סוסים מפורסמים!

niko girl

New member
סוסים מפורסמים!../images/Emo47.gif

לא אותו דיון
איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הקפיצות בארץ
איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הדרסאג' בארץ
איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הווסטרן בארץ
---------------------------------------------------------- איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הקפיצות בחו"ל
איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הדרסאג' בחו"ל
איזה סטליוננים מפורסמים אתם מכירים בתחום הוווסטרן בחו"ל
----------------------------------------------------------- אותו הדבר עם נקבות גם בארץ וגם בחו"ל.

סוס מפורסם מצרפת

הלכתי שנה שעברה לראות תחרות קפחצות שהייתה בטלוויזיה בקיצור נורא התלהבתי מאחד הסוסים אז אחרי התחרות הלכתי לראות אותו זה היה סוס של מישל רוברט אלוף קפיצות 2002 צרפת אחרי שדיברתי איתו שעה והסברתי לו מה אני עושה ועל ה"בית ספר לרכיבה"שלי שזה בעצם 3 שעות אחרי בית ספר (כל יום) אז הוא הרשה לי טיפה לרכב על הסוס המתוק שלו ואז הוא החליט לתת לי לקפוץ כמה מכשולים וזה נגמר בשיעור של 45 דקות והוא חתם לי על ספר אילוף שקניתי שם ואז המשכנו להתכתב ומאז ראיתי אותו עוד פעמיים ואני רואה אותו שוב בעוד חודשיים הוא נותן לי כרטיס לתחרות (לצפות) כי הוא מקבל איזה 10 היה ממש מדליק ויש לי תמונה איתו ליד הסוס שלו ממוסגרת לי בחדר אולי אני אשים פה תמונה אם אני מצליחה לסרוק עם המסגרת ואם לא יש לי פוססטר ענק עם על מיני אלופי 2002 שחתמו לי עליו (כל אחד על התמונה שלו) אבל אחד מהם היה חולה אז חסרה לי עדיין חתימה אחת

אסף 1989

New member
ביוטיפול פפוניטה כמובן

מתחום הרייניג הסוס קווטר הכי יפה שראיתי

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif 90% שזה ../images/Emo26.gif

ביוטיפול פפוניטה.... תקנו אותי אם אני טועה

Edubite

New member
אחת הבנות שלו נמצאת אצלנו באורווה..

קוראים לה white star peppo...

niko girl

New member
אממממממ אוקי אני אחלוק על דעתך.

בגלל שאני ראיתי אותו דיי במציאות והוא מכוער. אוקי ראיתי אותו מתחרה וגם אחרי התחרות. המבנה שלו מכוער לגמרי. אין זכר יותר מכוער מפורסם יותר ממנו. אבל זאת רק דעתי תחשוב מה שאתה רוצה.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הקפיצות בארץ
פיקולו איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הווסטרן בארץ
[URL='target=_blank']פלאשי[/URL]
, לוקס פיין פפי,אקו, מק,ביוטיפול פפוניטה, ליטל ניק טארי,יריחו, דר' פיק דנסר ועוד......
איזה סטליונים מפורסמים אתם מכירים בתחום הוווסטרן בחו"ל
zippo pin bar

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo13.gif

תחום הקפיצות: פיקולו אופקורססססס
תחום הדרסז'?! מלבלוקו!!!!!!!(= מושלמון!!!!
ווסטרן: ג'יי בק וביוטיפול פפוניטה... (
לא אוהבת קווטרים)
בלובלט דה רו!!!!!( Baloubet du Rouet ) הסטליון הכי שולט שיש!!! רודריגו פסואה מתחרה עליו והוא סוס תותח....תמונה
סטליונים בתחום הדרסז'? אמממ לא מכירה
גם בווסטרן לא... חחחח וסוסה אחת שאני ממש ממש אוהבת וגם היא של רודריגו קוראים לה ביאנקה והיא מדהימההההה אני אשים תמונה בהודעה הבאה

למעלה