סולו הגיטרה הכי הכי הכי

thezanani

New member
סולו הגיטרה הכי הכי הכי

כן כן היה דיוויד אחד לפני בקהאם, כוסון לא פחות, וגם היה טוב במשהו (במחילה מרבקה לוס). טוב מאוד אפילו. הכי טוב לפי דעתו הפעוטה של אוהד צעיר ומחוצ'קן שכמוני. בכל מקרה, הסולואים של דייבי הם מהדברים היחידים שבאמת שווה לעשות ביקור בשבילם בכדו"א המשוגע שלנו. טוב גם קרן מור. אבל בכל מקרה, שאלה לכל אלה שגם חכמים וגם יש להם שכל(כדברי מרגלית צנעני.אין קשר) מהו הסולו הגיטרה שהכי הכי הכי? ברור שcomfortably numb גרם לכם לשבור רהיטים. וברור שWYWH גרם לכם לבכות יותר מ"מיכאלה". מה עוד?

Fatach

New member
Shine On...

Shine on הוא ללא ספק הקורנטי שכרגע עושה לי את זה... ואפילו היום למדתי לנגן אותו (לא במלואו, אבל את הסולו של PT 4 וגם את כל הקטנות האלה - למשל אחרי Remember when you were young, וכל אלה.) איזה כיף לי!

thezanani

New member
אתה יודע על חשמלית?!?!

זה החלום שלי! לשבת בלילה, לשים מגבר ולהעיר שני שכנים זקנים בדירה מסריחה בת"א. אבל צריך לזה זמן השקעה ו10 אצבעות קובנציונאליות. ואין לי שום דבר מאלה. ראב ראב ראבק עד מתי אני אתקע עם השליש המחורבן שלי. יום יבוא ואני אעמוד על הבמה מול אלפי אנשים ואדפוק שמכטה עליהם. יום יבוא.

Fatach

New member
האמת שבשביל Shine on

צריך פחות מעשר אצבעות, צריך איזה 4-6 בערך... אלב לא נורא..

itaikuskus

New member
אני יודע

oribarak

New member
שום 10 אצבעות קונביצימשהו

צריך פשוט להתאמן...ואם יש כישרון כן יבורך ואני אוהב את הסולו של שיין הון!אני יודע את כולו(התגאתי בזה הרבה פעמים בפורום כבר)

שאלה מעניינת מאוד...

דווקא כרגע מה שעושה לי את זה זה הקטע מechoes. יש את הקטע שמופיע אחרי הקטע הפסיכודלי של הליוויתנים המסטולים, שהם חוזרים בהדרגה לרעיון המוסיקאלי והוא עושה שם קטע שפשוט מכניס אותי לאטרף. לא למדתי לנגן אותו ואני לא אתיימר לנסות כרגע אבל אני חייב לומר שמדובר באחד הקטעים החזקים לטעמי. אני יכול רק לקוות שיום אחד אני אוכל לשבת לנגן את זה עם הלהקה הדמיונית שלי (שמורכבת מגילמור, ט'ום יורק, ג'וני גרינווד, ג'ון לנון, מארק קנופלר סטיוארט קופלנד, רוברט פריפ ג'ף באקלי, ניק דרייק ובראד מלדאו. ואם אתם שואלים את עצמכם מה אני אעשה עם כל כך הרבה גיטריסטים....אני אסתדר, רק תביאו אותם:)

wommer

New member
אני אהבתי את

הסולו שלו בatom heart mother....וגם ב mother

thezanani

New member
atom hert mother?!?!../images/Emo2.gif

יש לו שם קטע? פספסתי משהו?? טוב 23 דקות בכל מקרה גרסת הלייב של החומה כוללת סולו גיטרה בmother שהקפיץ לי תהורמונים. בכלל anybody there שווה גם מהעובדה שעל העטיפה אפשר להווכח שהפנים של רוג'ר נכנסים למסיכת גבס. מדהים.

wommer

New member
אממממ

יש בשיר(הארוך מאוד) כזה מאין קטע סולו שהוא בהתחלה ב-clean ואז במעין דיסטורשיין עם סלייד. אני מאוד אהבתי את זה...

thezanani

New member
הבנתי למה התכוונת

ספק אם זה בכלל תחת ההגדרה המטומטמת של סולו, אבל ללא ספק קטע גדול. אין אין עליו. מלך. הרון גיסין הזה. מלך.

holo

New member
טוב יש כמה שעושים לי את זה

כמובן: comfortably numb shine on שני החלקים, בשני הקטעים הגיטרה פשוט צועקות מכאב.. dogs- כל הסולאים הקטנים, פשוט באים כל כך במקום וכל כך מתאימים.. pigs- לקראת הסוף יש סולו ממש בן זונה
echoes- הגירסא שבפומפיי, יש סולו קצת שונה מהמקור, ממש יפה, הסולו שהוא עולה לאט לאט בצליל.. ואחרון- mother- סולו יפהפה שאני אישית מאוד אוהב.

holo

New member
וואי איך שכחתי!!

high hopes- סולו שמרגש עד דמעות
fat old san- סולו יפה, אחד האהובים עלי. marooned- בגלל שעד לא מזמן אח שלי כל הזמן ניגן את זה במחשב אז נידבקתי לזה וגיליתי סולו בן----

M a R o o N e d

New member
comfortably.. בהחלט.. אבל ב-pulse

למרות שגם המקורי עושה לי את זה בצורות מטורפות.. פשוט בפולס דייויד הרשה לעצמו לעשות את כל מה שרוג'ר לא הרשה
וכמובן ש-shine עושה את זה לא פחות. בכלל כל WYWH! הגיטרות שם אדירות פשוט! והסולו שאולי הכי ריגש אותי, הסולו ש"הפיל" המטורף שדייויד הכי יוצא החוצה הוא Marooned (כמו הניק שלי
)

thezanani

New member
הללויה

דעות כלבבי!!! בדיוק מה שאני חשבתי!!! בפולס יש קטע שכבר כל הקהל מתחרפן לחלוטין ויוצאים מלמעלה איזה 2 סירים מחוברים וכולם משתגעים אז המצלמה עובר לדוד המלך ורואים ממש שהוא עומד להתפוצץ!! זקן בלונדיני שעושה חיים!!! אם צוות נגני הקלידים היו מוותרים על הנסיון הנואש שלהם להשמע מפחיד כמו משה מרחוב סומסום ה9 דק' האלה היו לא פחות מושלמות. אבל הלב נוטה יותר לגרסאת האלבום המקורית. god only knows. marooned מדהים. ודוד צריך להודות במיוחד לליווי של רייט מייסון והחברה שאחראים לאווירה ברקע. נורא בולטת העובדה שמאז שרוג'ר פרש לכתוב שירים שיעשו גלי חום לשלי יחימוביץ', כל השירים של פ"פ הם בעלי יסוד מאוד מוגדר ועקבי. נראה כאילו בשירים יש מן הרמה להנחתה של דוד. ואני מודה מודה מודה על כך. שימו לב לכך הן ב division והן ב memontery

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

1. comfortably numb - אין תחרות 2. echoes הקטע בין 6:10 ל7:00 - אחד הקטעים המדהימים ביותר ששמעתי 3. high hopes 4. time 5. have a cigar אלה גם קטעי הגיטרה האהובים עליי ביותר
מכל אחד (מצטער על הדירוג הפשוט ללא ההסברים
אין מה להסביר)

The Albatross

New member
הכתיבה שלך מאוד משעשעת אותי.

CN, גרסת המקור. לא היה, ולא יהיה ואין כמו במבה! אה... CN.

oribarak

New member
כלבים עושים לי את זה

בזמן האחרון הסולו של dogs מתנגן בראש שלי כל זהמן וזה כמה סולואים, כל אחד יותר יפה מהקודם, בעיקר הקטע שיש מן סולו אורגנית קטן וגיטרה אקוסטית יפה ברקע, והבאס מככב, ואז הסולו אורגנית התופים ובעיקר הבאס סוגרים מן קטע קטן כזה ויש הפסקה לאיזה רבע שניה, ואז יש סולו...זה ב3:41 בערך...הסולו של הלייב חוץ מזה שיין און, של hey you

Queen Of Rain

New member
דוגי סטייל?

היי הופס אני גם אוהבת את הסולו וחצי בTIME ובכלל ממש כיף לנגן אותו , קצבי ועם הרבה רגש. מה עוד שלא נאמר...הממ...In the Flesh הגיטרות בהתחלה , אי אפשר לקרוא לזה סולו אבל זה מה שאני שומעת כרגע:)

למעלה