סוג של סקר קצר

scarlet moon

New member
סוג של סקר קצר

סתם משהו שמעניין אותי לדעת-לשם שינוי לא קשור בדיוק ל-within tempation, כלומר, בעקיפין... פשוט מאד מעניין אותי להבין את האוכלוסיה בפורום ומה הטעם שלכם במוסיקה חוץ מ-within temptation (ואוונסנס
)
גיל: סגנון מוסיקה אהוב: להקות מועדפות? אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? איך הכרת את within tempation ומתי?

אני עונה:)

גיל: 13.5 סגנון מוסיקה אהוב: גות', פאוור, דוםP: להקות מועדפות? ווית'ין טמפטיישן, נייטוויש, אפיקה, דרקוניאן, טריסטניה, סונטה ארקטיקה, סטרטווריוס, תיאט'ר אוף טרג'די, קמלוט, MCR[כן כן, תשתקו. אפילו שהם לא קשורים לסגנון המוזיקה המועדף עלייXD] אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? ווית'ין טמפטיישן- ME ואנטר, אפיקה- CTO, נייטוויש- CC ו-OB. איך הכרת את within tempation ומתי? מישהו הכיר לי אותם במסנ P:

אמממ... נממממ....

גיל: 15 וחצי סגנון מוזיקה אהוב: מטאל גוטי, רוק כבד אלבמים שאתה אוהב במיוחד: ME TSF איך הכרת את within temptation: בן דוד שלי הוריד לי מלא שירים שלהם למחשב, עברה בערך איזה שנה כמעט ופתאום נזכרתי בזה ו swia מכר אותי ללהקה הזאת :). היום בן דוד שלי בקושי זוכר אותם XD

Ice Queen 7

New member
נמנמ

גיל: 16 סגנון מוסיקה אהוב: לא מבינה בזה להקות מועדפות? חוץ מווית'ין? סיסטם אוף א דאון, ת'רי דייז גרייס, קמלוט, מארון 5 אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? Toxicity של סיסטם, לאדעת מה עוד איך הכרת את within tempation ומתי? מישהו שלח לי את SMG והתמכרתי אליו אז הוא שלח לי את שאר TSF וככה הכרתי אותם D: ונראה לי שזה היה לפני שנה ומשהו, אולי שנתיים Oo

Blade Of Fire

New member
אוקיי

גיל:20 סגנון מוסיקה אהוב: פאוור מטאל להקות מועדפות? נייטוויש, אפיקה,לאקונה קויל, אדגאי, הלווין, האמרפול, סונטה ארקטיקה, אוונטאזיה.. רשימה ארוכה ארוכה אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? שלל ויד'ין הכוונה? מאדר אירת'. אם הכוונה בכלליות--מאבול של אורפנד לנד, הלפייר קלאב של אדגאי, ווישמאסטר של נייטוויש. איך הכרת את within tempation ומתי?לפני 3-4 שנים כשחבר צרב לי דיסק של נייטוויש ודחף בפנים את וויד'ין

taroboy

New member
IM

גיל:15.3 סגנון מוסיקה אהוב:גות' מטאל,רוק גותי,פוואר מטאל,דום מטאל,סינפוניק מטאל,מטאל. להקות מועדפות?וות'ין,לאקונה קויל,אפיקה,טריסטיניה,סירניה,מרלין מונסון,אוונסנס,אפטר פוראבר,לורדי,דיילין,ניטוויש. אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? ME ,אנטר,וואנס של ניטוויש,וויש מאסטר של ניטוויש,פולן של אוונסנס,ביונד דה וויל של טריסטינה. איך הכרת את within tempation ומתי? זוער (אטומיק בייגל) שלחה לי מזמן את פורסייקן,בהתחלה לא יחסתי ללהקה חשיבות..אחרי כמה חודשים זוער התחילה לדבר המון על וות'ין וזה,אז רציתי להכירם. והיא שלחה את דסייבר אוף פולס..ועוד שיר שאני לא זוכר..התאהבתי מיד,ומאז אני לא מפסיק.

Diary Of Dreams

New member
אני

גיל:16 סגנון מוסיקה אהוב:גותיק מטאל וEBM להקות מועדפות? Lacrimosa Epica Blutengel Tristania Within Temptation The Legendary Pink Dots ויש עוד מלא אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? Mother Earth Widow's Weeds Any Day Now איך הכרת את within tempation ומתי? מאחותי לפני שנים רבות לפני שבטח היה להם פורום=/

scarlet moon

New member
טוב, האמת שקצת נרגעתי ../images/Emo3.gif

כבר התחלתי לחשוב שהפורום מלא בילדות בנות 12 ששמעו את ויטין ב-MTV והחליטו לשמוע כמה שירים שלהם כי זה מגניב. לרובכם יש אחלה טעם!
ואני אענה לסקר של עצמי גיל: 21.8 (שזה מגניב כי זה גם הגיל המדויק שלי וגם התאריך לידה
) סגנון מוסיקה אהוב: מטאל לסגנונותיו... גותי, בלאק, פאוור, דת', פולק, פרוגרסיב וכו' וכו'. להקות מועדפות: after forever,epica,the sins of thy beloved,turisas,finntroll,adagio,haggard,sonata arctica,eternal tears of sorrow,tristania וזה בערך מאית
אלבומים שאני אוהבת במיוחד: כל האלבומים של הלהקות שאני אוהבת, אבל יש מצב ש-invisible circles של after forever הכי חרוש
איך הכרתי את וית'ין טמפטיישן: מתישהו לפני חמש שנים+-, דרך חבר שלי שנתן לי לשמוע את mother earth

Liquid Dreams

New member
.

גיל: כמעט 13. סגנון מוסיקה אהוב: מה שנשמע טובP: להקות מועדפות? אוונסנס, ווית'ין, נייטוויש, לאחרונה גם סירניה, ולפעמים שירים בודדים של כל מיני:X אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? אני מתארת לעצמי שכל אלה של אוונסנס, נייטוויש וWT? איך הכרת את within tempation ומתי? באוגוסט האחרון, כשהייתי במפגש וחברה שלי המליצה לי על TSF.

../images/Emo9.gif יש לי טעם מוזר!

גיל: 17 וחצי סגנון מוסיקה אהוב: בעיקר מטאל.... להקות מועדפות? Epica Nightwish After Forever Cradle of Filth Children Of Bodom Opeth Arch Enemy Dimmu Borgir Norther Evanescence Delain 30 Seconds To Mars (כוס אימא של ה30!) HIM Trivium Decadence Sonata Arctica Tristania Stream Of Passion Hammerfall Edguy Avantasia Naglfar Lunatica Kamelot Luca Turilli's Dreamquest Linkin Park Lacuna Coil Avenged Sevenfold As I Lay Dying Moonspell Westlife MCR Vanilla Ninja אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? בעע הרבה יותר מידי. איך הכרת את within tempation ומתי? בשנת 2003-2004 משו כזה XS נדמה לי.... הכרתי אותם מאיזשהו פורום בהייד פארק.

scarlet moon

New member
יש לך אחלה טעם! ../images/Emo45.gif

חוץ ממעט יוצאי דופן, לטעמי (westlife?
)

danduuu

New member
אמ

גיל:18 סגנון מוסיקה אהוב: גות', פאוור וכל מה שנשמע לי טוב. מוסיקה
להקות מועדפות? HIM,נייטוויש,WT,סונטה,30STM,וכן גם אני אוהבת MCR
,נגאטיב, לאבקס,אפיקה, דורז, קווין, גאנז ועוד המון המון המון..אני לא אפרט את הכל כי אני לא אסיים
אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? Love Metal-HIM Razorblade Romance-HIM Enter-WT ME-WT TCFSR-MCR ABL-30STM Wishmaster-Nightwish Century Child-Nightwish איך הכרת את within tempation ומתי? אמ לפני כמעט שנתיים, דרך הפורומים בערך..כאילו אנשים הזכירו את הלהקה ואז הורדתי כמה שירים וישר אהבתי, ואז קשת [היא הייתה מגיבה בקומונה לשעבר
] הכירה לי אותם יותר לעומק, וזהו אחת הלהקות האהובות עליי

"רייזורבלייד רומאנס"? כה אימו XD

(אני לא מכירה את האלבום והשירים שבו, אבל השם דרש את זה. סליחה.
)

למעלה