סוג של שאלה : רק אם בא לכם....

fine girl

New member
המממ...

לי חשובה חיצוניות בעיקר במובן של משיכה. עד כמה שזה אולי ישמע שיטחי, אני לא יכולה להמשיך ולפתח קשר למערכת יחסים אינטימית עם מישהו שאני לא נימשכת אליו מבחינה פיזית. ובכלל מה שיפה בעיניי יכול להיות מכוער בעינייך. ומה שדוחה אותי יכול להיות מושך למישהו אחר. יכול להיות שבעתיד אני אגדל ואצא מזה - אבל ככה אני עכשיו. חשובים לי הפנימיות של האדם והערכים והמוסר שלו - אבל כדי להתקדם הלאה אני צריכה שהוא יקסים אותי בכל המובנים.

אז למה בעצם שאלתי...

דבר ראשון - אני רוצה לחדד את הנקודה : לא מדובר במישהו עלוקתי, שלא מבין רמזים, שולח אלפי הודעות ומציק. גם לא מדובר באחיו התאום של דובי גל (שגם הוא למרבה ההפתעה התחתן) ולא באחותה האובדת של ג.יפית (שגם היא התחתנה...) מדובר במישהו שנראה קצת פחות טוב ממה שתיארתם לעצמכם, מאותה דמות חיננית שבניתם בדמיון לאחר אותם שיחות מעניינות. לאור התגובות שקראתי כאן חשבתי על כמה דברים : 1 - יש משפט שאומר : " אני לא אוהב אותה כי היא יפה, היא יפה כי אני אוהב אותה..." אני מעריך שהמשפט הזה הוא סתם קלישאה שאפשר לנגב איתה.... 2 - כשאני חושב על מערכת יחסים, מה לעשות - אני לא רואה אותה מסתיימת אחרי יומיים. כן כן - אני אפילו חושב על להזדקן ביחד - ובשלב הזה, שנהיה זקנים ומקומטים ונשב במרפסת על כוס תה, כול מה שישאר לנו לעשות זה לדבר ולתקשר. ואני מעדיף לעשות את זה עם מישהי שכיף לדבר איתה ולא עם איזה משקוף שנראתה טוב במיני (כמובן שגם גברים חטובים נכנסים לקטגוריה הזאת) 3 - קראתי לא מזמן (נראה לי שאפילו כאן...) על ניסוי שנעשה בחברה למכירת מוצרים בטלפון. לקחו קבוצת בדיקה של מס' גברים ונתנו להם שתי תמונות - בחורה אחת יפה ואחת הרבה פחות - וגילו שכשאמרו לאותו גבר שדיבר בטלפון עם מוקדנית (שאותה לא ראה) עם מי מהתמונות הוא משוחח כרגע - גילו שהגברים שדיברו עם הבחורה היפה היו יותר נינוחים, מחויכים, משתפי פעולה ונוחים לשכנוע... אלה שחשבו שהם מדברים עם הבחורה הפחות יפה - היו בדיוק להיפך. לשתי הבחורות היה קול סקסי באותה מידה - למען האמת... הן היו אותה בחורה בדיוק. קצת מגעיל לא ? מה בחורה שקוראת את המילים האלה כרגע חושבת ? אז מה - כול אותם דיבורים על אופי, כימיה, זרימה, כיף של שיחה... שווים לתחת. גבר יכול להיות שנון וחכם, רומנטי ובעל חוש הומור - אבל יש לו כרס והוא מקריח..... הוא יהיה אחלה ידיד, הא ? לכו תדעו - אולי הוא פיצוץ במיטה ולעולם לא תדעו מזה.... אני מאמין שאם הייתי כותב על בחורה שהכרתי, והיא חמודה, חכמה, שנונה בטירוף ושכיף לדבר איתה עד אמצע הלילה - אבל כשנפגשתי איתה - גילית שיש לה אף של נשר - אז החלטתי שהיא ממש לא בשבילי - הייתי מקבל תגובות אחרות - אולי אפילו היו קוראים לי שוביניסט..... לכו תבינו...

magenta73

New member
לגבי 3

עשו מחקר, כשישבו והתדיינו על 2 אנשים שביצעו עברה דומה. כלומר, הכל היה פיקטיבי, ודיברו על איזו שהיא פריצה. לקחו 2 קבוצות של דיינים/שופטים/עורכי דין... אוקיי. נתנו להם את המקרה, ביקשו פסק דין. הכל היה אותו דבר חוץ מהתמונות המצורפות למקרה, של מי שכביכול עשה את המעשה. תמונה אחת של נער שחור, הנראה מהגטו. תמונה שנייה של בחור יפה, צעיר, חייכן ו...לבן. שאני אמשיך? פסקי הדין לא היו שווים... אני מתנצלת (או שלא). אני רדודה ושיטחית. אני צריכה להימשך לבחור שאיתי. בסדר... בסוף המשיכה תרד. כן... אבל לפחות שיהיה הבסיס. אני לא אומרת שאני צריכה רק להימשך. אני צריכה גם להימשך... אני לא אומרת שאופי לא חשוב לי. הוא חשוב לי. תביא לי בחור "ממוצע", אבל שכן לטעמי, עם אופי מדהים שרק יצחיק אותי כל היום, ויהיה לנו כיף לדבר, אין ספק שאני אעדיף אותי מאיזה בראט פיט עם עיניים של עגל. אבל אני עדיין צריכה שהוא יהיה לטעמי.

shaniza

New member
תראה

היה לי פעם ידיד כזה שהיינו מדברים המון בצ'טים ובמסנג'ר והשיחות היו נכנסות אל תוך השעות הקטנות של הלילה כשנפגשנו גיליתי בחור נאה שרירי וחתיך. אבל הוא עדיין לא היה הטעם שלי מבחינה חיצונית. כך שהבעיה שאתה מדבר עליה יכולה להיווצר בכל מצב ולאו דווקא כשהאדם השני הוא דובי גל או ג יפית. היה לי אתמול שיחה דומה עם ידיד... הוא שאל אותי אם למכר אחר שלנו יש בת זוג. כשאמרתי שאני לא חושבת, הוא אמר לי "אבל הוא נחמד ומצחיק, בנות אוהבות חוש הומור" התשובה שלי היתה שזה בונוס רציני אבל זה לא תמיד מספיק. אגב, לא צריך להיות מלך/ת היופי כדי שהצד השני ימשך אליך. זה הרבה תלוי במה שאתה מקרין החוצה.

Kiris

New member
נפילה

כן, כן, זה מצב קשה...... אכן קרו לי מקרים כאלה. הקול , הטונציה , היה כל כך ערב.נושאי השיחה ושטף הדיבור היה כה נעים קולח ונוגע שהפיתוי להפגש היה גדול. בשני המקרים, גודל האכזבה היה כגודל הצפיה. הגבר שפגשתי היה כל כך שמן שהמחשבה שיגע בי העבירה בי צמרמורת מאוד לא נעימה. ישבנו ושוחחנו אך לא נפגשנו יותר. זה היה שעור טוב !

da1boy

New member
הרבה אנשים אומרים שהחיצוניות

מאוד חשובה להם, אבל צריך לזכור שמי שתתחתנו איתו ישתנה במהלך השנים מבחינה חיצונית והפנימיות היא מה שתשאר..

magenta73

New member
יופי...

אז ברגע זה אני אלך לחפש את הגבר הכי מכוער ביקום ואתחתן איתו כי זה מה שיבטיח לי שיהיה לו את האופי הכי טוב והכי מתאים לי בעולם!!! זה שהחיצוניות חשובה לא סותר את העובדה שגם הפנימיות חשובה... אומרים חשובה. כן. אבל לא רק. גם.

איך הגעתם לחתונה זה רק דייט כייף

אבל אני מקנא בכם שלא עמדתי במצב מביך .אבל אני חושב שהייתי נותן לזה סיכוי במצב מסוים.

magenta73

New member
אין לי מושג איך זה הגיע לחתונה...

מה שכן, זה גם הגיע לשער תפוז :)

shaniza

New member
תהיו יפים ותחייכו ../images/Emo163.gif

אולי אפשר למסור ד"ש?

duduamar

New member
תקראו לי שטחי

אבל המשיכה החיצונית חשובה לי מאוד, כמעט כמו הפנימית. מקרה כזה היה מאוד מבאס אותי, ולכן אם אני רואה שיש קליק בינינו, אני אעדיף כמה שיותר מהר להחליף תמונות ולהפגש כדי לראות האם הקליק נמשך גם פנים אל פנים. לדעתי חבל למרוח את זה, כי זה יכול לגרום בדיוק למצב שתיארת, שאותי לפחות היה מאוד מבאס.

Nilly1925

New member
זה נשמע כאילו אתה מדבר עליי../images/Emo12.gif

הכרתי את החבר לשי באינטרנט. היו לנו שיחות של 7-8 שעות במסנג'ר ביום, אחר כך 6-7 שעות בטלפון כל לילה. נפגשנו, הנייתה משיכה אבל לא עד הסוף, הרגשתי שיש משהו חסר, אבל הייתי כבר מאוהבת ולא יכולתי לוותר עליו. אחרי היכרות של כמה חודשים בטלפון ובאינטרנט, התאהבתי בו. לא רציתי לעזוב אותו, לא יכולתי. כבר מאוהבת, אז נתתי לו סיכוי נוסף. ביקשתי ממנו שיגדל לי זקן קטן, הוא עשה את זה, וזה שינה אותו לגמרי. זה כנראה מה שהיה חסר, וזה השלים את המשיכה שלי ל100%. אני אומרת לא לוותר על מישהו מיוחד רק בגלל דברים במראה שניתן לשנות. אם זה משהו שניתן לשנות, אז להציע לו לשנות. למשל, אם הוא שמן, אז להציע לו לרדת במשקל, ודברים כאלה. אם זה משהו שלא ניתן לשנות כמו פה עקום וכ'ו וכ'ו, אז אני לא הייתי ממשיכה, לא יכולה להתפשר על משיכה.

למעלה