"סודיות רפואית" לטובת תיירות וייצוא חקלאי ...

"סודיות רפואית" לטובת תיירות וייצוא חקלאי ...

למעשה הנושא שאני מתכוונת לכתוב כאן הוא קצת יותר רחב - אז נכון שתוצאות תרבית המעבדה קשורות בהחלט לתחום התיירות ןלתחום הייצוא החקלאי (( ועל כן אין עצמאות למומחים בתחום )).... אבל את זה אני כבר יודעת הרבה זמן - אבל ענין חדש שנתקלתי בו הוא "חיסיון" למניעת סודות של מדינה צד ג . כלומר - אתה החולה אבל הסוד הוא של המדינה שפיתחה את המחלה שלך על ידי שימוש בגופות חללי צה"ל ..... ואולי אפילו כבר הוציאה פטנט על המחלה או על הטיפול ומפעלי תעשייה כבר עובדים על התרופות = והנה אתה בא ודורש.... תנו לי את התיק הרפואי שלי. באים ומדברים למצפונך ...... כי אם הסוד יתגלה אז זה עמיד באור מוזר את הרב הצבאי הראשי של אותה מלחמה ואת צוות הרבנות הצבאית ואולי את הרפואה הצבאית .... ואפילו את "ארכיון הצבא" שמסתיר את זה . בקיצור - לתיק הרפואי גורל משל עצמו = כי מי שכן מקורב לצלחת - מצליח לרוויח מזה כסף בתנאי שישתוק ויאפשר לחגיגה להימשך ולכולם ליפול לאותו בור - לאותו פח יקוש - אם זה תרופה אם זה חיסון וכו .

"סודיות רפואית" לטובת הרבנות הצבאית...

אני חוזרת על אותו רעיון עוד פעם כי אני לא מצליחה להתאפק . ראו "בנק העיניים הירדני" ב"גיא בן הינום".... .1967 בית החולים סנט ג"ון (("קדוש")). "סודות ירדנים"..... זה ענין של "מכון מור" לשמור? "מכון מור" שומר על הסודות של שירותי בריאות כללית.... - לדעתי? מדובר בבגידה אמיתית..... גייס חמישי ממשי ביותר = לשמור סודות של האוייב................ "סודות של האוייב".....

"לשמור את הסוד של האוייב" (שהתעלל בגופות)...

קטונתי - לדעתי מדובר בפשע נגד האנושות . פ ש ע נ ג ד ה א נ ו ש ו ת בבני-ברק

מסתירים את רצח העם היהודי .........

פשע נגד האנושות פשע נגד האנושות פשע נגד האנושות פשע נגד האנושות ........... ואיפוא? מכון מור נמצא ב"בני ברק"

u333

New member
מה יהיה - מתי יהיה סוף לרשלנות הרפואית ??

ויש לי בעיה עם מספר זוגות העיניים שהירדנים לקחו מחללי צה"ל !

"פסיכיאטריה פושעת""נוירולוגיה פושעת"......

אני מתכוונת למזימה לאבחון-שגוי שיטתי . כואב מאוד מה שעשו למשוררת הישראלית יונה וואלך ז"ל . אבל הם " מ א ו ד " חזקים החבורה הזאת ....... גם נגד ילדים . במדינה יהודית אין מקום לפסיכיאטריה-יודונאצית

"אייכמן" ...בביה"ח הפסיכיאטרי נס-ציונה ......

ישנם 4 בתי חולים מחוברים מינהלתית.... אחד מהם הוא..... בית החולים הפסיכיאטרי של שירות בתי הסוהר . טיפונת הסטוריה - אייכמן נולד בעיר סולינגן.... העיר סולינגן היא "עיר תאומה" של נס ציונה. זאת עובדה. מה קורה בתוך בית החולים הפסיכיאטרי בנס-ציונה אנחנו לא יודעים..... אז אם זה מוסד רפואי..... מה הקשר לשב"ס שזה לעבריינים ? בקיצור - לדעתי המשך השאננות שלכם ידידי ..... עלולה להביא ל.... ==== אני לא יודעת מה - אבל..... ביום העצמאות של מדינת ישראל ---- לא לדבר על הרעות-החולות של המדינה שלנו ...... זה פשוט לא חינוכי. פסטיבלים זה לקרנבל..... העיתונות שלנו " מ פ ס פ ס ת " את כל תחום הפשיעה של הרופאים הפסיכיאטרים .... בכך שהם לא מאבחנים את הרוע והאכזריות כמחלה - שהם עצמם - מי שכולא ילדים למשל - לוקה בה = תרשו לי ללכת להקיא .

למעלה