סוגיית ממון

oehhe

New member
אוףףףףףףףףףףף, לא מבינים אותי

א. היא לא בזבזנית רצח, היא יודעת להסתדר ולבקש (הרבה פעמים ויותר מדי כסף היא מוצצת מאבא דוב) כל ששאלתי היה: האם שנינו צריכים לשוחח איתה או שרק אמא שלה? זה הכל, ואני מציע להניח לנושא ולמצוא נושאים מעניינים יותר מהכמה גרושים של הסייחה החמודה. שתאכלו הרבה גבינה oehhe

מישהו מתעצבן - לנשום עמוק../images/Emo20.gif

יש לי שאלה אליך, מה אתה חושב?, האם אתה רוצה להיות שותף? אתה זה שצריך להחליט, אין פה נכון או לא נכון, כל זמן ששניכם באותה דעה והיא ברורה מה זה משנה מי מדבר איתה אין שלי שלה אתם חיים יחד, אם יש לך מה לומר תגיד ממי אתה צריך אישורים ואם נגיד שרק רולן אז מה תשאר עם דברים בבטן, או תוכל לומר אותם רק לרולן זה יהיה נכון לפנות קודם לרולן אם במקרה חשבת לשנות משהו בהסכם בינכם שכבר קבעתם קודם עכשיו גם אני התעצבנתי סתםםםםם מקוה שהפעם עניתי לך על השאלה ואם לא בן כה התשובות נמצאות אצלך שב עם עצמך והם יופיעו לבד אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

הלו בלי עצבים../images/Emo6.gif

אני מתנצלת שלא הבנתי עכשיו אתה הרבה יותר ברור....למה לא כתבת ישר בהתחלה ברמה של כיתה א?.. בטח לשבת יחד,ולכבד את הרצון של כל הצדדים כאשר רולן הפוסקת האחרונה. הכוונה היא שהסייחה תרגיש שאתה שותף לשיחה ולרעיון אך אמה היא במעמד קצת שונה....

עלמה 3

New member
אוהי , גם עלי אתה כועס../images/Emo4.gif

עכשיו לא הבנתי כלום, אפילו שאכלתי הרבה מאד גבינה
עלמה

rolan

New member
עלמוש../images/Emo140.gif

את אוהבת גבינה?
אל תעשי כל מה שאוהי אומר....
כי בפעם הבאה יציע לך ---- לקנות גבינה צהובה ולאכול רק את החורים
לילה טוב

עלמה 3

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני מתה על גבינה לבנה וכל הגבינות בכל הורייציות, ומרוב אהבה לגבינה, גם אם אוהי יציע לי, אני ינסה, מה כבר יכול לקרות בלאכול אויר
אוהבת אתכם
עלמה

*יערית

New member
מי לא מבין אותך?../images/Emo12.gif

אני אישית הבנתי את כוונתך ואף כתבתי לך...זה טוב שיש לך יד בעיניין, אך אני חושבת שכדאי שתשאיר לרולן לשוחח עימה על כך וגם להוסיף בשימך שזו החלטה משותפת שלכם
*בדיוק מכינה ארוחת ערב לספורטאי שלי

rolan

New member
עצבןןןןןןן../images/Emo123.gif

סתאאאאאאאם אל תספרו לו כי מיד יכחיש הוא מקסים נהדר אהבתי הוא לא אוהב להעסיק מחשבותיהם של אחרים בעניניו... כזה אחד שלא אוהב להטריד אבל באמת באמת אנחנו מסתדרים נהדר עם עצמנו עם הילדים עם המשפחה רק היום אמר לי: עוד כמה חודשים כאלה.... כששאלתי מה יביאו?... ענה.... עוד כמה חודשים כאלה
חמודי

אוהי - משהו קטן לסגירת מעגל

נשאר איתי משהו לא סגור בהקשר לשרשור והיה לי חשוב לומר אומנם העלית איזו שאלה שהתרשמתי שהרוב לא התמקדו בשאלה והתפזרנו עם תשובות ואולי העברנו פרשנויות שלא קשורות מקוה שהנסיון לשתף לא אכזב אותך שלא תרצה עוד לנסות העלית נושא חשוב - שכל אחד לקח את הכיוון שהתחבר איליו ואם תסתכל פירשן משהו מהידע שמכיר בעצמו ולא בדיוק היו מחוברים אליך אז מה אני רוצה לומר - שאני ואני מאמינה שגם כולם יודעים שהנכם זוג פתוח והדברות טובה ויש בניכם הצלחה, איכפתיות ושיתוף פעולה אז לא להשאיר שום דבר בבטן, וגם עם חשבו אחרת אז מה זה שלהם אז מה אתה אומר תרצי עוד משהו לשתף? אשמח לראות עוד שאלות אפילו כלליות תודה ובברכה אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה