סווטצי'ם... פורום להתעורר!

צונית

New member
סווטצי'ם... פורום להתעורר! ../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

ניסיתי על עצמי היום לראשונה את הלקים שהזמנתי מטראנס. כולם היו מושלמים בסווטצ'ים שראיתי באינטרנט, לא כולם יצאו מושלמים במציאות. בהחלט צריך יותר בלוגריות עם עור שזוף...
מרחתי, הורדתי ושמתי עוד פעם אחד אחרי השני אז סלחו לי אם המריחה יצאה לא טובה, אם יש חוטי צמר גפן סביב הציפורניים ובמיוחד אם התצלומים לא יצאו משהו...
המצלמה שלי פשוט לא יודעת לצלם בלי פלאש. רק במאקרו, ושם רואים את כל הפאקים... עימכן הסליחה
. יוצאים לדרך

צונית

New member
OPI - Shootout an the OK coral

לא יודעת מה זה השם המוזר הזה אבל בכמה תמונות שלו שמצאתי באינטרנט הוא היה פשוט שמיימי. מן כתמתם-קורלי במרקם פרוסט. נראה לי שמכל הלקים שהזמנתי, הכי היה בא לי עליו. אבל כשהוא הגיע הסתבר לי שהוא פשוט כתום. לא כתום זוהר, לא כתום בהיר, לא כתום מיוחד. כתום. בקושי פרוסט. סתמי שכזה....

Harlot

New member
בתמונה הוא דווקא לא נראה כתום

אלא קורלי למהדרין

צונית

New member
color club - ultra violet

איזה לק מושלם!!! סגול עם ברק כחול, מהמם לחלוטין. הוא קצת SHEER אז הייתי צריכה לשים כמה שכבות כדי שהוא יראה אטום. בתמונה יש שתיים אבל לדעתי צריך שלוש. לצערי הרב מאוד, הוא פשוט לא מחמיא לי בגרוש. אותו הזמנתי במקרה אחרי שלא הצלחתי לעשות את ההזמנה בגלל בעיה בשם משתמש (רציתי את JAPANESE ROSE GARDEN של OPI ובלילה חלמתי עליו וקמתי עם הרגשה שאני לא אהיה מרוצה ממנו אז בחרתי משהו אחר ואז הצלחתי לבצע הזמנה). הייתי מאוד שלמה עם כך שבחרתי אותו והוא באמת יפייפה, אבל מתחילה להתבהר אצלי המסקנה שגוונים קרים לא יפים עלי במיוחד. אני רוצה לציין שהמברשת של קולור קלאב ממש טובה, יותר משל כל שאר החברות לדעתי. אהבתי גם את הפורמולה למרות עניין החומר אטימות. הוא לא היה נוזלי מדי ולא מוצק מדי ופשוט מוצלח.

Harlot

New member
את טועה! הוא דווקא כן מחמיא לך

גם אני מאד אוהבת אותו. אגב, המברשת בלק הספציפי הזה מצוינת באמת, וגם הפורמולה חלקה ואחידה. אבל בעניין הזה אין אחידות אצל קולור קלאב, ואי אפשר אף פעם לדעת מה יצא. כל לק הוא הימור. יש לי לקים של קולור קלאב עם מברשות מזעזעות שהשערות שלהן נשלחות לכל עבר...

צונית

New member
תודה חברות

אבל אני חושבת שהתמונות פה פחות משקפות כי ברגע שאני מקפלת את האצבעות והעור שלי נמתח אז נהיה אפקט של לבנבנות... נשמע הזוי, אני יודעת
גם אני כשראיתי את התמונות התפלאתי איך במציאות הוא היה נראה כל כך צורם עליי... בהזדמנות אני אצלם גם תמונה של כל היד כדי שתוכלו להתרשם.

צונית

New member
china glaze - strawberry fields

התלבטתי הרבה על הלק הזה כי אפי קצת קטלה אותו בבלוג שלה, אבל כל התמונות שלו היו ממש מוצלחות. בסוף החלטתי שזה שווה את ה17 שקל והלכתי עליו. הוא מאוד יפה אבל כמו שאפי אמרה, הפורמולה שלו לא מהמוצלחות. אהבתי את הצבע והוא נראה עליי סבבה אבל עכשיו שיש לי את האפקט של CND יכלתי ליצור את אותו הגוון בדיוק (חכו תמונה האחרונה בשרשור).

Witchcrafts

New member
דווקא נורא חמוד.

*מוסיפה לרשימה המצטברת שלי* יכול להיות שהשם כבש אותי.

צונית

New member
OPI - Dim Sum Plum

הכי מחמיא לי מכולם. חשבתי שיש לי לקים דומים ומסתבר שממש לא, אפילו לא קרובים, אז אני ממש שמחה שהחלטתי לקנות אותו בסוף. ויתרתי על תמונת תקריב עבור תמונת המברשת. לא סובלת את המברשת המפלצתית של OPI, והכי מעצבן שבכל הלקים שלהם שקניתי - יש פאק במברשת! מן שערה סוררת כזו שהורסת לי את שלמות המריחה!

צונית

New member
השערה הסוררת

אז נכון שזה לא קריטי ושאני יכולה להשתמש בצד השני של המברשת אבל זה עדיין לא לעניין שבכל שלושת הלקים של OPI שקניתי זה ככה.

תנסי לשלוף אותה עם פינצטה ישנה

לי הייתה את אותה הבעיה בלק אמנם לא של אופי אבל אני מניחה שזה אותו עיקרון, זה שיגע אותי עד שהחלטתי לנסות וזה עבד.

למעלה