תמונה 17 סלישה על המסלול
I iqiqiq New member 13/2/08 #78 תמונה 19 סלישהה בצילום היי פשן של הסוכנות "עלית" נ.ב היא האריכה את הפאה שלה!
I iqiqiq New member 13/2/08 #79 תמונה 20 יש לה עוד תמונות הכל אפשר להשיג www.all-antm.net שם יש את כל התמונות של כל המתמודדות מכל העונות בקרוב עונה 10!!!
תמונה 20 יש לה עוד תמונות הכל אפשר להשיג www.all-antm.net שם יש את כל התמונות של כל המתמודדות מכל העונות בקרוב עונה 10!!!
N NP16 New member 13/2/08 #85 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאפילו שאנלא מסתכל,כל הכבוד על ההשקעה!
J JoNy Boi New member 13/2/08 #100 יש לי משהו לשאול אותך iqiqiq איך אתה מעלה את כל התמונות האלה גאד דאמט מאיפה הכוח הזה זה נראה מתיש פיו
יש לי משהו לשאול אותך iqiqiq איך אתה מעלה את כל התמונות האלה גאד דאמט מאיפה הכוח הזה זה נראה מתיש פיו
I iqiqiq New member 13/2/08 #101 חחח אני פשוט נורא אוהב את התוכנית ואף אחד מהחברים שלי לא אוהב אותה ועכשיו שיש לי עם מי לדבר על זה אם מישהו זה כיף ואני אוהב לשתף אנשים בידע שיש לי ואולי זה נראה מתיש אבל אני לא מתעצל
חחח אני פשוט נורא אוהב את התוכנית ואף אחד מהחברים שלי לא אוהב אותה ועכשיו שיש לי עם מי לדבר על זה אם מישהו זה כיף ואני אוהב לשתף אנשים בידע שיש לי ואולי זה נראה מתיש אבל אני לא מתעצל
M Manga136 New member 14/2/08 #105 ../images/Emo45.gifככה גם אצלי. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif