סווטצי'ם... פורום להתעורר!

dhara

New member
עזבי את השערה הזו --

איזו תמונה אומנותית מושלמת

צונית

New member
OPI - Jade is the new Black

טוב, זו הייתה נפילה רצינית. דמיינתי אותו אחר, דמיינתי שהוא נראה עליי אחרת, בניתי ציפיות, הרים וגבעות והתרסקתי יחד איתם. אני בספק אם אני אמרח אותו אפילו פעם אחת. אולי על בהירות הוא באמת נראה טוב אבל עלי ומקרוב - הוא נראה לי בצבע של הפחי זבל הירוקים של המיחזור. ראיתי פעם סווטץ' שלו וזו בדיוק האסוציאציה הראשונה שעלתה לי בראש, אבל אז ביטלתי את זה בתואנה שזה רק אצל הבחורה הזו בתאורה המסויימת ההיא. מסתבר שטעיתי.

Angel Of Moon

New member
דווקא לא כל כך נורא...

ועם אפקטים מעל הוא יכול להיראות יותר טוב, למרות שלדעתי הוא ממש יפה על גוון עור כמו שלך. מקסימום אני אשמח לקנות ממך?
אגב כמה סווטצ'ים....סקראנג'י, מאחורייך!!!

את לא נורמלית!!! הוא ממש יפה עלייך!!

אמנם יש לי שריטה עמוקה בכל הנוגע לירוקים, אבל לפי התמונה הוא ממש מתאים לך! ואם העור שלך כהה יותר ממה שנראה בתמונה, אז בכלל.... הוא באמת לא דומה לתמונה שסקרנג'י פרסמה, כאן הוא יותר ירוק, אצלה הוא היה קרוב יותר לטורקיז, אבל הוא עדיין מהמם!! נראה לי שאם תמרחי אותו עוד שבוע-שבועיים ככה, אחרי שההלם הראשוני יירגע, את תראי שהשד לא כזה נורא... בכל מקרה - הזמנה מקסימה! תתחדשי!

צונית

New member
china glaze -TMI

זה לק הולוגרפי בגוון כתמתם שנראה מאוד מגניב בתמונות של סקראנג'י. הסקראנג'י הזו, בחיי צריך לתבוע אותה על שקרים בפרסום
אף לק לא יוצא כמו בתמונות שלה! אני מתחילה לחשוד שהיא עורכת אותן בפוטושופ או משהו. בכל מקרה, כשהחבילה הגיע הלק היה נראה די מכוער בבקבוק, גובל בחום ובכלל לא הזכיר את התיאור "קורלי" כמו שקראתי אצלה. בסוף על היד הוא יצא מאוד יפה. שוב, לא דומה לאצל סקראנג'י אבל מחמיא ומיוחד. הפורמולה - שלמות!!! שכבה אחת נתנה כיסוי מעולה, נמרח מדהים, מאוד מאוד אהבתי. אחרי עשר דקות של משחקים עם האור הצלחתי להוציא ממנו את האפקט ההולוגרפי. בתמונה הבאה....

צונית

New member
../images/Emo13.gif

מה שאני הכי אוהבת בלק הזה הוא שהוא מאוד מקורי, בצבע שעוד לא ראיתי עם אפקט לא נפוץ. זה נחמד ומוסיף נקודות זכות ללק

Ultra marine

New member
אגב,

יש הבדלים בין מסכים שונים אז קחי בחשבון... אם אני מסתכלת על תמונה של לק במחשב שלי או בעבודה זה שונה לגמרי. ואגב, יש לי 2 לקים מהסידרה הזאת והמריחה באמת שלמות! ואטום בשכבה הראשונה. מדהים.

Harlot

New member
צודקת לגבי סקראנגי - צריך לתבוע אותה :)

קניתי בגללה כל כך הרבה לקים שהתבררו כנפילות (ההיפך, אגב, עוד לא קרה לי) אבל הלק הזה ממש ממש חמוד ונראה עלייך מעולה

Forest Girl

New member
אהבתי מאוד!

לא ראיתי איך הוא נראה אצל סקרנג'י, אבל עלייך בכל מקרה הוא ממש לטעמי :)

צונית

New member
אפקט של CND

ח-ר-ש-ת-י על האינטרנט בניסיון להחליט באיזה אפקט לבחור, כולם, בלי יוצא מן הכלל, מדהימים! בסוף החלטתי על הCRIMSON SPARKLE במיוחד כי חששתי מאפקט עם גוון קר שאולי לא יראה עלי טוב (למרות שדווקא האפקטים האלה הכי נדירים שיש). בכל מקרה, תמונת לפני... שלושה לקים שאהובים עלי מאוד: שיק 290 לייף 246 שיק 266

צונית

New member
תמונת אחרי

אם מצליחים לראות משהו, על הקמיצה שמתי רק את האפקט, בלי כלום מתחת. אני אוהבת לקים שנראים שקופים/בהירים עם אפקט יהלומים... אבל הוא לא בדיוק מה שחיפשתי. בכל מקרה, אהבתי במיוחד את האפקט על ה266. על הלק של לייף (אמצעי) הוא נראה בדיוק כמו הלק של צ'יינה גלייז מלמעלה. על ה290 הוא איכזב. אני אמשיך לנסות אותו על כל מיני לקים אבל כבר הבנתי שהוא נראה באמת טוב רק על לקים מאוד כהים, סגולים או שחורים.. זהו, את הרובי פאמפס אין צורך שאדגום נראה לי... כולן כבר מכירות אותו
אני אולי אעלה אותו מאוחר יותר לשרשור הלק היומי כי זה בהחלט הלק הראשון שאני רוצה ללכת איתו. מקווה שנהניתן מהסקירה ושעזרתי למישהי אם היא מתלבטת בנוגע לאחד הגוונים הללו. שבת שלום לכולן

צונית

New member
הערה על האפקט

בלק סטנדרטי יש 15ML (קולור קלאב, OPI, אסי, לוריאל וכו') יש תזוזות בכמות (בד"כ למטה -אבל בשיק לדוגמא יש 17ML), והכי קצת שאי פעם ראיתי בלק זה בלייף - 10ML. ואז מגיעים CND וגובים על האפקט שלהם 5.5 דולר (וזה עוד בטראנסדיזיין, שנחשב לזול) - ויש בו רק 9.8ML.! הבקבוק נראה כזה גדול ומעוצב, אבל בעצם רוב רובו זכוכית והמקום שהשאירו ללק עצמו די קטן. הכי מרגיז פה שאני פותחת את הלק של קולור קלאב (15ML להזכירכן) והוא מלא כמעט עד אמצע הפיה. והאפקט של CND, יפה ככל שיהיה, לא מגיע אפילו לגבול העליון של החלק הרחב של הבקבוק! בקיצור, שערורייה.

וואו! האפקט ממש מקסים

תתחדשי על הכל , כולם נראים מקסים עלייך . אני לא באוהבות הירוקים. הלק הזה שעד לדקה זו לא הבנתי מה ההיסטריה ממנו , גורף באזז בבלוגים. מיותר.

רחלי ג

New member
צונית,../images/Emo13.gif

אני אהבתי את הקורל האולטרא ויולט ואת הג'ייד בחיי שאין לי מושג למה את חושבת שהם לא טובים לך דוקא הג'ייד כ"כ מיוחד וייחודי הקורל של OPI הוא לא סתם כתום. הוא מעניין דוקא. את הויולט אני פחות אוהבת בשבילי, אבל,הוא מיוחד ויוצר אפקט וואו בדיוק כמו השניים האחרים אליהם התייחסתי אל תתבאסי מהשלושה האלה לדעתי,אץ תהני מהם אחרי שתלבשי אותם לא כדוגמא. אני צופה לתגובות חמות בגיזרה.... תעדכני

למעלה