זהו, נזכרתי. זה היה פורד קורטינה.סוסיתא.
הכי חשוב הצבע! לא בסוסיתא כמובן.
עכשיו אפשר להמשיך את היום.
זהו, נזכרתי. זה היה פורד קורטינה.סוסיתא.
הכי חשוב הצבע! לא בסוסיתא כמובן.
עד היום אין לי רישיון נהיגה, ואני כבר בן 70.סוסיתא או רום כרמל?
אני זוכרת שאמא שלי הכריחה אותי ללמוד נהיגה (תודה אמא) ושהרכב שעליו למדתי לנהוג היה בצבע ירוק זית כסוף, אבל לא מאיזה סוג.
בטח שמת לב שהודיתי לאמי, שהמוטו שלה היה לא להיות תלוי באחרים.עד היום אין לי רישיון נהיגה, ואני כבר בן 70.
לא הכריחו אותי, לא הציעו לי, וגם לא ממש רציתי.
מעולם סוגיית העצמאות לא נקשרה אצלי ברשיון נהיגה.בטח שמת לב שהודיתי לאמי, שהמוטו שלה היה לא להיות תלוי באחרים.
היא כל כך צדקה ובנוסף, אני מאוד אוהבת לנהוג (עדיף לא בתל אביב בתקופת הקמת הרכבת-תקלה).
מעבר לעניין העצמאות, יש את הרגשת השחרור, אחרי שאתה מקלל את מי שגרם לפקק, מי שחנה עקום, מי שחסם דרך/חניה וכו.
עצמאות במובן שלא תלויים בנהג האוטובוס, או בנהג המונית והלו"ז שלהם. לא באבא-אמא-בנזוג-ילד או כל אחד שיכול לשמש נהג.מעולם סוגיית העצמאות לא נקשרה אצלי ברשיון נהיגה.
אני מבין שלו חייתי באמריקה, למכונית-לדרך ולעצמאות היה משקל רב יותר.
בוודאי שמתי לב שהודית לאמך.
אני באוטובוס או במונית פותח חלון ונותן לרוח לבדר מחלפות שיערי, או כיום, שאריות אניצים על הפדחת.
מעולם לא היתה לי בעיה. הגעתי לאן שרציתי, מתי שרציתי.עצמאות במובן שלא תלויים בנהג האוטובוס, או בנהג המונית והלו"ז שלהם. לא באבא-אמא-בנזוג-ילד או כל אחד שיכול לשמש נהג.
מה סוציופת?מעולם לא היתה לי בעיה. הגעתי לאן שרציתי, מתי שרציתי.
היעדר מכונית עזר לסוציופת, שאני, לא להגיע למקומות רחוקים שאין תחב"צ אליהם. לו רציתי באמת, זו לא היתה סיבה.
לא במעבר, כי אם ליד המעברמה סוציופת?
איך סוציופת מתחבק במעבר חציה? (;
לאבא שלי היתה סוסיתא...מכונית,לא משהו, המנוע תמיד התחמם יותר מדיבימים אלו מוצגת במוזיאון חיפה 'סוסיתא התערוכה' (שתינעל ב 25.05.25).
אני אטרח ואגיע לתערוכה (באחד מימי רביעי או חמישי).סוסיתא - מוזיאוני חיפה - שישה מוזיאונים במסגרת אחת
תעשיית המכוניות הישראלית שזורה בסיפור חייה של מדינת ישראל מיום היווסדה.הסיפור המרתק על הקמתה של תעשייה זו...www.hcm.org.il
מי מצטרף?
נ.ב: רכבת ישראל עוצרת במרחק פחות מקילומטר מהמוזיאון.
ולאבא שלי היה לנדרובר.לאבא שלי היתה סוסיתא...מכונית,לא משהו, המנוע תמיד התחמם יותר מדי
אני לא אשת יחסי הציבור של המוזיאון, או של התערוכה.לקהל מבקרים פוטנציאליים שמתלבט אם להגיע למוזיאון או לא.
בשביל לראות 2-3 דגמי מכוניות, אף אחד לא יטריח את עצמו אלא אם כן גר ממש קרוב, בטח שלא ישלם על זה כסף.
אגב, כמה עולה כניסה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.