בואנה, עד הרלן קובן! הוא חתיכת גאון!
S Super Alonit New member 27/9/07 #94 הוא מלך, שלא תעזי להשמיץ אותו בנוכחותי!../images/Emo7.gif ונכון לעכשיו, כשיש לי אינטרנט, אני פחות או יותר בכל מקום בפורום. אז הס! (ענבר מלכה, היא התחילה את עניין הפטיש )
הוא מלך, שלא תעזי להשמיץ אותו בנוכחותי!../images/Emo7.gif ונכון לעכשיו, כשיש לי אינטרנט, אני פחות או יותר בכל מקום בפורום. אז הס! (ענבר מלכה, היא התחילה את עניין הפטיש )
T The Cat Woman New member 26/9/07 #52 זכרונותיה של גיישה עשו ממנו גם סרט ממש יפה... צבע המים/ ג'יימס מקברייד יונים בטרפלגר/ סמי מיכאל (וגם עוד הרבה ספרים אחרים שלו... סופר ענק!) וואו יש לי עוד הרבה המלצות...
זכרונותיה של גיישה עשו ממנו גם סרט ממש יפה... צבע המים/ ג'יימס מקברייד יונים בטרפלגר/ סמי מיכאל (וגם עוד הרבה ספרים אחרים שלו... סופר ענק!) וואו יש לי עוד הרבה המלצות...
S Super Alonit New member 26/9/07 #80 או! מתח:] יש לי כמה טובים... משחק השעות\דיוויד בלאדאצ'י. שבריר שניה\ ". כל הספרים של הרלן קובן:] כל הספרים של נו... אוף... ההוא שגם אני וגם ענבר אוהבות... ענבר? עזרה?
או! מתח:] יש לי כמה טובים... משחק השעות\דיוויד בלאדאצ'י. שבריר שניה\ ". כל הספרים של הרלן קובן:] כל הספרים של נו... אוף... ההוא שגם אני וגם ענבר אוהבות... ענבר? עזרה?
T The Cat Woman New member 27/9/07 #103 ברח לי השם מהראש ../images/Emo12.gif וגם הספרים ../images/Emo12.gif אמאלה!!! אישפוז!!!
T The Cat Woman New member 27/9/07 #104 אעה!!! נזכרתי!!! אורי אדלמן ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif משוואה עם נעלם שעות מתות בסימן ונוס ויש גם שניים שלא קראתי עדיין- "קונצ'רטו למרגל ולתזמורת" ו"חתונה"
אעה!!! נזכרתי!!! אורי אדלמן ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif משוואה עם נעלם שעות מתות בסימן ונוס ויש גם שניים שלא קראתי עדיין- "קונצ'רטו למרגל ולתזמורת" ו"חתונה"
S Super Alonit New member 27/9/07 #109 כן כן כן! הוא! איזה מלך!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
T The Young Amyrlin New member 26/9/07 #37 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט