סוכם על מקום המפגש והתאריך

קסנדרה*

New member
סוכם על מקום המפגש והתאריך../images/Emo73.gif

המפגש יתקיים בביתה של פרח תרבותי המתגוררת בחיפה, בתאריך ה- 22 לדצמבר, יום ב' כ"ז בכסלו ג' חנוכה. היות וחלק מהחברים גרים רחוק שעת המפגש נקבעה לשעה 18.00 כדי שנספיק להיות ביחד וגם לחזור כל אחד לביתו. פרטים נוספים לגבי כיבוד(כל אחד מה יביא) והצעות לגבי הקראת שירים, יבואו בהמשך. "הומה נפשי לקראת מפגש..."

מר בד

New member
כפי שכתבתי במסר לפני רגע

לי אין שום בעייה עם זה. מר בד.

bali

New member
מנהל
אם ככה, היש ירושלמים בפורום?

ואם יש, האם יש להם רכב ויתאפשר לי להצטרף לנסיעה?

קסנדרה*

New member
בלי - נעשה שרשור להסעות שבוע לפני

מועד המפגש ונראה מי יכול להסיע את מי. קסנדרה

תודה מכל הלב.... ובהצלחה במפגש...

אני פורשת מהפורום... ומודה לכל אחד מכם (כולםםםםםםם) על הרגישות והכנות שבה הגבתם ליצירותיי ולימדתם אותי פרק נוסף בהילכות החיים. תודה אנשים! וכאמור, תהנו במפגש... בחיוך. אסתרליין

femme

New member
אסתרליין - חבל שאת עוזבת אותנו !

אהבתי לקרוא את יצירותיך ואהבתי את סגנונך בכלל. בהצלחה !

אל אסתרליין

דרך צלחה ... מקווה שתמצאי פורום/אתר שיתאים לגחמותייך... הודיעי לי אם בנמצא... עד כמה שזכור לי זו לא הודעת פרידה ראשונה... נקווה שיהיו עוד... ממעריצך פרי-מור

...אני מקווה שבמהרה ילמדו כולם....

גם אתה. תגובה אישית יותר במסר אישי. שלום ולא להתראות אסתרליין. שמתייחסת בפעם האחרונה....כאן. נ.ב. סגנון הערס שאימצת לעצמך הולם אותך.

חיפה???????../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

כמה חבל, סביר להניח שלא אוכל לבוא... רחוק...רחוק.... זה לא היה חכם כל כך, מדוע לא מרכז הארץ בכדי לאפשר לכולם להגיע? אני מבינה שזהו הבית המתאים שנמצא אבל בכל זאת... מממ... נראה כבר.

shellush

New member
אולי אפשר לדחות את זה ל- 20:00

אני בעבודה עד מאוחר וגרה רחוק משום, בת"א. וצריכה טרמפ, ANYBODY?

קסנדרה*

New member
שלי חביבה תגיעי בשעה שתוכלי ../images/Emo13.gif

ובעניין הסעה - שבוע לפני המפגש נפרסם שרשור הסעות ואני מניחה שתוכלי למצוא לך טרמפ.

למעלה