סוני הולכת לאכול אותה חזק בקרוב עם האקס בוקס איקס

evilplate

New member
הבעיה שגם במחשב מה שתיארת

קורה במשחקים די בודדים בדור הזה, אולי כשמדובר במפתחות PC מובהקות כמו עם הוויצ׳ר 3 שבאמת שיפרו את הצמחייה ודברים מסביב משמעותית, אבל לרוב גרסאות הפיסי די מקבלות את אותו טיפול של הפרו שכולל רזולוציה יותר גבוהה ושיפורים שקשורים ב IQ כמו AF וכו׳, אוקיי אולי גם צללים משופרים אבל זה לא עכשיו וואו מספיק שאני הולך לקנות כרטיס מפלצת. כמו שהפרו לא מספיק מושך אותי לשדרג בשביל הגראפיקה שלו ככה גם הפיסי לרוב מחוץ לכותרים האלה שמקבלים באמת טיפול כמו הוויצ׳ר או בעתיד מטרו החדש נגיד.

נחש זו לא היורשת של האקס בוקס וואן.

לא יודע למה אתה עושה להם הקלות, זה הPS4 PRO של האקסבוקס לא הפס5 של האקסבוקס.

(ואם איכשהו זה הפס5 של האקסבוקס אז מייק הכי גרועים בעולם כי הוא לא משווק ככזה)

אני מבין למה הם בילבלו אותך עם כל הקשקושים שלהם "אין עוד דורות" וכו'.

אבל לסוני יש עוד הרבה זמן להיות רגועים.

שמע יופיע ב2018? אין לי ספק שנשמע עליו כבר בסוף 2018 אבל אני מתכוון יופיע בחנויות , אין ספק שכבר בסוף 2018 נדע איך הוא נראה, ונקבל מושג על היכולות שלו.

אבל סוף 2019 זה הכי מוקדם שהוא יכול להופיע בשוק לדעתי.

evilplate

New member
קשה לי להאמין שנשמע על הפס5 באופן רשמי בסוף 2018

הימור שלי? המכשיר יצא ב 2020, אין שום סיבה שהם ימהרו איתו, אתה יודע שהמכירות של הפס4 רק עולות משנה לשנה?
&nbsp
השנה הזו הם בכלל שוברים את כל השיאים והתחזיות, אז למה בכלל שהם ימהרו? הפס3 קרטעה איזה שנתיים לפני שסוני טרחה להוציא לה יורשת, הפס4 רחוקה מלהגיע לשנות הדמדומים שלה לפי מה שהולך עד עכשיו, יש להם עוד הרבה זמן לסחוט את הלימון הזה, עוד הורדות מחירים לעבור, גם של הפס4 וגם של הפרו, אני באמת חושב ש 2020 זה יעד הגיוני.
&nbsp
מה שכן נחש העלה פה נקודה מעניינת שלא במודע, גם הוא וגם Sky די אכלו את ה PR של מייק לגבי הקונסולה הזו, והם עוד חבר׳ה שעוקבים ומבינים, ככה שברור שלפחות באיזשהי רמה מייק הצליחה ליצור הייפ עבורם. אז אם הם קיבלו הייפ (למרות ששקרי) מעניין כמה קז׳ואלים יותר יפלו בזה, לך תדע אולי זה יתבטא במכירות יפות מאוד של הרבה אנשים שחושבים שמדובר בקונסולת 4K אמיתית ובדור חדש או משהו, אולי סוני יכלה טיפונת לדאוג אם תג המחיר לא היה 500$ אבל אני מאמין שזה מחסום רציני שימנע מהקונסולה להיות הצלחה מדהימה שתדאיג את סוני באיזו רמה.

גם אני חשבתי על זה, אבל סקיי לא נראה לי נפל בפח שלהם.

אני די בטוח שהוא היה ציני עם ה4K שהוא אמר או שגם אם הוא חושב שזה להיט שיעלה את מייק על הגל
אני די בטוח שהוא יודע שזה לא באמת קונסולה חדשה. (SKY דבר, חח)

אבל נחש לגמרי מייצג בעיני את ההוכחה שגם גיימרים שמבינים עניין יכולים להתבלבל מהזיון מוח של מייק לחשוב שזו קונסולה חדשה (ואז לחטוף בומבה עוד שנתיים כהדור האמיתי יגיע)

אחי אתה בטוח שגם השנה היתה עלייה עם הפס4? אני זוכר שקראתי שב2017
היתה ירידה במכירות של הקונסולה ואני זוכר שגם סוני בעצמם צפו ש2016 יהיה השיא.

כמובן שיש מצב שהפס4 שבר שיאים גם השנה לא עקבתי אחרי זה יותר מדי, אם זה באמת ככה אז באמת אין להם סיבה למהר, השאלה היא אם זה נכון גם ל2017?

מבחינתי כמו שאני תמיד אומר הם יכולים מצדי לדחות את הפס5 עד 2021 הפס4 זו הקונסולה האהובה עלי בכל הזמנים, לא רק מהליין של סוני בכללי.
אני בכלל לא ממהר להיפרד ממנה.

השאלה היא כמובן כמה גיימרים כמו נחש יש, גם אם יש 3M כמוהו שכולם הולכים לקנות בהשקה מתוך מחשבה שזו קונסולה חדשה.עדיין לא מדובר פה במספר
שיכול לצמצם משמעותית את הפער בין הפס4 לONE.

בגלל הבלבול הזה אני צופה שסוני תדבר על הפס5 עוד לפני 2019/2020.
הרי מה יותר טוב מלהרוס למייק את המסיבה הזו.

כמובן שהם ידברו על זה בעיני רק אחרי GOW4 וספיידרמן יהיו בחוץ כדי לא לפגוע בPS4 ובמכירות שלהם. TLOU2 בטח יהיה שירת הברבור של הפס4 וירוץ משמעותית יותר טוב על הפס5 :)

evilplate

New member
אנחנו יודעים לפחות לפי הנתוני NPD ויפן (Media Create)

הנה מישהו שחישב מגאף:
&nbsp
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=246148418
&nbsp
הפס4 עלה במכירות ביחס לשנה שעברה שהיתה בעצמה מצוינת, בגלל זה אני אומר שהפס5 ממש לא באופק, אין להם שום לזרז את הדור הבא כשהפס4 ככה דוהר בכזה כח, אלא אם כן הם לא אוהבים כסף מאיזשהי סיבה...
&nbsp
וכן אני גם חושב שגם אם יש לא מעט אנשים כמו נחש זה עדיין יהיה רחוק מלהספיק להם לטווח ארוך.
&nbsp
והפס4 זו הקונסולה האהובה עליך בכל הזמנים? יותר מהפס2 אפילו!? :O

באמת מכירות מצוינות..

הייתי חושב שהאמריקאים מיצו את הפס4 אחרי 4 שנים, אבל לא. זה מגניב. כל הכבוד לסוני אין מילים.

לך תשווה את זה למה שאמרו אינסידרים שהאקסבוקס אף פעם לא היה רווחי למייק חחח.

(זכור שהטבלה המטורפת ההיא שראינו, שגם סקוור היתה בה) היתה על הכנסות ולא על רווח נקי.

אתה צודק שאין להם שום לחץ להוציא PS5, אבל מייק יכולה להיות זו שתירה את יריית הפתיחה של הדור ב2019 ותכריח את סוני גם.
ותזכור גם שהPS2 מכרה מדהים, הכי מדהים מכולם ועדיין הPS3 יצא 6 שנים אחריה ואותו דבר עם הPS1. נראה שסוני למעט דור הPS3 די מקפידה על ה6 שנים לחיי הקונסולות שלה.

חחחח אחי תחשוב על מה ירגישו בעלי הסקורפיו אם מייק תוציא עוד פחות משנתיים קונסולה חדשה אמיתית חחחח.

בנוגע לפס4 כן הקונסולה האהובה עלי.זה לא איזשהו משחק ספציפי שהפך אותה לקונסולה האהובה עלי בכל הזמנים, זה העובדה שכל IP שאני אוהב קיבל/מקבל
נציגות מכובדת עליה.

ואפילו בפס2 לא כל IP שאהבתי היה מיוצג כראוי.
נגיד לא היה לנו Oddworld חדש או רימיקס שלו על הפס2.

כאן יש, ועוד מלא :)

evilplate

New member
זה באמת תלוי גם במייק

ברור שסוני לא תוציא פס5 שנתיים אחרי האקס בוקס הבאה או משהו, אבל רק השנה מייק מוציאה את הסקורפיו, אני מאמין שבמקרה הכי מוקדם היא תוציא קונסולה חדשה ב 2019, ככה שאיך שאני רואה את זה סוני עדיין תוציא את הפס5 כמה חודשים טובים אחריה ב 2020, למייק יש יותר אינטרס להתחיל את הדור הבא מוקדם ולסוני יש רצון למשוך אותו ולהמשיך לשחות בכסף לפני ששוב מחלקים את הקלפים מחדש, לכן סביר להניח שמייק תוציא באמת את הדור הבא ראשונה וסוני תצטרך להגיב יותר מאוחר.
&nbsp
עם הדור של הפס2 קרה אותו הדבר, למייק היה אינטרס להתחיל את הדור ראשונים אז ברור שאין מצב שסוני תיתן להם לשלוט שנתיים בשוק אז הפס3 יצאה שנה אחרי.
&nbsp
מבחינתי הפס4 לא קרובה ללהדיח את הפס2 מתואר הקונסולה הכי טובה, לא חושב שאי פעם תהיה קונסולה כזו, מה שהלך שם זה טירוף והרבה ז׳אנרים היו בשיאם אז כמו אימה עם סיילנט היל בשיא ורזי, מירוצים כמו גראן טוריסמו, פייטרים, משחקים כמו איקו ו SOTC, היו כמה וכמה GTAים במקום אחד בקושי שיהיה בדור הזה, היה DMC בשיאו, מטאל גיר סוליד היה בשיאו עם 2 ו 3, גם ה JRPG מן הסתם זרחו.
&nbsp
תקופה מטורפת אחי.
&nbsp

זה באמת היה דור מטורף אפילו דרגון קווסט עבר בו לתלת מימד.

אבל איכשהו דור הפס4 מדהים בעיני כי אמנם הוא לא חדשני כמו דור הפס2 או הפס1 או אפילו הדור של המגה דרייב.

אבל אתה יודע מה מגניב אותי בפס4? שהיא לא מרגישה חדשנית כמו הקונסולות האלה אבל היא מרגישה כמו כל הקונסולות האלה ביחד בקונסולה אחת.

סוניק חזר לעצמו על הPS4 -אחת מיצירות המופת של המגה דרייב אשכרה חזרה לעצמה בדור הזה אחרי מעל 20 שנה של בנוניות.
קוג'ימה עושה משהו עם הכישרון שלו- כמו דור הPS1-PS2
קיבלנו משחק מצוות ICO- זה כמו דור הפס2.
אנחנו מקבלים המשך לTLOU 2 - יש לנו את הIP הכי טוב שנולד על הPS3
ריימיקים של Oddworld וכנראה גם חדש בדרך- כמו דור הPS1.

דרגון קווסט ראשי שעובר לדור הHD - כמו המהפכה שהוא עבר בדור הPS2.
קיבלנו משחק מצוות ICO- כמו בדור הPS2.
המפתחים של סייפון פילטר אשכרה עושים IP ששווה משהו- מאז דור הPS1.
שנמו חוזר?- היהלום של הדרימקאסט בלעדי לPS4 בקונסולות
SF אקסקלוסיבי לPS4- דור הפס2 היה מדהים אבל SF בלט שם מאוד בחסרון שלו עם משחק ראשי וגם הפס1 לא היה לה משחק ראשי רק משחקי צד.

בהרבה מובנים דור הפס4 זה לדעתי דור שמביא את כל מה שטוב בדורות הקודמים לקונסולה אחת. וזה לא יאמן.

בנוגע לשאר ההודעה מסכים עם כל מילה. חוץ מזה שאני לא חושב שמייק הוציאו את הפס3 ב2006 כתגובה לאקסבוקס, בעיני הם פשוט חיכו למומנט שהציפ הגרפי שלו יהיה זול לרכישה המונית, אין להם את הכיסים העמוקים של מייק הרי :)

evilplate

New member
מקבל את דעתך

אבל אני חושב שהרבה מהמותגים והמפתחות שציינת היו בשיאם בדור הפס2, אנחנו אפילו לא יודעים מה יצא מ DS של קוג׳ימה אז הייתי מחכה לפני שאנחנו קובעים שהוא עושה משהו ברמה של מגס2 ו 3 למשל.
&nbsp
טים איקו אחלה אבל SOTC זו עדיין קלאסיקה עם אימפקט הרבה יותר חזק.
&nbsp
היו גם כמה GTAים כשכרגע אין לנו אפילו משחק רוקסטאר אחד, ז׳אנר ההאק אנ׳ סלאש היה חי יותר, וגם אימה כאמור.
&nbsp
אבל אני יכול להבין שזה עניין של טעם ובדור הזה יש דברים שלא היו אז ככה שאני יכול להבין אותך, וגם הדור הזה רחוק מלהסתיים וצריך לראות מה עוד מתבשל, הרבה מאיך שהזיכרון הזה יחרט תלוי למשל באיך שספיידי, GOW, TLOU2, DS, GTA6 RDR2 ושמות ענק נוספים יצאו, אז צריך באמת לחכות ולראות איך הוא עוד יזכר אחרי שכל הגדולים יצאו.
&nbsp

אתם שוכחים שכבר לא יוציאו קונסולות חדשות פעם ב 7 שנים

זה הולך להיות כמו מחשבים כל 4-5 שנים גג יהיה משהו חדש אולי אפילו לפני.
אבל נראה מה יהיה כבר וכן אני לא פאן של אקס בוקס וגם אם לכאורה אקס בוקס תהיה טובה יותר אני אשאר עם ps
בגלל המבחר האקסקלוסיבי ועוד.

למעלה