סוני 4

evilplate

New member
well said

Meppo

New member
כמה דברים

חשבתי שהקהילה הזו קצת יותר בוגרת וכן, טעיתי. רובכם כאן מאשימים אותי בטרולינג שבסך הכל שאלתי שאלה פשוטה - האם כדאי לקנות סוני 4, לא ביקשתי ממכם הסברים וציינתי שהחומרה של הסוני 4 לא מעודכנת כמו המפרטים העכשוויים ואתם פשוט תקפתם אותי ללא רחמים
&nbsp
בקצב הזה אף גולש לא יבוא וישאל כאן שאלה ואתם פשוט אכזבתם, ואני לא יודע מי זה שרוני אבל אין כל רע בהתייעצות לגבי רכישת קונסולה, לשם כך נועד הפורום.

evilplate

New member
אני עניתי לך

אבל אתה צריך לראות את זה מהצד שלהם, תחשוב שהיה מישהו (לא אתה) ששואל שאלות רבע דביליות (גם תחת משתמשים בדויים) כאלו בשביל הכיף שלו וכדי לשגע אנשים.
&nbsp
אין מה לעשות, הוא יוצר סוג של נזק היקפי שאתה קורבן שלו, במקום להעלב, תבין מאיפה הם באים, תסביר את עצמך ואל תקח דברים אישית כל כך.
&nbsp
ואם אתה עדיין טרול אז אתה תותח D:

Meppo

New member
...

מה דבילי בשאלה שלי? בסך הכל שאלתי אם כדאי לקנות PS4
&nbsp
די, אני מרגיש שהקהילה כאן מורכבת מילדים בני 15 שמחפשים לעקוץ בכל דרך אפשרית
&nbsp
תתבגרו

evilplate

New member
זה קצת דבילי

שמישהו שמבין בכלל מה זה פריימרייט ורזולוציה שואל מה המצב על הפס4 שיצא לפני שנתיים ואם משחקים רצים שם על 60 או 30 כאילו הוא לא יודע מה הקונספט של קונסולות (מאז שהן קיימות רוב המשחקים רצים על 30), בדרך כלל אנשים שמכירים את המושגים הללו לא שואלים שאלות בסגנון כזה.
&nbsp
אם לא היה את הטרול ההוא לא היית מעלה חשד אצל אנשים, בגללו לצערי סומנת, באמת שאל תקח את זה אישית.
סכ"ה קיבלת תשובה, יש כמה שחשדו, תגיד להם תרדו ממני (כמו שאתה עושה עכשיו) ותעבור הלאה, לא קרה כלום.

amithas190

New member
מי זה שרוני ומה האינטרס שלו לשאול על פס4 ? פיספסתי את הפוסט

evilplate

New member
זה לא בדיוק פוסט, זה מישהו שהוותיקים יותר מכירים

הוא היה מציף בשאלות ובשטויות מתוך כוונה להטריל.

eran_le

New member
לגבי השאלה המקורית :) - כן, לדעתי כדאי לקנות

אני חושב שאני מבין את השאלה - החומרה לא נשמעת מן הטוב ביותר שיש היום, מן הסתם, לעומת מחשב. אז ככה, היום יש כבר מספיק משחקים מצויינים שנראים נפלא, וההבדל לעומת גרסאות המחשב, בהשוואה למשל למחשב שולחני שעלה לי כ ~5K (פי 2 מה PS4) לא גדול. למשל, לפני שנתיים ההבדל בין ה PS3 בזמנו למחשב חזק היה גדול ומורגש, ולי זה כבר הפריע, אבל זה לא המצב עכשיו. לדעתי זמן מצויין לקנות PS4, מה גם שבעתיד הקרוב צפויים להגיע עוד הרבה משחקים נפלאים.

evilplate

New member
אחרי E3 שראינו

את אנצ'רטד 4 ואת הוריזון, הייתי אפילו אומר שהמשחקים הכי יפים נמצאים על הפס4 :)
&nbsp
למרות שגרסת המחשב של SW בטח תהיה פסיכית, אבל גם גרסת הפס4 נראית מדהים.

למעלה