סוני 4

Meppo

New member
סוני 4

כדאי לקנות סוני 4? אני מתלבט אם בכלל שווה לעשות את המאמץ הזה כי שמעתי מאנשים שהחומרה שלו ממש לא עדכנית למפרטים העכשווים ושהמשחקים החדשים לא רצים ב-1080 והFPS הממוצע במשחק חדש הוא 30, אשמח לעזרה - תודה.

מה השאלה שלך?

אם מחשב יקר עם חומרה טובה חזק מקונסולות? התשובה היא כן.
יש יתרונות לקונסולות:זולות יותר, אקסלוסביות במשחקים, נוח יותר(פחות התעסקות חיבור מהיר ושחק) וכיוצא בזה.

אני בכל מקרה מחזיק גם קונסולה וגם PC

evilplate

New member
99% מהמשחקים כן רצים ב 1080P, וכן בדר"כ הם על 30 FPS.

כמו כלדור פחות או יותר, למרות שלפחות בהתחלה היו הרבה יותר משחקי 60 פריימים ממה שמקובל, אבל כן, היום כמעט כל משחק AAA גדול מכוון ל 30, משהו טבעי לחומרה סגורה ואין קשר בכלל לכח.
&nbsp
תקנה אבל מחשב, אתה נשמע לי אחד שזה יותר מתאים לו.

לא, אבל זה הוא סמוך עלי.

השאלה כל כך טרולית. למה שמישהו שמבין בFPS ויודע מה המצב בקונסולות יצטרך בכלל ייעוץ בעניין הזה? מה ההגיון פה?
הטרוליות של שרוני היא כזו, שהוא תמיד ישאיר לך רמזים לזה שאתה עומד לענות על שאלה מפגרת, והוא רוצה לראות מי יפול בפח הזה.

evilplate

New member
יש בזה משהו

כאילו קונסולות זה קונספט חדש ולא ברור שמאז ומתמיד רוב הדברים רצים שם על 30 (במקרה הטוב, בדור של הפס1 וה N64 עם התלת מימד הראשון- גם על 20), הוא באמת טרול ואכלתי את זה :/

אני נותן לזה 85% שזה שרוני...

כי השאלה רק רבע דבילית...אם זאת היתה שאלה חצי דבילית ומעלה היה לי ביטחון לתת 100%...

השרוני הזה בטח יושב עם פוקפורן מול המסך.

הוא משחק עם עצמו משחק, הוא משאיר פה ושם רמזים, לזה שהשאלות מפגרות ואז הוא מתעצבן בטח על מי שנפל בפח וצועק "אבל היה כל כך שקוף!! שאני טרול, איך לא הבנת??"

זה הבידור שלו פשוט.

שמע פה ושם יהיו כאן שאלות מטומטמות של אנשים אמיתיים...

99% מהשאלות המטומטמות יהיו של שרוני ושאר הדמויות שלו אבל צריך לבדוק כל מקרה לגופו כי אם יש אנשים אמיתיים מאחורי השאלה מגיע להם לקבל תשובה..גם אם השאלה היתה מפגרת...
ואני מבטיח לך שהוא לא מתעצבן שעונים לו על השאלות..יש את המשפט הידוע don't feed the troll...טרולים רק גדלים ומתחזקים מכל תגובה שהם מקבלים..אם לא עונים להם הם גוועים ברעב ומצטמקים עד שבסוף הם נעלמים...

Meppo

New member
וואו

הצלחתם להבריח עוד גולש שרק רצה לשאול שאלה, תודה לכם.

אתה נשמע לי יותר מדי מעודכן במה שקורה בפורום...

בשביל "עוד גולש שרק רצה לשאול שאלה"
אין בעד מה גבר.

מישהו 2

New member

evilplate

New member
סליחה אם אני נשמע תמים אבל תמיד יש סיכוי שהוא אכן לא שרוני

למרות שהשאלה שלו אכן מעט דבילית כמו שאמרת אבל אולי הוא קיבל מידע קצת מבולבל, נגיד ב XB1 המון משחקים לא רצים על 1080P אז אולי הוא קישר את זה גם לפס4 ורצה לדעת אם זה נכון או משהו, יכול לקרות.

evilplate

New member
זה לא שיש פה יותר מדי דיונים טכניים שהוא בהכרח ידע

אבל לא יודע מה להגיד, סיטואציה די מסריחה.

מישהו 2

New member
אני מסכים איתך,

רציתי רק להצחיק קצת : ]
אני חושב שזה מיותר להאשים כאן בפומבי כל משתמש חדש ששואל שאלה בכך שאולי הוא שרוני. גם ככה אני לא רואה בהודעות האלה מזיקות יותר מידי.
אם כבר אני חושב שגם אם הוא באמת שרוני כל ההודעות האלה 'מאכילות' אותו יותר מאשר אם פשוט היו עונים וזהו, שזה גם משהו שאנחנו עושים מתוך בחירה אישית לעזור ואנחנו לא מחויבים בזה ולוקח בידיוק שנייה וחצי.

עדיף כבר להימנע מלהגיב אם מישהו כאן ממש חושד

למעלה