סוג של שאלה : רק אם בא לכם....

סוג של שאלה : רק אם בא לכם....

זאת שאלה שאני מציג לא בפעם הראשונה - ןלא ממש בטוח שזה המקום, אבל בעצם מדובר באנשים - כך שכול מקום יהיה מתאים בצורה זו או אחרת : סיפור (ולאו דווקא דימיוני...) נניח שיצא לכם/לכן לדבר עם מישהו במסנג'ר/בצ'אט/בטלפון אבל מעולם לא ראיתם אותו. דיברתם כמה פעמים וגיליתם שיש חיבור מצויין, אתם אף פעם לא נתקעים בשיחה, מדברים שעות, מתכתבים שעות ותמיד זה מרגיש הכי נוח שיש. אתם אפילו מגיעים למצב שמיד אחרי שיחה של כמה שעות - שנראה היה כאילו כל הנושאים מוצו - מיד אחרי הניתוק כל מה שאתם רוצים לעשות זה לחייג ולדבר שוב... (ומי מבינינו לא חווה את זה לחות פעם אחת בחיים ?) ובאיזשהו מקום אתם מרגישים משהו כלפי אותו אדם - קולו המהפנט, השיחה השנונה והקולחת, הנושאים המעניינים.... הכל. ולאור ההרגשה המצויינת הזאת אתם מחליטים להפגש (אחרי כמה שיחות לא מעטות) - ואז אתם מגלים כי האדם איתו שוחחתם ארוכות לא נראה טוב במיוחד או שלא לפי טעמכם - רזה מדיי, שמן מדיי, קרח מדיי..... מה תעשו (או עשיתם) ?

Vdrums

New member
לפני כמה שנים לא היה עובד.

היום כן. (חוץ מהקטע של הקרחת)

mika tal

New member
בוודאי שיש תשובה לכך!!../images/Emo24.gif

אז יצא גם לי כמה פעמים לדבר עם בחורים במסנג'ר/בצ'אט/בטלפון הם היו נפלאים, אך שפגשתי אותם, הפריע לי המראה שלהם. אני חייבת לציין שזה לא היה רק המראה, זה היה משהו נוסף.. זה כבר לא היה כזה מושך וקורץ כמו פעם.. אך שוב, יש רושם ראשוני ממראה, ולא נהיה צבועים לגביי זה. רק לפי השאלה שלך ניתן לראות שאתה לא סגור על עצמך... אני בדעה שאם זה זה אז ישר מרגישים את זה. איך המעצבן ההוא אומר? בלי טריקים, בלי שטיקים.. אה, ושאחזור מחו"ל.. אולי יש מצב לכוס קפה.. רק טוב מיקה

אז קודם כל - תהני בחו"ל ../images/Emo13.gif

ואני ד"א מאוד סגור על עצמי - השאלה הזאת נובעת מסיבות אחרות לגמרי. ונכון - לא נהיה צבועים ונודה : טרופ פגישה : פרפרים בבטן, התרגשות, רצון לדבר עוד פוסט פגישה : "אני עסוק כרגע, יש מצב להתקשר עוד 10 דקות ?" השאלה היא - עד כמה לאופי יש משקל ? או האם לאנשים שנראים סביר עד טוב - יש סיכוי גדול יותר שלא להפסל בשלב הראשוני ? ושוב - תהני בחו"ל ואל תשתי לי חשיש !!!

mika tal

New member
שהייתי סטודנטית, אז נדלקתי על איזה

בחור שבוא נאמר לא היה חתיך במיוחד בלשון המעטה, היה בו כריזמטיות, מאוד נמשכתי אליו. ייתכן שאם לא היינו לומדים ביחד, ולא הייתי רואה עד כמה הוא שנון, אינטלקטואל, כריזמטי, לא הייתי נמשכת אליו בכזאת צורה וייתכן שבכלל לא.

shiptz

New member
המשהו הנוסף

זה הציפייה ובניית המודל. אחרי שמדברים כמה פעמים בטלפון. תרצי או לא תרצי, נבנה איזה מודל בראש, משהו דמינוי כזה של איך הבן זוג ייראה. גם אם אין שום נתון אמיתי ... ואז כשנפגשים, מה הסיכוי שהוא יהיה כמו המודל שבנינו ? ממש קטן - ומכאן (לדעתי) נובעת האכזבה ...

ניוט

New member
ככה הכרתי את חבר שלי ....

הכרנו כאן בצט ועברנו למסנגר ואח"כ לטלפון והיה בדיוק כמו מה שאתה מספר. וכשנפגשנו היתה לי בעיה, כי לא ממש התחברתי למה שאני רואה. לא שהוא היה מכוער או משהו כזה, פשוט לא הטעם שלי. והחלטתי לשים את זה בצד לזרום עם התחושות שהיו לי במשך הזמן שהיינו בקשר וזה עבד
בגדול היינו יחד שנה והיתה בינינו אהבה גדולה. היום אנחנו כבר לא יחד אבל זה סיפור אחר.

magenta73

New member
מצחיק...

ברגעים אלו ממש יש לי סוג של "רומן וירטואלי"... רק שאני כל הזמן אומרת לו, תשמע, אני רדודה ושיטחית, אם לא תמצא חן בעיני, לא יעזור אלוהים... אני מודעת לכך שאני צריכה את המשיכה. את זה שהבחור שאיתי ימצא חן בעיני. זה לא סוד וזה לא משהו שאני מתביישת בו...

mika tal

New member
זה טבעי.. את לא רדודה

ולא שיטחית. את פשוט אמיתית.. אגב, הטיסה שלי בשעה 07:15 בבוקר.. מקפיצים אותי לנתב"ג ב-05:00 לא יודעת לישון לא לישון..אוף כיסוי לתרמיל. מצלמה דיגיטלית, לפזר טרוול שקס, דרכון, צילומים.. לא אראה את הבית שלי כמה חודשים.. בלתי נפתס.. אבל עם זאת מבורך...

shiptz

New member
אני מניח ש

את נוסעת לדרום אמריקה או למזרח אז תעשי חיים (הייתי בשניהם :)) ותשמרי על עצמך ...

ד נ י ת3

New member
בעבר היה לי מן קשר כזה.

הפגישה הרסה את הכל. היתה מן אכזבה כזאת. היום אני לא נכנסת לקשרים כאלה. קובעת פגישה מהר.

Martinigirl

New member
שאלה מעניינת../images/Emo13.gif

בוירטואליות יש קסם מסויים,שנשאבים אליו לדעתי. בשיחה במסרים/צ'אט/מסנג'ר לעיתים מגיעים לרמות של שיחה,שלא מגיעים אפילו אחרי כמה פגישות במציאות,כל הקישקע,כל נבכי הנפש,כותבים על הכל ופתוחים מאד,אבל זו גם מעיין פיקציה מסויימת,כי אנחנו "מוכרים" איפה שהוא מה שאנחנו רוצים שישמעו,שיקראו,וכל אחד יוצר לעצמו בדמיון דמות מסויימת,ומפליג איתה... המעבר לטלפון מאד מרגש,כי יש מעבר למימד נוסף,קודם יש את הכתיבה,ואז יש את הקול של האדם,ומנסים לחבר בין הכתיבה לקול ששומעים. ואז יש את הפגישה,אם מחליפים תמונות זה תמיד ממזער לדעתי את ה"נזק" אפילו,שגם התמונות בעצם לא נותנות לנו את האמת,לשפת גוף,תנועה,ודיבור יש את ההשפעה שלהם. ההשפעה המכרעת לדעתי היא הפגישה,המראה מצד אחד,מקבל משמעות פחותה יותר מסתם בליינדייט כי אנו כבר "מכירים" את האדם,וגם אם הוא לא מוצא חן בעיננו חזותית,עדיין יש לו את היופי הפנימי שלו,שלמדנו להכיר. אבל אין ספק שהמשיכה היא שקובעת בסוף. וזה אומר להימשך פיזית לאותו אדם. יש מעיין התעוררות מסויימת בפגישה,זה הופך לאמיתי,לרגיל,ואז כל הפנטזיה וההתרגשות הקודמת מתפוגגת איפה שהוא והיא מקבלת ערך אחר. (יש לי חברה שנורא אוהבת לדבר במסרים,שהיא תמיד עוברת לטלפון,ולמרות שהיא נהנית,היא אומרת לי,אוייש חבל,נעלמה לי ההתרגשות והמסתוריות,והציפיה לכל מסר חדש שאני מקבלת) זה מצחיק כי כאילו יש אורך חיים מסויים,מתחיל בפורום או צ'אט,עובר למסנג'ר,ואחכ לפגישה,ובכל תהליך,ככל שעוברים,התרגשות ישנה עוברת והתרגשות חדשה עומדת בפתח). ולאחר ככ הרבה בלבולי מוח,המציאות היא זו שקובעת,לא תמיד אם יש משיכה "כאן" היא תהיה שם,צריך רק לקוות

אהבתי את התשובה ../images/Emo13.gif

אז למעשה - אם אני מבין נכון - עד לפגישה ההיכרות היא חלקית - נגיד 50 אחוז מהציון על תיאוריה ו - 50 אחוז על מעשי...

Martinigirl

New member
../images/Emo13.gif

חחחח אפשר לנסח את זה כך. צריך גם לקחת בחשבון,ששני הצדדים היו כנים לחלוטין,והיחסים מבוססים על אמת.קרו לא מעט מקרים,שאחד מבני הזוג שיקר לגבי הסטטוס שלו,או שקר אחר,ואז ישנו פער גדול בין הפנטזיה למציאות. ככל שיותר אמיתיים,לדעתי המצב פועל לטובתך. מכירה המון אכזבות בפגישות,אבל מכירה גם המון יחסים שהצליחו,אין חוקים. הפגישה היא יציאה מסויימת מהוירטואליות/פנטזיה, ומעבר למציאות הרגילה שכה מוכרת לנו,ושם המבחן האמיתי. צריך גם לזכור שמתייחסים למראה,זה עניין מאד סובייקטיבי,מה שמושך בעיני לא בהכרח ימצא חן בעיני חברה שלי,ולהיפך,הכל עניין של משיכה.

shiptz

New member
אני לא חושב

שלפגישה יש משמעות פחותה. עובדה שאמרת בעצמך שאם זה לא זה אז לא ... ולא משנה כמה כיף היה בשיחות / מסנג'ר וכו'

למעלה