סודות ותככים בפורום דיג'ימון! O: <

meytar

New member
XD

אני דווקא ממש מזדהה עם תמר. קראתי הודעות שלי מלפני כמה שנים, חטפתי הלם, ומאז באמת מפחיד אותי לראות את זה...

meytar

New member
>_>

וחוצמזה, שלרטאלין אין השפעה מצטברת, אז זה בכלל לא הגיוני מה שכתבת><

CibiHeart92

New member
ידעתם שאם כותבים "יו קאנדה" בגוגל עברית

הדבר הראשון שמגיעים אליו זה העולם האישי שלי? ם: *תוהה כמה אנשים הלכו לבדוק את זה עכשיו*

Digi Lista

New member
המצב קשה משחשבתי...../images/Emo152.gif

תגידו לבלש הפרטי שלכן שיחזיר לכן את הכסף(או כול שוחד אחר שהענקתן לו בתמורה לעבודתו,אלא אם הוא עובד חינם ואז מה שבא חינם שווה בדרך כלל חינם)בגלל שיש כמה טעויות בסיסיות בעובדות שהשיג... אני פועלת גם במישור הגלוי בארגון למען זכויות השרשורים התמימים שלא ינצלו אותם,ואם כבר ארגון סודי הייתי יותר נוטה לכיוון של אימפמונים,ריינאמונים וקאלומונים(אגומון יש כמעט בכול עונה כולל גלגוליו השונים)מצד שני הארגון הסודי סודי גם עבורי אז אולי אני בעצם לא יודעת על איזה ארגון סודי מדובר הפעם(יש גם את הארגון ששומר על חברי הפורום שלא יוכחדו לגלות בפורומים אחרים כשחלקם בנושאים שבכלל לא מצדיקים פתיחת פורומים עבורם...),בכול מקרה אם תשאלו אני אכחיש מיד! ובכך אגן על סודי משאר העולם(נחזור לזה בהמשך בהקשר לשם של אורנית)... לא הייתי אף פעם בטקסס כדי למצוא שם מקום להסתיר את האגומונים(נניח) מהארגון הסודי כביכול שלי,מצד שני אולי זה הזמן שלי לתכנן טיול לאיזור ולראות אם ההעברות הצליחו באמצעות סוכניי הסמויים... כותבים 'עזאזל',הצד העיתונאי שלי לא מאפשר לי לראות שגיאות כפי שנחזו לתדהמתי בהודעה הראשונה של אופיר... דווקא אהבתי את השרשור(כבר מזמן אמרתי שאני בעד יצירתיות וגם בעד לראות את אופיר כותבת יותר מרבע שורה),גם זאת דרך לתאר שנפגשתן וטחנתן איזה ג'אנק פוד בקניון בצורה זוהרת...חוץ מיזה אני שמחה שנהניתן להיפגש ומאחלת לכן להפוך את ההנאה הנוכחית למסורת
מה עוד?נתחיל... אורנית יקירתי-אני ממש שמחה שחזרת
,אבל אני אשמח ליותר חוויות ופרטים על הטיול,הקבוצה והזכרונות,אני לא סתם מחזיקה אותך כאן בפורום
בעניין השם-גם לי הייתה בהתחלה בעיה לחשוף אותו,לא כי אני מתביישת,היו לי את הסיבות שלי,אחת מהן הייתה שרציתי להפריד איכשהו בין החיים הפרטיים לפורום על אף שהכינוי הזה הוא חלק מהשם והשם משפחה שלי וכמובן העובדה שאני אוהבת לכתוב בכמויות ויצא שם מייצג וגם מה שאת ומיתר ציינתן על שאין לדעת מי קורא(אל תשכחו גם שיש לי אינטרנט כבר מכיתה ז' בערך ודיי מההתחלה הייתי כותבת בפורומים באתרים ובתחומים שונים ועם הזמן למדתי הרבה דברים והשתניתי,אני מקווה שלטובה),הסיבה השנייה הייתה שהייתי זקוקה לכינוי בשביל עבודה(לא בפורום הזה באופן ספציפי,אבל בהרבה אחרים אכן היה מדובר בכניסה לצורך עבודה בהתחלה) וברגע שהייתי מציגה את השם שלי היו מתקבלות תגובות שונות שהרחיקו אותי מהתשובות שאליהן שאפתי(ובעתיד אם אעבוד בעבודה דומה ואזדקק לפרטים מסוימים לא אהסס להשתמש בכינוי נוסף אם יהיה בכך צורך להגיע למטרה),באיזשהו שלב הגעתי להחלטה שאני אני בכול מקרה וגם אם זה מאחורי מקלדת ומסך אתם עדיין חברים וקרובים אליי ואני מוצאת את עצמי משתפת אתכם בחלק מרכזי מהחיים שלי ובעצם מתקשה לדמיין את החיים שלי ללא השיתופים האלה איתכם,אז יקרא מי שיקרא אין לי יותר מה להסתיר ואם לא הייתי רוצה לכתוב לא הייתי כותבת,מה שאני כותבת הייתי אומרת גם לאנשים בפרצוף(בדרך כלל אני אומרת גם כשזה מתפרש כחוסר טאקט,זה לא ממש חוסר טאקט אגב כי אני מודעת למה שאני אומרת ברוב המקרים ומבחינתי עדיף להתמודד עם האמת ולא להיות פוליטיקאית על סף הצביעות,גם אם אני מודעת לעובדה שהפה שלי עלול להכשיל אותי,זאת האמת שלי ואני לא אשנה אותה בשביל שלאחרים יהיה נעים לשמוע לטוב ולרע)ולכן זה לא באמת משנה אם מדובר בכינוי או בשם שלי,מצד שני לכתוב בלוג אינטרנטי לעיני העולם לא מתאים לי כי לא בכול מקום כדאי לשפוך מה שעובר עליי,כאן אני מרגישה הכי נוח ואין לי צורך בבלוגים(גם לא ביומנים רגילים)...לאיזה דברים מיתר התכוונת לדוגמא שאת לא יכולה לשתף כאן?... מה חדש אצלי?המשפחה שלי מיום רביעי בחמש בבוקר טסה לצפון איטליה(משמע כבר שלישי בלילה ישנתי לבד בבית),אני כנראה אטוס בסוכות עם אחת החברות(בתקווה שלא יבריזו,דיברתי בכלליות כבר עם שלוש,אולי עם אחת זה יצא לפועל,מקסימום אני טסה לבד בטיול מאורגן לשבוע),עוד לא ברור לאן אני אטוס(לצערי לא לארצות הברית או אוסטרליה,שבוע לא יספיק כשרק הטיסות יקחו לי חצי מהזמן),בעצם רוב העתיד הקרוב לא סגור סופית ודברים עלולים להשתנות בהתאם לנסיבות אבל אני כן רוצה לצאת קצת לחו"ל,להיות ברכבות הרים(כן,יש כאלה שזה מה שמטריד אותם בחו"ל
) ולאסוף אנרגיות חדשות לשנה שהולכת כנראה להיות עמוסה ומורכבת(יש אהדה ותמיכה גדולה אבל יש כמה עם חרבות שלופות שישמחו להפיל אותי ואני לא רוצה לאפשר את התענוג הזה),בינתיים אם תהיתם דיי משעמם לי,יש לי מה לעשות(סיימתי למשל את "נער החידות ממומביי",אחלה ספר,ממש אהבתי) אבל משהו עדיין חסר,אני עוד לא לגמרי רגועה בנוגע לדברים וזה מפריע לי,מה שכן יש לי הרבה נסיעות בימים האלה-ברביעי בלילה נסעתי למשפחה מבית שאן כי הם ערכו מסיבת סופשנה ועזיבת הכיתה לכיתה מוצלחת יותר של הילד(זה שאני ממש ממש ממש קשורה אליו),ישנתי אצלהם כי לא היו לי אוטובוסים חזרה בלילה,היה נחמד(עזרתי לאימא גם לקלח את הילד בבוקר ולמדתי על קשיים נוספים שיש למשפחות)עד השלב שהגיעו כמה שלא מטפלות בילד גם כשהן איתו בכיתה(בדוק וחתום) ובאו סתם בשביל לטחון מהאוכל(היה הרבה ומאוד טעים,כמו תמיד)ולי זה הרס את החשק בגלל שאני מתעבת כאלה ובאופן ספציפי את הנוכחויות הלא רצויות הללו(מהכיתה שלי כבר הרחקתי אותן כמה פעמים,לא שזה יגרום להפנמה ולשינוי אבל זה צעד קטן...),כשהן הלכו חזר להיות נחמד וכמובן בבוקר עד שהלכתי(מיהרתי כי נעלתי את הכלב בבית ופחדתי שאני אצטרך לנקות כול מיני צרכים שלו,לשמחתי הוא התנהג למופת),הגעתי הביתהאחרי שהספקתי גם לעשות שיעור נהיגה(טסט שני אחרי מיליון שיעורים וביטולי טסטים מצידי ב31.8) והיו מלא טלפונים מכול העולם ולא רק בשבילי,באיזשהו שלב נמאס לי לענות אז נתתי למשיבון לעשות את עבודתו,אומנם הפסדתי בייביסיטרים(2) אבל זה יצא טוב כי פשוט לא התחשק לי לצאת מהבית,מחר בערב אני אבוא לסבתא ואישן אצלה(היא לא מרשה לי בשום אופן ליסוע בלילה באוטובוס,לי זה דווקא לא מפריע בגלל שזאת נסיעה מחיפה לבית והיא קצרה,מצד שני אין כמו האוכל של סבתא ובגלל שעכשיו כשסבא שלי נפטר היא אלמנה זה חשוב שתהיה לה חברה),שלישי הילד הקבוע בא לבייביסיטר מהבוקר(אין בית ספר אז ברור שההורים בעד שיתנחל)-האמת שעכשיו הוא באילת עם המשפחה,הם הזמינו אותי להצטרף אליהם אבל סירבתי(כי ברור שהם יעשו חיים ואני אטפל בו 24 שעות ולא ישלמו לי מלבד על החדר במלון ועד כמה שאני יודעת אני לא "פיליפינית"),בין לבין אמורות לבוא אליי חברות ואולי גם ידיד טוב שחזר אחרי שנה שלא דיברנו,בחמישי אני בטבריה(הבטחתי לשני ילדים לבקר אותם והאמהות כבר מתכננות יום כיף משותף מהבוקר עד הערב,אף פעם עדיין לא הייתי אצלהם) ואם כלום לא ישתבש ישעוד כמה תכנונים... בנוגע לשירות-הבית ספר סיים עד ספטמבר ביום רביעי,משמע סיימתי את השירות לאומי ונשאר רק לחכות לטקס ב28 לחודש,זה לא מרגיש כמו סיום כי אני כנראה נשארת בתשלום(הייתי השבוע במועצה,ההסעה אומנם נשארת שלי אבל יש כמה בעיות אחרות וכרגע אני אמורה להיות 'יויו' בין הסעות וממש לא מתאים לי העניין,חוץ מיזה יש בעיה עם השעות של הילדה השנייה שבהסעה ואני לא רואה כרגע איך מצליחים לשלב,במקביל חברת הסעות אחרת זכתה במכרז וכנראה הנהג לא יהיה אז ההורים של הילד הודיעו שהם לא ישלחו אותו עד שהנהג הזה שלוקח אותו כבר 10 שנים ובאמת מרגיש כמו משפחה ישאר הנהג,יום שני הם ילחמו במועצה ואז נראה אם אני גם מקבלת שעות הישארות כמו שהביה"ס והורים מסויימים לוחמים),מעבר לזה היום האחרון היה מורכב-והאמת שאני קצת מאוכזבת... שיהיה לכולם שבוע מקסים וכמובן תמשיכו לפתח תיאוריות ולפרסם אותן גם כשהן מקוריות במיוחד

meytar

New member
סטטהD:

1. לא יודעת לגבי נאקו...אני ואחי המשכנו משם לארומה...(חצי שעה חיפשנו את תומר, כשאמרנו שכבר כדאי לוותר וללכת לארומה מצאנו את תומר...
) 2."בדרך כלל אני אומרת גם כשזה מתפרש כחוסר טאקט,זה לא ממש חוסר טאקט אגב כי אני מודעת למה שאני אומרת ברוב המקרים ומבחינתי עדיף להתמודד עם האמת... " " אם אני מודעת לעובדה שהפה שלי עלול להכשיל אותי..." אני מסכימה עם זה כלכך...זה פשוט קורה לי המון....אנשים לא מבינים... 3.אם הייתי יכולה לשתף את הדברים האלה כאן, הייתי כותבת אותם,לא?
4.איזה כיף זמן לבד בבית....
גם אני רוצה-_- טוב האמת שברגע זה אני לבד בבית, אבל עוד מעט הם יחזרו-_- הנה,בדיוק השניה הם חזרו...

meytar

New member
סטטה, זה לא דברים ספציפיים...

פשוט באופן כללי, שמספרים על מה שקורה בחיים... זה הכל:)

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בהכל ובטסט! ואין לי כלכך מה לשתף.זה היה טיול כזה של בעיקר נופים.רוב הזמן היינו באוטובוס.

meytar

New member
נאמ...

לא נעים לי כלכך..אבל..אממ.... בכל העמוד האחרון לדגומא יש פה רק הודעה אחת שלך... ולאישית אין מושג מי את..(ונאקו נמצאת פה הרבה פחות ממני...כלומר לא מבחינת פז"ם, אלא ביומיום) וול...אני מקווה שלא תיפגעי אבל...יש בזמן האחרון הרבה חדשים וקשה לעקוב... צריך שרשור התפקדות

Yuske

New member
אני פשוט

אשמור פה על סודיות וכאלה... אתם יודעימ ככה זה בתפקיד חשוב וכאלה כמו שלי^^ בקשר לשמות, אצלי יש פשוט יותר מידי אז......אמממ...דיי זהו:X

למעלה