סודות מהמגרה.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

nIcKiTa

New member
נראה לי שאני לא מנסחת נכון...

אני לא קוראת מה שאמא שלי כותבת בפורום אני רואה שהיא כותבת פה אם אני גם יקרא את זה, זאת תהיה חדירה, לא? בכל מקרה מה שניסיתי להגיד, לפני כמה זמן אמא שלי ואני עברנו על כל מיני דברים, כמו תמונות פספורט, פינקסי חיסונים וכו.. בתוך אחד מהם היו כמה פטקים לא ידעתי מה זה, התחלתי לקרוא.. רק אז שמתי לב שאמא שלי כתבה את זה. בקשר למשהו אחר שנכתב, אני בקיטנת "בני חייל" באגבעת אולגה לרוב.. יש הרבה ילדים מדי שנה וכולם יתומי צה"ל אף אחד מהילדים שם (כולל אותי) לא מדבר על זה כל הזמן. כמובן שיש את הפעמים שנזכרים, ואז זה קשה אבל רוב הילדים מנסים להשלים אם זה מנסים לחיות אומנם שכל דבר מזכיר אני חושבת שכדי גם להמשיך וגם להזכר... לי היום היה סיוט ממש מפחיד (שקשור לנושא) הייתי אצל סבתא שלי בדיוק ונורא הצטערתי שאמא שלי לא שם לחבק אותי.. למי שלא הבין באיזה הקשר רשמתי את זה, אני מוכנה להסביר..
חן

לי דוקא נראה להיפך

שאת כותבת נפלא ומבטאת את מה שיש לך על הלב. וכל מה שהתכוונת להגיד הובן. מקווה גם שנרגעת מהסיוט. ושאת כבר מחובקת. וליתר בטחון
קחי עוד אחד

*g99

New member
ואוו,קראתי את תגובותכם.

לא יכלתי להגיב כי עדיין קשה לי. תבינו,אחותי היתה בין חיים למוות באותו זמן בו איבדה את אותו אדם. הוא נהרג בלבנון,היא נפלה מהקומה הרביעית של הבנין שלנו,ואני הייתי נוכחת בשעת נפילתה,הכל מתערבב לי בראש,הנפילה,על החוזק שלה,על אובדן חבר יקר ועל שעד היום יש לה חיים רגילים עם שני ילדים. תודה לכולם,חשוב היה לי לספר. g99...

למעלה