כל מי שמשתתף בפורום ורוצה לבוא
ו ופו היה אומר New member 10/11/03 #23 רחוק רחוק למי שבאה מאיזור הדרום איפה שמתחיל סוף העולם ומיד אח"כ פונים שמאלה פו
א אביב וסתיו New member 10/11/03 #24 חיפה אואואואווא רחוק לי.... אבל אני חושב שאעשה השתדלות בשביל הפורום הנחמד הלזה.
א אתם לא רוצים לדעת New member 10/11/03 #25 אמממ תהיתי אם לבוא או לא שכן אני הצעירה מבין כולכם.... בת 17 בלבד...
ק קסנדרה* New member 10/11/03 #26 לא רוצים..... את באה ../images/Emo13.gif את אמנם בת 17 ויש עוד בשנות ה- 20 שיגיעו ואני בת 17 פלוס אז מה ???
לא רוצים..... את באה ../images/Emo13.gif את אמנם בת 17 ויש עוד בשנות ה- 20 שיגיעו ואני בת 17 פלוס אז מה ???
ה החתול הסמוראי חוזר New member 10/11/03 #30 לצערי לא אוכל להצטרף נמצא בנסיעה לצורך עבודה בתקופה זו .
כ כתם צבע New member 10/11/03 #31 אוי,... נקווה שתהיה לי חופשה... וואו.. ערב שירה... בזמנו הייתי NALLISS אח"כ הפכתי ל-MYSTERY ועכשיו אני כתם, למי שהכיר... כך שממש הייתי רוצה לבוא. בגלל שזה חנוכה יש סיכוי לחופשה אז אחזיק אצבעות!
אוי,... נקווה שתהיה לי חופשה... וואו.. ערב שירה... בזמנו הייתי NALLISS אח"כ הפכתי ל-MYSTERY ועכשיו אני כתם, למי שהכיר... כך שממש הייתי רוצה לבוא. בגלל שזה חנוכה יש סיכוי לחופשה אז אחזיק אצבעות!
J jordenman New member 12/11/03 #33 חבר'ה חבר'ה איני מבטיחה שאבוא, אלא אם אוכל (באישורכם) לתפוס טרמפ עם מכר שלי (שישאר גם במפגש), כי אני פשוט לא יכולה לבוא לבד (לא אישי)... מצפה לאישור או ביטול,
חבר'ה חבר'ה איני מבטיחה שאבוא, אלא אם אוכל (באישורכם) לתפוס טרמפ עם מכר שלי (שישאר גם במפגש), כי אני פשוט לא יכולה לבוא לבד (לא אישי)... מצפה לאישור או ביטול,
E EYAL e19 New member 13/11/03 #36 אעשה מאמץ לברוח משדות הקרב ולהגיע... קסי, לא בדיוק הבנתי את המיקום המדוייק של המפגש...