סוכריות "דורבלק"

harhanegev

New member
ליד הרמזור

יש קיוסק עם שלט "סופרמרקט". אליו התכוונו (הוא היחיד שנמצא מול עציון גבר).

dorbalek

New member
סוכריות "דורבלק"

עיינתי בכל הרשום ויש לי מה להגיד...קודם כל שלום לכולכם...שמי דורית ואני יוצרת הדורבלק א' כל זכיתי באמת לעובדת מצויינת שיודעת לחייך ,ובאמת אני מאחורי כל דרישה שלה ככל שתזמינו ממנה יותר ככה תהנו מעוד חיוך שלא מהעולם הזה אותי אישית היא כבשה מהחיוך שלה והחן שיש לה שווה להגיע לטיילת ולראות על מה אני מדברת.... אני בטוחה שהיא עוד תזכה למלכת החן של אילת ועוד תעלה גבוהה יש לה את זה אני שמחה שחטפתי אותה לעבודה.... בחורה מתוקה שמוכרת מתוקים ב' כל למי שחושב שתפוח סוכריה (זה שמוכרים ביום העצמאות(באילת כל יום) האדום והטעים הזה)שתדעו לכם שההיסטוריה שלו מאד מעניינת...עוד בזמנו של סבא שלי (גם הוא היה מכין פה באילת) לא היו ממתקים כמו היום והתפוח סוכריה היה בעצם הממתק היחיד שהיה בזמנו וכמעט בכל עיר יש אחד שמכין אותו אורגינל ויש עליו ברכה משמיים הוא לא עושה הרעלת מתוק חס וחלילה אף אחד לא התלונן על זה אף פעם ואפילו אני אמא ל-4 ילדים נותנת לילדים שלי לאכול ממנו כי מתוק זה אנרגיה וילדים זקוקים לאנרגיה-בדוק. ותחשבו על התפוח בסוף שהם אוכלים ,,,התפוח זה האקונומיקה של הגוף במובן החיובי התפוח הוא הדבר הכי חכם לשים מתחת לסוכר אני חושבת שמי שהמציא את הדבר הזה הוא סופר גאון ואני אישית מצדיעה לו ומודה לו ג' כל בהקשר לבעלי העסקים -לפני 4 חודשים יצאתי מהבית למפעל במרכז מור אני רוצה להגיד לכם שזה ממש לא קל מבחינה כספית יש המון המון הוצאות אם זה השכירות,ארנונה,הדרך למשרד הבריאות,מהנדס מזון,מטף,כיבוי אש,גלאי עשן ועוד הרבה דברים שאלוהים רק יודע אם אני יגיע אליהם ....לא קל לפתוח עסק אבל אני ממשיכה בכל כוחי להגיע לכל השלבים האלה ובזכותכם האילתים אני יעלה ויצליח-אמן.כיום יש בעסק 4 עובדים ומי ייתן והעסק יפרנס עוד יותר עובדים.-אמן

למעלה