סוג של סקר קצר

עונה ../images/Emo198.gif

) סגנון מוסיקה אהוב: מטאל. רוב הז'אנרים שבתוכו=] להקות מועדפות? יש המון אבל וויט'ין וארץ' אנמי הן בטופ 2..=] אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? כל 3 האלבומים האחרונים של ארץ' אנמי. comalies-lacuna coil כל האלבומים של וויט'ין
cruelty and the beast- cradle of filth memorial-distorted arcane rain fell-draconian ועוד, ועוד, ועוד.. איך הכרת את within tempation ומתי? חח מזמן. דרך בן דוד שלי. אבל לא ממש התייחסתי אליהם אז (נו, כיתה ו'
). רק אחר כמה שנים גיליתי אותם מחדש חח

קומלייז../images/Emo99.gif

כיתה ו'? דאם למה אני הכרתי אותם רק בסוף ח'? ;[ תאר לך מה זה ילד שגדל על ווית'ין! *_*

LadySilkworm

New member
D:

גיל: 15 וחצי :p סגנון מוסיקה אהוב: אממ יש הרבה.. במיוחד גות'יק מטאל, מוזיקה גותית ואופרה
להקות מועדפות? Nighwish הכי הכי ואחריהם Draconian, Trail Of Tears, Gothica, סיירניה[Sirenia]עד האלבום האחרון,ויש עוד הרבה להקות שאני שומעת אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? Wishmaster ו Oceanborn של נייטוויש arcane rain fell ו when love mourn של דראקוניאן A New Dimension of Might של טרייל אוף טירס The Cliff of Suicide של gothica איך הכרת את within tempation ומתי? שהכרתי את נייטוויש רציתי להכיר עוד להקות מטאל, אז ראיתי את השם של הלהקה ופשוט הורדתי כל מיני שירים שלה. לא התעמקתי הרבה בשירים ומתחילת השנה התחלתי יותר ויותר לאהוב אותם. זה היה לפני שנתיים ומשהו בערך.. כפי שציינתי, כשהכרתי את נייטוויש.

אזירפאל

New member
שבוע טוב

גיל: 18. סגנון מוסיקה אהוב: אממ, אני מניח שרוק. להקות מועדפות? Epica, Evanescence, Radiohead, Opeth, Nightwish, Blackfield ועוד, אבל אלה האהובים עלי בעיקר. אני גם נורא אוהב את כל הפסקולים של דני אלפמן (בעיקר של Edward Scissorhands). אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? ME ואנטר של ווית'ין. Fallen של אוונסנס. OK Computer של רדיוהד.
Damnation של אופת'. Century Child של נייטוויש. איך הכרת את within tempation ומתי? לפני שלוש שנים בערך ראיתי איפשהו באינטרנט המלצה. הורדתי את Running Up That Hill ואהבתי, ומישהו שהכרתי השאיל לי את ME וכמובן שהתאהבתי...

TheImpactBoy

New member
עונה.

ואני לא אוהב את אבנסנס כ"כ. בקטנה. גיל: 20 סגנון מוסיקה אהוב: מטאל. להקות מועדפות? נייטוויש, דרים טיאטר, בליינד גארדיאן, קווין, וויט'ין, דרים אויל. אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? כל נייטוויש, Scence From a Memory של דרים, Mother earth של וית'ין ועודד.. איך הכרת את within tempation ומתי? חבר מהטירונות המליץ לי על "דיסק אדירררר בשם Mother Earth".

Dave2D2

New member
אממ

גיל: 14 וחצי סגנון מוסיקה אהוב: מטאל גותי (וויתין) והיפי נראה לי להקות מועדפות? within temptation, beatles, oasis, pink floyd... אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? the silent force איך הכרת את within tempation ומתי? שמעתי את never ending story ב-mp3 של חברה שלי ואהבתי את הסגנון, אז היא שמה לי כמה שירים שלהם על דיסק והתחלתי לחרוש.

The Tatale

New member
טטל'ה

גיל: עוד חודש ו11 יום 16 (ומחשב חדש!@$!#%!#%!#%) סגנון מוסיקה אהוב: דום, סימפוני, קצת פאוור(ממש קצת), מוזיקה קלאסית(P:) להקות מועדפות? HAGGARD(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), tristania, Estatic Fear, Beethoven....(נו יש עוד מה אני טטל'ה לכתוב את כולם?!). אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? Eppur Si Muove (של HAGGARD)... איך הכרת את within tempation ומתי? נאור.....(כן ה---- מהפורום...P:) לפני איזה שנתיים בערך...ניראה לי אבל לא אהבתי אותם עד ללפני כמה זמן...

הממ

גיל: כמעט 15 סגנון מוסיקה אהוב: לא מבינה בסגנונות להקות מועדפות? הרבה אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? לא יודעת >< איך הכרת את within tempation ומתי? דרך עלע לפני בערך שנה

../images/Emo20.gif

גיל:17 וחצי סגנון מוסיקה אהוב:פאוור, גות', וקצת מכל שאר סוגי הרוק להקות מועדפות?sonata arctica, nightwhis. within tenptation, edguy, kamelot ועוד מלאמלאמלא אלבומים שאת/ה אוהב/ת במיוחד?אני ארשום רק אחד sonata arctica - silence איך הכרת את within tempation ומתי? ילד שהיה איתי בביוטופ המליץ לי עליהם

See Who I Am WT

New member
גם אני

גיל- 17 סגנון מוזיקה אהוב-מטאל,רוק,קלטי, יפני (כן, אני יודעת שזה נשמע מוזר- אני אוהבת את השפה והמוסיקה שלהם) להקות מועדפות- נייטוויש, לקונה קויל, וויתין (כמובן), אוונסנס, ניקלבק,גרין דיי ועוד רבים הברתי את וייתי'ן המדהימים דרך youtube אלבומים- אין ממש (בשביל זה יש אינטרנט לא?)

למעלה