סולמות ../images/Emo13.gif וחבלים ../images/Emo10.gif -מגילה
ככה אני מרגישה השבוע. מן רכבת הרים רגשית כזו, שמסרבת להסתיים או להתאזן. פתאום כל דבר שקורה לי בחיים מזכיר לי את הזמן שחולף ללא הריון, ללא ילד משלנו - דיון על
מזכיר לי את הבדיקות שערכתי לפני 3 שנים כדי לבדוק טוקסופלזמוזיס, ואת המחשבות על איך נסתדר עם תינוק ועם חתול שאוהב לשכב לאנשים על הצוואר (הרי הוא יהרוג לי את התינוק...). בינתיים החתול מת, ועברנו 3 דירות ו-2 מדינות והריון אין. נזכרתי בספר "המדריך להריון ולידה" שהיה מונח דרך קבע ליד מיטתי, ובו בדקתי וקראתי כמעט מדי ערב מה אני אמורה להרגיש בכל שלב, ובכל חודש הזזתי את גלגל ההריון עוד חודש קדימה. הספר הזה מזמן עבר לאחד מארגזי הספרים ולא יוצא משם עוד. מעבר הדירה האחרון שיכנע אותי להיפטר מחוברות ה"להיות הורים" כי מי יודע מתי זה יקרה ועד אז כבר יהיו מגזינים חדשים עם דברים מעודכנים לילדים ולהורים. יום ההולדת שלי הזכיר לי את הבטחתי לאיש שלי ש´יש לנו בעיונת קטנטונת וממש בקרוב נהיה בהריון, מקסימום שנה´. עברו מאז שנתיים, וכטיסי הברכה שאנו כותבים אחד לשני מזכירים את הזמן שעובר ללא ילד |
| . ויש את הנשמות הטובות בעבודה שלא מפסיקות לדבר איתי על ילדיהן ו"אם היו לך ילדים היית מבינה". ואני לא יכולה יותר לשמוע. את החברות הכי טובות ואהובות שלי כבר לא בא לי לפגוש יותר, כי האהבה הגדולה שהיתה בי לילדים שלהן התחילה פתאום להכאיב לי פיזית כשאני רואה אותם יחד. פתאום אני לא בטוחה שהילדים שלנו יזכו להכיר את כלבנו המדהים. ואני נורא כועסת על הגוף שלי. לפעמים אני גם רואה את האור
: כשאני קוראת סיפורי הצלחה בפורום או כשאני חושבת שאנחנו כל כך מוכנים ורוצים להיות הורים ועושים באמת את המקסימום, שזה פשוט חייב להצליח. ברגעים האלה אני מחליטה שאנחנו חייבים להמשיך לחיות ולהנות כמה שניתן מהזמן הזה. בסוף השבוע יצאנו לטייל בהרים ולקחנו את האמפולות איתנו כדי שלא נאלץ לברוח לחבר´ה באמצע כדי לנסוע הביתה להזריק. אחרי המסעדה מצאנו איזו חורשה, נשכבתי על הספסל האחורי ברכב ואישי היקר הזריק לי, ויחד נסענו אל השקיעה...
וואו, שפכתי עליכן את כל מה שמסתובב לי בראש בשבועיים האחרונים (ויש עוד המון שלא זכרתי). אני אחרי 7 ימים של הזרקת 3 אמפולות ביום. ממשיכה ככה עוד מחר ונבדקת ביום חמישי. תודה על ההקשבה. יעל.
ככה אני מרגישה השבוע. מן רכבת הרים רגשית כזו, שמסרבת להסתיים או להתאזן. פתאום כל דבר שקורה לי בחיים מזכיר לי את הזמן שחולף ללא הריון, ללא ילד משלנו - דיון על