בלובט... חיחי
• ••Dark••Angel•• New member 19/8/03 #16 כן.. אבל יש עכשיו שרשור יומלדת.. ואני לא מתכוונת כל שנייה להקפיץ אותו, אז בבקשה תנסו לא להקפיץ הרבה דברים!
כן.. אבל יש עכשיו שרשור יומלדת.. ואני לא מתכוונת כל שנייה להקפיץ אותו, אז בבקשה תנסו לא להקפיץ הרבה דברים!
• ••Yaara•• New member 19/8/03 #18 ../images/Emo4.gif מה זה יעזור לך?!? גם ככה ראו ויראו אותו...זה ממש מעצבן!
• ••Yaara•• New member 19/8/03 #15 ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif../images/Emo99.gif הבקסקין זה רק צבע. לא גזע וקוראים לו Hollywood Dun It....
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif../images/Emo99.gif הבקסקין זה רק צבע. לא גזע וקוראים לו Hollywood Dun It....
• ••Yaara•• New member 19/8/03 #24 ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif כן, באמת...../images/Emo3.gif אז למה כתבת בקסקין טהור?!
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif כן, באמת...../images/Emo3.gif אז למה כתבת בקסקין טהור?!
א אסף 1989 New member 19/8/03 #27 עניתי כבר על זה תסתכלי באחת התגובות שלי, אין לי כח לחזור על עוד פעם וגם שמתי טבלה שבה מראים את כל הצבעים של הקווטרים שביניהם יש את הבאקסקינים
עניתי כבר על זה תסתכלי באחת התגובות שלי, אין לי כח לחזור על עוד פעם וגם שמתי טבלה שבה מראים את כל הצבעים של הקווטרים שביניהם יש את הבאקסקינים
א אסף 1989 New member 19/8/03 #26 אני יודע אבל הכוונה שלי הייתה שהוא בקסקין טהור כי יש הרבה באקסקינים שהאמא היא אפורה או ג'ינג'ית או משהו בסגנון. תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ואני יודע שבקסקין הוא צבע.
אני יודע אבל הכוונה שלי הייתה שהוא בקסקין טהור כי יש הרבה באקסקינים שהאמא היא אפורה או ג'ינג'ית או משהו בסגנון. תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ואני יודע שבקסקין הוא צבע.