(לא שיש מה להשוות, למרות שקולדפליי להקה מצוינת) תקופת הזוהר שלהם הייתה 73-79, כשכל שנתיים הם הוציאו אלבום מבריק אחר. חופש זה לא בהכרח דבר טוב, והלהקה לא בהכרח תחזור להוציא משהו, וחבל - כי מה שהם הוציאו עד היום היה נהדר.
אתם חושבים שתצוץ בינתיים להקה חדשה ומעניינת? וכל העיתונים יקראו לה קולדפליי החדשה? וישוו אותם? ולמה רק כריס מרטין מחליט על שנת חופש? לאחרים אין מה להגיד? זה לא שאנשים צריכים חופש ממנו ומהלהקה, הוא פשוט רוצה להיות עם גבינת והבייבי שבדרך. שזה די מובן בעצם. אבל בסדר, להתגעגע למשהו שבסוף יגיע זה טוב. אבל מאוד כדאי שהאלבום הבא יהיה מצויין ושווה את כל הציפייה. ואני באמת מקווה שזה יגיע. שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!
אבל נדמה לי שקולדפליי היא כריס מרטין. הוא חמי רודנר או יובל בנאי של קולדפליי. לא מדובר פה בביטלס או בפינק פלויד, עם אנשים שכולם בפוקוס - COLDPLAY היא בהחלט כריס מרטין. אני אומר את זה לא מתוך זלזול בשאר הלהקה, פשוט הפוקוס הוא כולו על מרטין.