סולן קולדפליי - כריס מרטין

Martha

New member
סולן קולדפליי - כריס מרטין

הודיע שהוא לוקח שנת חופש. הוא טוען "שאנשים צריכים חופש ממנו ומהלהקה". כמו כן, הודיע כריס שהלהקה לא תוציא אלבום חדש, לפחות עד 2005. המקור

edlessme

New member
ועל כן נאמר: ../images/Emo93.gif

בעסה... למרות שעדיף חופש מאשר שהם יתפרקו...

דיתוּש

New member
צפוי, ומאוד לטובה. (שאלת סקר קטנה)

אחרי שני דיסקים שהיו מאוד מוצלחים ואחרי מס' זכיות, הדבר הכי טפשי שאפשר לעשות זה לדחוק בעצמם ולהוציא עוד דיסק. ייתכן שהוא יצא טוב, אבל ייתכן שהוא יהיה מיועד לכישלון. הם כולם צריכים קצת חופש, קצת להירגע... לחשוב על חומר חדש שיקסים את כולנו שוב
מה דעתכם? חופש או לא?

Drorrrrrr

New member
לרוב חופש עושה רק טוב

אבל יהיה די מבאס והפורום ימות

edlessme

New member
האמת?

לדעתי הוא לא ממש היה מועד להצלחה... לפחות בינתיים... אומנם אני לא מבין גדול בפורומים.. אבל האמת היא ש.. אין כל כך הרבה על מה לדבר.. כאילו... קולפליי להקה צעירה.. שחוותה הצלחה גדולה.. אבל רק כמה שנים בינתיים... אנחנו צריכים לחכות עוד זמן... עוד הרבה זמן עד שבאמת יהיה על מה לדסקס... כאילו... קח נגיד את הפורום של פינק פלויד... שמה יש... יותר.. לא הרבה... אבל יותר... על מה לדבר... על יחסים בעבר.. על אלבומים... על המון דברים שפשוט... עוד לא קרו עם קולפליי.. מה גם ששמה אין מישהוא אידיוט כמו ווטרס לצחוק עליו.. אז בכלל... מה שכן.. החופש לאוו דווקא יעשה רק טוב... תחשבו על זה... זה מעיין.. חלון כזה... ל... השפעות שליליות...

Martha

New member
ופסימיות לא בפורום הזה. תודה.

דרור, יהיה בסדר

dandiel

New member
אני לא יודע

אם אתה מבין גדול או לא, מה שבטוח זה שאתה מאוד לא בטוח בעצמך (כדאי שתמעיט בנקודות -.- בהודעות שלך, זה מעיד על חוסר ביטחון עצמי). אֵני ווי, אני חושב בדיוק כמוך, פינק פלויד לדוגמא, היא להקה וותיקה, שעליה אפשר לדבר ולדבר, בעוד שקולדפליי, להקה צעירה יחסית, שלא עברה הרבה. בקיצור: אני מסכים עם edlessme.

edlessme

New member
אממממ... זאת הנקודה...

אני משתמש בשלוש נקודות דיי הרבה האמת בכלל... כאילו... כשאני לא בטוח.. אז... זה... פשוט.. מסביר אותי... אמממ... ודברים... זה פשוט... פשוט יותר מלעשות פסיק... כי פסיק זה הפסקה... שלוש נקודות זה יותר הירהור... (האמת.. פעם ראשונה שאני חושב על זה...)

Martha

New member
תקרא שוב את ההודעה שלו

ותחשוב שוב אם אתה מסכים איתו.. למקרה שכן, אומר לשניכם, שהפסקות בהקלטות הן דבר טוב וחיוני לכל להקה. מי שמוציא דיסק כל שנה, נמאס על הציבור והחומרים בדרך כלל דומים אחד לשני. לכן, הפסקה זה דבר טוב בכל אינטנסיביות. נכון, קולדפליי להקה צעירה, אך היא עדיין הוציאה 2 דיסקים מאוד מוצלחים. יש המון להקות שהדיסק השני, בדרך כלל, נופל. והנה אצל קולדפליי קרה אחרת.. ולגבי ההודעה האחרת של EDLESSME (שם למטה), הרשה לי להכיר לך להקה ותיקה שאינה קיימת עוד, שכתבה שירים פשוטים, עם אקורדים פשוטים והפכה להיסטריה ולהיסטוריה, שמה הביטלס. דורות שלמים הושפעו ממנה..אז לפני שאתה מטיף שקולדפליי כותבת פשוט, תחשוב שוב אם אתה רוצה להכנס לויכוח הזה.

edlessme

New member
הבנת הניקרא שלך משו אש...

אבל אני לא מאשים אותך... אומרים שזאת מכת מדינה... דבר ראשון... אני לא אמרתי שאהפסקה זה בהכרח משהוא שבהכרח יהיה רע... רק שיש לו פוטנציאל להיות שלילי... לכי תדעי.. אולי ללחיות שנה שלמה מתבוסס בכסף של עצמך תהיה איזה השפעה שלילית.. ואולי כריס יהפוך לפעיל פוליטי... דבר שני.. דניאל הסכים איתי בנוגע לפורום.. לא בנוגע להפסקה... דבר שלישי... אני לא אמרתי שיש משהוא רע בפשטות.. דווקא להפך.. זאת הסיבה שאני אוהב את לו ריד,האחים בלוז וכדומה... בנוגע להודעה שלי... מאחר ואני לא יודע על איזה שרשור את מדברת... אז זה קצת בעייתי בשבילי באמת להגיב... אבל אני מניח שאת מדברת על הוויכוח ההוא שם למטה... אם כן... אז אני מקווה שאת מבינה את ההבדל העצום בין הביטלס (שהאמת.. אף פעם לא כל יצא לי להכיר אותם לעומק... רק האלבום הלבן וסרג'נט פפר...) לנירוונה... ועד כמה אי אפשר להשוות בינם...

וואו! מישהי פה נגעה בנקודה רגישה...

לביטלס טקסטים שטחיים?! כנראה שלא שמעת את כול השירים או שפשוט לא הבנת את הכוונה שלהם... או שאת פשוט לא אהבת את הטקסטים שלהם ואני ישמח לשמוע למה את חושבת ככה לא באתי לתקוף אותך או משהו זאת פשוט הדעה שלי...

Martha

New member
אם יש משהו שאני מבינה בו

זה הביטלס. ג'ון לנון הוא אהובי הנצחי ומה לעשות ועדיין המוזיקה שלו היתה פשוטה אך נוגעת ללב וכל פעם שאני שומעת שיר של הביטלס או שלו, אני נפעמת מחדש. רבים וטובים הושפעו מהם, בעולם ובארץ... טקסטים שטוחים? איפה בדיוק קראת שכתבתי את זה??

Martha

New member
אני דווקא מאוד אוהבת את המוזיקה

של לו ריד, ואפילו את הדיסק של האחים בלוז יש לי, אבל מה לעשות וכל תגובה שלך מלווה בארומה שלילית.. לך תקרא שוב את ההודעות שלך, תבין על מה אני מדברת.

edlessme

New member
מהיום... אני מתמסטל לפני כל הודעה..

ואז בולע קילו שוקולד...

למעלה