סודנים לסודן?

זה אתר פרו ערבי,

ממתי ערבים הם דוברי אמת?

תשאל עו"ד שמתמחה בנמשפט בינ"ל
החוק הבינ"ל אומר ומציין בין היתר:
"כאשר חולף האיום שבגללו נמלטו הפליטים מארצם, הם חוזרים אליה."
האיום הוסר מסודן, יש כיום את מדינת "דרום סודן" לכן הם צריכים לחזור,

אלו לא דברים שאני אמרתי, אלו דברים שעו"ד שפטל אמר בגלוי ברדיו,
שפליט נחשב פליט רק במדינה הגובלת עם המדינה בה מתנהל
הקונפליקט - במצרים הם פליטים! בישראל הם שב"חים ומהגרי עבודה
שיש לגרשם! אין להם מעמד של פליטים,

SuGaRBabe1

New member
בסדר

אז תחפש את האמנה באתר לא "פרו ערבי" ותמצא את אותו נוסח בדיוק. איפה מצאת את הנוסח שאומר "כאשר חולף האיום שבגללו נמלטו הפליטים מארצם, הם חוזרים אליה"? כי אני לא מצאתי כזה.

ואם אתה כבר מתקטנן איתי על שטויות אז גם אני יודעת:
א. אני בחורה אז אל תפנה אליי כ"תשאל".
ב. זה לא חוק בינ"ל, זו אמנה. זה לא אותו דבר.
ג. אני לא צריכה לשאול עו"ד שמתמחה במשפט בינ"ל, אני מוקפת במספיק מומחים כאלה ביומיום שלי ומכירה את הנושא מספיק טוב.
ד. שפטל זה לא ההוא שייצג את קצב? אהה אוקיי. בחור אמין שמאמין ל"טענת האליבי החזקה" של קצב. אם הוא אמר שהפליטים נחשבים רק במדינה שגובלת זה בטוח נכון. (אם לא הבנת את הציניות אז לא. זה שטויות)

שפטל מייצג לא רק את קצב,

אלא גם מייצג את מפעלי ההתישבות ביהודה ושמרון, והוא עו"ד שאני מאמין לו בניגוד לשקרים והלוקשים שמנסה השמאל הסרוח להאכיל אותנו באמצעות התקשורת,

SuGaRBabe1

New member
שפטל גם אמר שלא היו צריכים להרשיע את דמאניוק

גם לזה אתה מאמין? אגב גם שפטל שלך הוא איש תקשורת ברגע שהוא מעלה תכנית רדיו עם כל השטויות שלו. בחרת למי להאמין מבין כל התקשורת "הסרוחה"...

בכל אופן אם אתה מבסס את השטות שאמרת לגבי הפליטים והארץ הגובלת על הדברים של שפטל אז חבל. אני עדיין מחכה לתימוכין ממקור אמין...

שפטל הוא מקור אמין עבורי,

איוון דמניוק הוא לא איוון האיום מטרבלינקה
איוון מרצ'נקו הוא איוון האיום מטרבלינקה,

חדל קשקשת ברשת!

SuGaRBabe1

New member
מקור אמין?

שפטל הוא מקור אמין גם כשהאמנה הבינ"ל המקורית, שנוסחה ע"י האו"ם, אומרת אחרת? אחלה... תאמין למה שבא לך...

ואל תגיד לי חדל קשקשת ברשת, אני אגיד מה שבא לי מתי שבא לי, אני קוראת פה מספיק זמן בשביל לדעת שלהתווכח איתך זה חסר טעם אבל כשאתה מדבר בכזאת בורות הייתי חייבת להגיב. מבחינתי הדיון הסתיים..... שיהיה לך בכיף

מבחינתי עוד לא התחיל הדיון,

ואין דבר שמענג אותי יותר מלראות שמאלנים כמוך מתפוצצים מעצבים,

שפטל הוא עו"ד שמכיר את רזי החוק יותר טוב ממני וממך, ויש לו וותק של
40 שנה במקצוע, והוא אחד העו"דים המבוקשים בישראל,

מה שאני אוהב אצלו זה שהוא חושף בפני כל את הרמיה של השמאל
והערבים, ומציב מראה אל מול פניהם, ונותן לנו לדעת את האמת על
השמאל והערבים, - בין היתר אותו שמאל שמגן על הסודנים שמחרבנים
לנו את המדינה ועל המדינה:
http://f.nanafiles.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/12/12/73/731212/posts/25381472.JPG

SuGaRBabe1

New member
לא ממש אכפת לי מה קורה מבחינתך

אני גם לא שמאלנית, אפילו די ההפך.... ואני ממש לא מתפוצצת מעצבים, אתה לא מעניין לי את קצה האצבע. אני פשוט שונאת שאנשים מדברים מתוך טיפשות ובורות ובטוחים שהם הכי צודקים בעולם.

גם לא ממש אכפת לי מה שפטל אומר ואיך הוא נחשב, הוא קשקשן שמדבר שטויות בדיוק כמוך. תאמין לי שאני מכירה את "רזי החוק" מספיק טוב.
הבאתי לך מקור אמין - האמנה המקורית של האו"ם. אין שם שום דבר שאפילו מתחיל להתקרב למה שאמרת. אני צודקת ואתה טועה - תקבל את זה....

ScorpioID

New member
נראה לי שאתם לא על אותו הדף.

פליט = עפ"י חוק זכאי לסל פליט חרב מהאו"ם. לא מקבל שקל ממדינת ישראל. מקבל אשרת עבודה כדין על בסיס שנתי. אין לנו בעיה עם אלה.

מסתנן = כשמו כן הוא, פשוט הגיע עם הזרם. כאלה מגיעים 2000 בחודש, סתם ככה.

SuGaRBabe1

New member
מכירה, מבינה ומסכימה עם כל מה שאתה אומר

אני לא רוצה לעשות לעצמי אאוטינג אז אני רק אגיד שאני מכירה את הנושא מכל הכיוונים מקרוב.

הבעיה שלי היא עם מה שאומר הבחור לגבי זה שפליטים מוכרים כפליטים רק במדינה הגובלת עם המדינה ממנה הם ברחו. התחלנו מזה, הראיתי לו שזה לא נכון ומשם זה גלש כבר לדברים אחרים. עם הדברים שלך אני מסכימה לחלוטין :)

בסדר, גם לא האמנתם לי שיש עונש מוות בישראל

וצוטטתי את חוק העונשין כולל דוגמאות שלי מי ראוי להיות בר-מוות,

Puskas

New member
קצת סדר בנושא..

רוב המסתננים (משהו כמו 35 אלף מתוך ה-60 וקצת שיש פה) הם מסתנני עבודה לכל דבר שבאו לעשות כסף.
הם לא שונים מהפיליפינים והתאילנדים שיש פה וגם לא מהערבים שעובדים פה לא חוקי.
ישנם אכן 26-27 אלף פליטים ביטחוניים ואלו האריתראים מיודעינו.
כל החברה מסודן (כמעט 30 אלף איש) הם לא פליטי מלחמה ואין שום הגבלה עולמית על החזרתם הביתה..
למה הם עדיין פה? כי ישנה המלצה של האו"ם שלא לשלוח אותם חזרה מאחר והם ברחו למדינת ישראל שנחשבת כמסוכסכת עם סודן המוסלמית..
אם לצורך העניין ה-30 אלף האלו היו בורחים למצרים אז לא הייתה בכלל בעיה לשלוח אותם לסודן וזאת מאחר ובין מצרים וסודן אין ריב.
מעבר ל-60 אלף האלו, יש פה אלפים בודדים של דרון סודנים, חוף השנהבים ועוד משהו שאני לא זוכר..
את האלפים הבודדים הללו אין כל בעיה לשלוח חזרה.

גזענות- אין קשר בכלל.. מי שנדפק מהנוכחות של פועלים זרים הם אנשי השכבות הנמוכות.
הם נאבקים איתם על מקומות העבודה הבזויים ביותר ובגלל שהמסתננים דורשים פחות כסף אז לוקחים אותם.
מה גם שמאחר ו-90 אחוז מהמסתננים מוגדרים לא חוקיים אז אין להם אשרות עבודה.
מאחר ואין להם אז מעטים מוצאים עבודות שחורות ומתקיימים בקושי אך הרוב המאוד מכריע מובטלים ומתוסכלים..
תסכול, אבטלה, עוני וחיי רחוב מביאים לפשע ואלימות ומזה תושבי אילת ודרום ת"א (בעיקר) סובלים מאוד כרגע.

אי אפשר להשאיר את המהגרים באמצע.. או שנותנים כמעט לכולם אשרות עבודה ובזה מורידים גרזן על השכבות החלשות,
תורמים לאבטלה ומוסיפים עוד כמה אנשים למדד העוני,
או שמעיפים אותם מפה ויהיו ההשלכות אשר יהיו.
דבר אחד בטוח, כל זמן שהגבול פרוץ והנושא הזה הוא שטח אפור, ממשיכים להגיע עוד מסתננים.
הקצב הוא סביבות 1000 ליום ובקצרה, תוך שנה יהיו פה כמויות בלתי נתפסות והם יהיו בכל עיר ושכונה כמעט ברחבי ישראל.

הם בהחלט מוגדרים בעיה וזאת מאחר ולא עושים איתם כלום, לטוב ולרע.
אין קשר לגזענות (על אף שכולנו גזענים ברמה זו או אחרת), הם לא באו לפה בעידוד המדינה או הממשלה אלא התגנבו פנימה..
ובגלל שאנחנו מדינה מוסרית אז במקום לבעוט אותם חזרה חצי ק"מ אחורה למצרים או לירות באוויר,
אנחנו מסיעים אותם למרכז ומתנהגים בהומניות מוגזמת..

דעתי היא שצריך לבעוט לפחות חצי מהם חזרה הביתה, לנעול את הגבולות עד כמה שאפשר (משמע לקצץ ללא יותר מ-300 מסתננים בשבוע)
ולהמשיך ולתפוס את אלו שכן עוקפים את השמירה ולשלוח אותם חזרה.
לא יזיק אגב גם איזה דיל עם הבדואים שמבריחים אותם לפה תמורת כסף, כך שאנחנו נשלם קצת יותר והבדואים יהיו סוג של אקסטרה הגנה לגבולות שלנו.

למעלה