחרים.
אם המוצר שאני משווקת הוא אני - אז כן, אני אנסה להעביר קצת מהאופי שלי בכתיבה, אבל גם מראה זה חשוב.

לאחרונה קיבלתי פה מסר פרטי ממישהו שרצה להכיר (יכול להיות שהוא אפילו גולש פה, אם כי לא ראיתי את הניק שלו בכותבים).
התקשרתי אליו, אבל הוא לא הסכים בשום פנים ואופן לשלוח לי תמונה לפני שמחליטים אם נפגשים.
בזה נגמרו יחסינו.

לשיטתי - מי שלא מוכן לשלוח תמונה, אחד מהשניים:
או שהוא סוטה שלא מעוניין שתהיה לך תמונה שלו כדי להתלונן אח"כ.
או שהוא לא מאמין במוצר שהוא מוכר.

הייתם קונים מוצר שאין תמונה שלו על האריזה?

מי שכותב לי "תרימי את הכפפה" (שזה נחמד בפני עצמו) - שיתכבד ויראה לי מה אני הולכת לגלות מתחתיה...

פנייה אל העונים (ולא אל השואלת)

ומה אם מדובר במישהו/י שבגלל העיסוק שלו מעדיף מידה מסויימת של אנונימיות? פסיכולוג, פוליטיקאי ואפילו מורה בתיכון?
אני דווקא בעד להחליף כמה מילים לפני התמונה כדי לראות אם המתעניין רציני, מה יש, הוא כל כך עסוק ויפה שלא יכול לבזבז זמן על מישהי שהיא כונפה בפוטנציה?

qutqut34

New member
בקשר לסטודיו

לדעתי ממש לא צריך..
כמו שכתבת זה כמעט כמו לעשות פוטושופ..
עדיף לצלם ולשים תמונה שכמה שיותר דומה לך באמת

Reyn

New member
נראה לי שאת מבלבלת סטודיו עם מכון יופי

אם תיכנסי לסטודיו צילום ותבקשי שיצלמו אותך כפי שאת, יצלמו אותך כפי שאת.. התמונות ייצאו טוב יותר מתמונות אחרות שלך בזכות התאורה והמצלמה המקצועית, אבל את לא תיראי שונה באופן מהותי מהמציאות.

איפור כבד, תסרוקות משוכללות ושאר שינויים למראה עצמו, זה באמת כמו פוטושופ. לכן אני שונא תמונות ממועדונים, חתונות וכו', שנשים נראות בהן שונה לגמרי מבד"כ (בדרך כלל לרעה, לטעמי).

qutqut34

New member
בדרך כלל עם מעט איפור

והתאורה שבסטודיו יוצא בן אדם אחר לגמרי :)
רוב התמונות שראיתי של אנשים בסטודיו גם בלי תסרוקות ועניינים, אולי מעט איפור..גרמו להם להראות יותר טוב..הרבה יותר טוב, והם לא נראים ככה ביום יום
הם ממש זוהרים בתמונות אבל לא במצאות :)

לי יש דעה מאוד לא רווחת -

מעדיפה להתכתב קצת, לראות אם יש בכלל חיבור, ואז לקפוץ למים ולהיפגש בלי החלפת תמונות. אני אפילו מעדיפה לא לראות תמונה - כי זה עלול לקלקל. גם ככה אם יש חיבור טוב וסיכוי למשהו מוצלח - לא אפסול אותו על איך שהוא נראה, מתוך עקרון! זה משהו שלמדתי עם הגיל והתרגיל.
ההכרויות הכי טובות שלי צמחו לי מאנשים שלא ראיתי את התמונה שלהם קודם. אלה שלא הפכו לזוגיות - זה לא היה קשור למראה.
אגב, סיפור ארוך והזוי - מישהו פעם רב איתי עוד לפני שנפגשנו על זה שלא התעקשתי לראות תמונה שלו (
), כי הוא הסיק מזה שאני מוכנה לזרום עם כל אחד ו/או שאני מכוערת

למעלה