סודות ותככים בפורום דיג'ימון! O: <

CibiHeart92

New member
סודות ותככים בפורום דיג'ימון! O: <

הפגישה שלי היום עם מיתר (*עדיין בהלם*) הביאה לצומת ליבי כמה דברים O: < מעולם לא ראינו את סטטה מעולם לא ראינו את אורנית מעולם לא ראינו את יאנה וכולי. האם מסתתר כאן סוד אפל המונע מאיתנו להפגש במשך יותר מארבע שנים?? ברוכים הבאים ל"סודות ותככים בפורום דיג'ימון" D:< שכרנו בלש פרטי לברר הכל, הוא מצא ממצאים מדהימים! >0< סטטה היא בעצם מנהיגת ארגון הפועל למען צער בעלי אגומונים בעולם, והיא אוספת מידע באמצעות הפורום כדי להפעיל את הארגון מתחת לפני השטח, במטרה לכבוש את יבשת אסיה ולאכסן בה אגומונים מלא החופן! יאנה לעומת זאת מנסה לחבל בתוכניתה של סטטה מפני שחלק מהיבשת שייכת למומימונים בסכנת הכחדה! וגם היא אוספת מידע על פעולותיה של סטטה כדי לחבל בהן מהצד בעזרת מילי, שהוא בעצם המרגל שלה בתוך צער בעלי אגומון! מילי מחבל במפות הארגון וגורם לסטטה להעביר את האגומונים לטקסס! אך יהיה בסדר! מפני שיוסקה שהוא בעצם גאידמק בתחפושת יעשה עיסקה עם הטיב טעם המצרי ויקנה את אדמות אסיה כדי לשכן בהם את האגומונים והמומימונים כאחד! אבל!!! מישהו מנסה לחבל בתוכניות! אני!! D: < הבחורה המרושעת שאלרגים לתכריחים ורגישה לחום, ולכן אני אפוצץ את עיסקת טיבטעם בחשאי ואגרום לאגומונים ולמומימונים לריב ולהשמיד זה את זה! מואהאהא D: < אבל אלונית, שהיא בעצם שוטרת בצבא הצרפתי, הגיעה לפה אי שם מאירופה כדי למצוא את הרשעית שרוצה לחבל בפעולותיהם של שלושת אנשי העסקים הממורמרים, אלונית התחפשה לידה תמימה והיא עוקבת אחרי! >3< את כל זה מיתר הבלשית המוסמכת בהסוואה גילתה ע''י איש הקשר של, שי, שהיא בעצם גבר!!! ואיש מסתורי עומד להופיע בסיפור ולשנות את כל התמונה!! האם המומימונים והאגומונים יוכלו לחיות בשלום?? האם יוסקה באמת רוסי?? האם אני באמת אלרגית לתכריחים?? האם מיתר בכלל יודעת למה היא גרמה?? ומה הקשר המשפחתי בין הדמות המסתורית לאחת הדמויות, ומי הוא לעזעזל?? כל זאת ועוד בפרק הבא של סודות ותככים בפורום דיג'ימון!! (תרגישו חופשי להמשיך את זה, סתם הוצאתי כצת הזיות D: < )

meytar

New member
די, שלחנו כמעט באותו הזמן><

וקרעת אותי מצחוקXDDD

CibiHeart92

New member
אופס. התבלבלתי עם ניצן...

אורנית זה השם האמיתי שלך בכלל? @@;

meytar

New member
אני יודעת מה השם האמיתי שלה../images/Emo190.gif../images/Emo22.gif

CibiHeart92

New member
למה לא? >:

זה לא כאילו נבוא למצוא אותך אחרי זה ולאכול לך איברים פנימיים X3 נכון, כולם? *פרצופים של מלאכים*

meytar

New member
אני מבינה את אורה...

זה לא שיש לה בעיה שאנחנו (המשתתפים בפורום) נדע את השם שלה, אבל ברגע שהיא כותבת אותו כאן, הוא גלוי גם לכל שאר העולם. גם אני לא כותבת פה הרבה דברים, לא כי יפריע לי ש*אתם* תדעו, אלא כי לכו תדעו מי קורא פה או יקרא מתישהו...

CibiHeart92

New member
את מוספעת מכתוביות של החדשות? XD

נו, אבל זה רק שם פרטי, לא משפחה ם: אני כבר פרסמתי פה תשם המלא שלי XD; אני בצרות? ם:

חח....

וכן,זה בדיוק כמו שמיתר אמרה. ולא,את לא בצרות.אם נוח לך עם זה,סבבה.ועדיין לא הבנתי מי זאת ניצן.

meytar

New member
גם אני כתבתי את שמי המלא כמה פעמים...

ואני מרגישה די בצרות... במיוחד עם האח הגוגל שאינו פקוחה... ועם זה שהרבה אנשים אוהבים להריץ חיפוש בגוגל עם שמות של אנשים... זה היה לפני כמה שנים..שעוד לא היה עוד את עניין הגוגל....לא חשבתי על זה... וול.... נתמודד

חח זה לא באמת חשוב.

תראי את זה ככה:אם מישהו באמת מחפש עלייך מידע,הוא ימצא את זה כך או כך.ואם מישהו לא-אז הוא במילא לא יחפש עלייך כלום.

remundo

New member
בפורום שהתכתבתי בו בגיל 12.5 השתמשתי בשם המלא

שלי. מעניין מה ימצאו עלי O_O

למעלה