סוני הולכת לאכול אותה חזק בקרוב עם האקס בוקס איקס

סוני הולכת לאכול אותה חזק בקרוב עם האקס בוקס איקס

מעניין אם ps5 יהיה ברקע בקרוב

מקווה שהמשחק Evil Within2 ישמור על רמת קושי

כמו במשחק הראשון ושיהיה קשה ולא קל כמו במשחקים אחרים.

דוגמת רזידנט איוול הראשונים היו בעלי רמת קושי טובה ואילו רזידנט 4 ואילך נהיה קל.

ברזידנט איוול 5 בכלל היה פח אשפה וקל מאוד ובנוסף אינפיניטי הרס לי הכל.

מיקאמי אמר שהוא ממליץ לשחק על קאזואל מרוב שהמשחק קשה חחחח.

אבל הוא אמר שכל רמות הקושי יהיו פתוחות מההתחלה ככה שתוכל להתחיל ממה שבא לך :)

אני הולך על נורמל.

כן מתחילים עם נורמל אבל אני אוהב אתגר הראשון היה כזה באקומו

מוד. אחרי הרבה תרגול עברתי את אקומו מוד ללא שדרוגים בכלל.
תמיד אפשר לאתגר את עצמך, בנוסף לרמת הקושי הקשה ביותר, בלי שדרוגים בלי מפתחות וכיוצא בזה.

מישהו 2

New member
אם כבר פתחת הודעה, בוא נפתח דיון תרבותי

למה לדעתך סוני הולכת לאכול אותה בגלל האקסבוקס X?

מייקרוסופט למדה מהטעות על אקס בוקס וואן

והפסידה לקחות רבים שבוחרים בראש ובראשונה עוצמת החומרה, מעבד, כרטיס גרפי וכן הלאה.

האקס בוקס איקס חזקה מאוד ולכן סוני יצטרכו להביא את הps5 כדי להישאר במפה.

4k אמיתי וטבעי ולא משודרג/מומר מ רזולוציות נמוכות יותר. הרצת משחקים ב fps גבוה יותר לרזולוציות גבוהות יותר בהווה ובעתיד ועוד.

evilplate

New member
אתה לא מדויק

הקונסולה של מייקרוסופט אומנם תציע יותר משחקים שירוצו ב 4K טבעי מהפרו אבל אין ספק בכלל שיהיו המון משחקים שלא ירוצו ב 4K על הקונסולה, לרוב כל משחק שהוא יחסית תובעני לא רץ ב 4K ומשתמש באותן טכניקות מתיחה שהפרו משתמש בהן.
&nbsp
אנחנו כבר יודעים על כמה שלא ירוצו ב 4K כמו AC החדש ו Killing Floor 2 למשל, אין ספק שיהיו עוד טונות של דוגמאות אחרות כשיצא המכשיר ויריצו עליו דברים טיפה תובעניים, ככה שההבטחה לקונסולת 4K "אמיתית״ היא בולשיט ו PR של מייק.
&nbsp
אבל מילא שאתה לא מדויק אתה קצת לא מחובר למציאות אם אתה חושב שהקונסולה הזו היא איום ממשי על הפס4. סוני נמצאת בפער עצום ובלתי מחיק ממייק מבחינת מכירות וגם מייק יודעת את זה אחרת הם לא היו מתמחרים את הקונסולה במחיר פרימיום כדי לקושש כמה לירות מבסיס המשתמשים שלהם, האקס בוקס החדשה זו מקסימום מכה קלה בכנף עבור סוני ואין שום סיבה שהיא תשנה את התוכניות שלהם לגבי הפס5 בגללה.
&nbsp
סוני ניצחה כבר את הדור הזה לא יעזור כלום, הפער בבלעדיים שלהם מול מייק הוא כבר שערורייתי ואנשים מגיבים לעניין הזה יותר מכל איטרציה נוספת של חומרה, כדאי שתצא מהאשליות שיכול להיות איזהשהו תסריט אחר חוץ מפער מוחץ ביניהן עד סוף הדור.

חחחח נחש איזה לאכול אותה ואיזה נעל.

סבבה קונסולה מרשימה והכל מה אתה הולך לשחק עליה השנה? את כל האינדים המסריחים שמייק הראתה בE3?

ספנסר בעצמו לא חושב שהרבה אנשים יקנו סקורפיו הם לגמרי חושבים שם במייק שהאקסבוקס סלים הזה שלהם ימכור יותר ממנו.

PS5 זה ב2019 2020 ואולי מעבר לכך.

V Has Come To

New member
אפילו אני מסכים עם זה...

מה שווה קונסולה בת זונה עם אין שום דבר מעניין לשחק עליה?

יש משחקים שיעניינו קהל מסוים כמו הפרוזה 7

אבל כן זה בהחלט תלוי מה יישחקו עליה, בשנה. הראשונה יהיה פחות אופציות מטבע הדברים, אבל בכל מקרה סוני יצטרכו לתת פייט ולא להישאר מאחורה, לדעתי ps5 יופיע בסוף 2018

evilplate

New member
חחח מה זאת אומרת השנה הראשונה?

אתה קצת חי בסרט כאילו מדובר בדור חדש שיוצא עכשיו ולא באקס בוקס משודרג, אין שום סיבה לשנה ראשונה חלשה, כל הליינאפ שאמור לצאת לבוקס נתמך גם עליה, זו כבר השנה הרביעית של הקונסולה הזו בשוק לא הראשונה, וכמו שאתה רואה מצב הבלעדיים של מייק בשביל קונסולה שקיימת כבר 4 שנים הוא עלוב.
&nbsp
כרגע עד להודעה חדשה אין סיבה להניח שזה ישתנה ופתאום יצאו טונות בלעדיים ומייק פתאום תתן תחרות לסוני בתחום הזה, זה יהיה תסריט הזוי ברמות.

יאפ שיראו לי משחק יותר יפה מהוריזון על האקסבוקס אקס.

אתם יודעים מה, עזבו יותר יפה מהוריזון, אני אסתפק גם ב"יפה כמו הוריזון"
עד שאין משחק עם גרפיקה כזו (ולא יהיה) האקס לא שווה.

פאקינג ספיידרמן נראה יותר טוב ממה שיש גם על המחשב GOW4 כולם נראים כמו משחקים שאם הם היו אקסקלוסיבים לפרו הם היו מזיזים כמה מליונים של גימרים לקנות לעצמם פס4 פרו, אבל לא הם על הפס4 הרגיל ונראים מדהים.

את האקסבוקס ONE אפילו לא הייתי לאנשים שרוצים אקסבוקס ועדיין אין להם בגלל המחיר המטורף.

אז בטח שקשה לראות למה אנשים שכבר יש להם PS4 צריכים להתלהב ממנו.

מי שמתלהב מהאקסבוקס ONE X יעשה לעצמו טובה רצינית אם ישקיע בPC וישדרג אותו כל שנתיים וחצי.

נכון שקונסולות הרבה יותר נוחות אבל הנוחות הזאת לא שווה כלום עם מחיר כמו של האקס. אני מעדיף שמשחקים יקרסו לי כל 4 שעות מאשר לשלם את המחיר על התמורה הנמוכה הזו.

evilplate

New member
יש את Anthem שהראו במסיבה של מייק ב E3

שהוא בהחלט ברמה גראפית מאוד גבוהה, העניין זה שמדובר במשחק שמי יודע מתי יצא + מדובר בדמו E3 של חברת צד ג׳ ועוד של ביו-וור שלא בדיוק ידועה באיכויות הטכניות המרשימות שלה - מה הסיכוי שזה לא יקבל שינמוך על סמך ניסיון עבר של דמואים מרשימים ומוקדמים כאלו ב E3?
&nbsp
אבל, גם אם הוא אכן יראה ככה זה משחק מולטי פלטפורם, אולי הוא באמת פורץ דרך מבחינה גראפית אבל מי אמר שלא יראה פצצה גם על הפרו?
&nbsp
בדור הזה הקונסולות עומדות בכבוד אפילו מול המחשב ברוב הגדול של המשחקים, הרבה יותר מאשר מה שהלך בשלב הזה בדור הקודם שהמון נטשו כי לא יכלו לסבול את העיסה הוירטואלית שרצה להם על המסך לעומת מה שהלך על ה PC.
&nbsp
והפרו בכלל עומד סבבה מול ה PC (שגם אוכל את הבוקס החדש), ברור שהוא נחות ביחס לכרטיסים המפלצתיים אבל בתכלס אפילו יורוגיימר משבחים את האלגוריתם 4K ״המזוייף״ של המפתחות של סוני ומציינים עד כמה שהוא עושה עבודה מעולה בלהראות מאוד קרוב לדבר האמיתי.
&nbsp
לדעתי 4K זה בזבוז משאבים רצחני בשביל תמורה לא מספיק גבוהה והייתי שמח אם גם ה PS5 היה משתמש בטכניקה הזו ושומר את הכח לגראפיקה ולגיימפליי מאשר לסתם עוד פיקסלים כשבמצב הנוכחי איכות התמונה היא מספיק פצצה, אז אלא אם כן הולכים לאמר לי ש Anthem ינצל את ה OneX בצורה שגרסת הפרו תחוויר לידה (שזה לא סתם רזולוציה עוד יותר גבוהה ועוד איזה setting קטן גבוה יותר, אלא ממש אפקטים ודברים ממשיים שאין בפרו ושעושים הבדל מהותי) אז אין לי סיבה להניח שהמשחק הזה יראה מדהים רק על הבוקס.
&nbsp
בקיצור כל עוד לא יהיה למייק את הבלעדי המטורף גראפית הזה שגם ינצל את הבוקס החדש כמו שצריך אז רוב הסיכויים שהמשחקים הכי יפים ימשיכו להיות גרסאות הפרו של בלעדיים כמו TLOU2, Death Stranding, ספיידי וכו׳
&nbsp
אז כן אולי חובבי הגראפיקה עם הפרו יאכלו טיפה את הלב כשיצא איזה GTA6 שיהיה
המשחק עולם פתוח עיר הכי מרשים שיש והוא יראה עוד יותר מדהים על הבוקס (ורוקסטאר היא מסוג המפתחות שכן עושות את האקסטרה על חומרה טובה יותר) אבל בסכ״ה ברוב הזמן כשידברו על הדברים הכי יפים גראפית, ידברו כרגיל על הבלעדיים של סוני :)

אבל זה לא נחשב כי על הPC הוא יראה הרבה יותר טוב.

חצי שנה אחרי שAnthem ייצא יהיו לו על הPC מודים משפרי גרפיקה שפשוט יעיפו לאנשים את התחת.(שלא לדבר על כמה החומרה של הPC תתקדם בזמן הזה ואיך היא תריץ אותו)

בגלל שאין להם אקסקלוסיבים אז כמו שאמרת אין להם משחק שדוחף את הקונסולה שלהם.

מייק פשוט הזויים מביאים לך את השידרוג הכי חזק שאי פעם היה בקונסולות
ואחד ממשחקי הדגל שלהם זה חידוש לפייבל שבו הם הפכו אותו לחיקוי של הארטסטון, כאילו, וואט דה פאק?

הפכתם את פייבל למשחק קלפים שיכול לרוץ על הסמארטפון הכי מעפן ובשביל זה אנשים משדרגים?

פשוט הזוי הזוי.

אתה כותב ביוטיוב "האקסקלוסיבים הכי טובים של הפס4" אתה רואה שאנשים כל איזה כמה חודשים צריכים לעשות כתבה חדשה כי הקודמת שהם עשו כבר לא תקפה.

אתה כותב "האקסקלוסיבים הכי טובים לאקסבוקס" יוצא לך ORI קילר אינסטינקט ופורצה.

זה מסכם את כל העניין, ומסתבר שגם ORI וגם קילר אינסטנקט רצים 60FPS על המחשב הנייד שלי (עוד לא קניתי אותם)

בקיצור יש לי את כל הליינאפ של הבוקס שמעניין אותי ברגע שארצה. וזה לא הרבה חחח.

evilplate

New member
טוב תמיד ה PC יראה הכי טוב

אבל זה ידוע עוד ממזמן שכל משחק שיוצא לבוקס יגיע גם ל PC, בחיים לא יהיו בלעדיים שהם רק לבוקס מצד מייק, אז בעצם אתה שולל אוטומטית את הקונסולה ואת ההפרש שלה מהפרו בגלל שהכל יגיע ל PC.
&nbsp
אני יכול להבין את העמדה הזו רק אני לא בטוח שזה הכי הוגן, נהוג עדיין להפריד בין קונסולות ל PC. אתה יודע מה אני אזרום איתך שהאינדים שיוצאים לבוקס/PC בלבד הם לא כאלו בלעדיים כי כמעט לכולנו יש מחשב שמריץ אותם גם אם אנחנו בכלל לא שחקני PC, אבל כשזה מגיע ל AAA רציניים ותובעניים אז הייתי אומר שכן יש כאלו שנגיד יעדיפו לקנות תיאורתית קונסולה חזקה מאשר פיסי ולזה הבוקס החדש נותן מענה.
&nbsp
ככה שאם Anthem על הוואן יגרום לגרסת הפרו להראות פאתטית (נגיד) בהשוואה אז הייתי אומר שזה ניצחון מסויים למייק מבחינה תודעתית, אבל אני באמת בספק שיהיו הבדלים מעבר למה שהולך על פיסי חזק לעומת גרסת הפרו היום.
&nbsp
עם שאר ההודעה במיוחד לגבי מצב הבלעדיים הפאתטי של מייק (שגם לא מנצל ברובו בשיט את הקונסולה החדשה) אני מן הסתם מסכים, זו אחת מהסיבות העיקריות למה הסיפור גמור עבור מייק בדור הזה.

תכלס זה נכון, אבל שנינו לא מאמינים שAnthem יראה פתטי על הפרו

לעומת האקס (ולדעתי הוא גם לא יראה כל כך רע על הפס4 הרגיל, היא עדיין 50% יותר חזקה מהONE הרגיל וזה יכול לבוא לטובתה במשחק הזה)

ככה שסביר להניח שלא יהיה מצב פתטי שיגרום לסקורפיו להיראות דור חדש.

ברור שזה נכון ש99% מהאנשים יעדיפו קונסולה חזקה, אבל אני מדבר האמת על מה שהתאים לי אישית בנוגע לחזון של השידרוגים.

גם סוני וגם מייק הוכיחו לי שהשידרוגים שהן מספקות לא שוות את המחיר.

אולי עם הפס5 סוני תעשה גרסת פרו יותר רצינית אחרי הניסיון ואחרי שהפרו מוכר טוב

אבל הפרו והסקורפיו כנסיונות בוסרים וראשונים לא הוכיחו את עצמם כמשתלמים בעיני.

אני כבר באמת חושב שמי שעסוק במרדף הזה כל הזמן אחרי הגרפיקה הכי top notch להשקיע הכי הרבה ולקבל את התמורה הכי טובה והשיפור הכי דרסטי.

ושנינו אפילו חושבים שהכוח של הקונסולות המושדרגות מתבזבז על דברים שלא מענינים אותנו, לא לזה התפללנו.
.

אני כמובן מקווה מאוד שכשיהיה PS5 PRO הוא יהיה כזה שאומר לנו "תשדרגו תגורטאה על היום הראשון כי על היום הראשון תרגישו שזה שווה"

אבל עד אז... PC עדיף למכורי השידרוג.

evilplate

New member
נכון נראה לי שקיווינו יותר שהקונסולות המשודרגות

יציעו גראפיקה יותר יפה, זאת אומרת יותר אפקטים, טקסטורות משופרות, יותר צמחייה וכו׳, בסוף הן בעיקר מתמקדות על רזולוצייה שזה מן הסתם משפר את התמונה אבל וואלה זה דורש עכשיו טלוויזיה חדשה ובלאגן שלם וזה לא משהו שאני מוכן להכנס אליו לפני הפס5.
&nbsp
הייתי מעדיף שהכח ינוצל בדרכים יותר מעניינות, כמו שאני מקווה שהפס5 לא תבזבז את הכח על 4K אמיתי, זה יהיה ממש מאכזב ובזבזני, במקום שמשחקים יראו קרובים יותר ל CGI רק ברזולוצייה של פרו (שהיא באמת מספיקה להרבה שנים) הם יראו בטח כמו משחקי פס4 משודרגים קצת ב 4K.
&nbsp

יאפ בגלל זה המחשב עדיין מנצח.

כי לפחות שם עם כל הכאב ראש שלו אנחנו יכולים לבחור מה אנחנו מעדיפים, צמחייה טובה יותר מודלים משופרים בהרבה טקסטורות משופרות או פשוט 60FPS.

ברור לי שסוני ומייק לא יכולות להציע לנו את אותו חופש שהוא גינהום למפתחות.
אבל הייתי שמח אם בדור הבא יהיה אפשר לבחור בין 4K
לבין רזוולוציה נמוכה ב30FPS עם גרפיקה משופרת.

אני ממש מקווה גם שלא הכל יתבזבז על 4K זה באמת בזבוז משאבים מטורף בשביל מעט מאוד תמורה.

אני חושב שאנחנו יכולים לסמוך על מפתחי הקונסולות אבל, שתמיד יעדיפו לדחוף גרפיקה טובה יותר גם במחיר של רזולוציה.

כאילו לפני דור הPS3 שיחקנו על רזוולוצית של מתחת לHD בקונסולות והם עדיין ניסו לדחוף שם גרפיקה במקום לעבור למחשב :)

למעלה