סוס החלומות!!

doron225

New member
סוס החלומות!!../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

טוב לכולנו יש סוס חלומות שבעינינו הוא מושלם!!!!!!!! ואתם כל הזמן מנסים למצוא אחד מושלם שכזה! אז ככה... 1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? 2. איזה צבע לסוס המושלם? 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? 9. איך הייתם קוראים לו? 10. הוא יהיה טהור גזע?

doron225

New member
נו אני רוצה לענות על זה@!../images/Emo9.gif

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? קווטר D: 2. איזה צבע לסוס המושלם? חום שוקולד בהיר 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? הייתי לוקחת סוס בן 5-6 ככה שהוא יהיה מוכן כבר 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] ריינינג, קאטינג ואולראונד...קיצר כל סוגי הווסטרן 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? כן!!!!! הצבע של הגוף זה חום שוקולד בהיר אז רעבה בבלונד כזה *מזילה ריר* 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? 4 גרביים לבנות ארוכות שיכסו את כל הרגל 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? עינים חומות רגילות 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? תא כדי שלא יפגע וישמור על המרץ 9. איך הייתם קוראים לו? JONI BE BAD 10. הוא יהיה טהור גזע? יאפ

אחלה שאלון../images/Emo70.gif

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם?טורוברד
2. איזה צבע לסוס המושלם?גווני השחור והחום
3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר?בוגר
4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו]דרסז' וקפיצות
5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף?לא יודעת..
6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים?בצבע לבן..
7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] חומות רגילות... אפשר להסתדר עם כחולות
8. הייתם שמים אותו בתא או מראה?גם וגם
9. איך הייתם קוראים לו?לא יודעת
10. הוא יהיה טהור גזע?לא ממש אכפת לי, רק שיהיה גבוה חח.. וזכר

באלי=]]

טוב לכולנו יש סוס חלומות שבעינינו הוא מושלם!!!!!!!! ואתם כל הזמן מנסים למצוא אחד מושלם שכזה! אז ככה... 1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? וורמבלד=] מממ הולנדי...
2. איזה צבע לסוס המושלם? שחוררר גרררר 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? ממ כרגע, בוגר.... 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] אינגליש-קפיצות וגם דרסאג' 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? אמממ לא משנה.... עדיף שלא... 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? בלי גרבייםם=] ואם כבר אז בכל הרגליים גרביים לבנות... 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] לא משנה לי... חום/שחור 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? תא 9. איך הייתם קוראים לו? אמממ... אם הייתי קונה אותו אז איך שהיו קוראים לו שם... השם לא ממש משנה.... 10. הוא יהיה טהור גזע? כה=]

Ruf Lil RusGal

New member
עונה....../images/Emo13.gif

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם?- קווטר!
2. איזה צבע לסוס המושלם?- באקסקין... 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר?- ססיחד בן שנתיים שאפשר להתחיל לאמן! 4. למה הייתם מאמנים אותו?- ריינינג ופלז'ר! 5.שוב בעניין המראה.... היית רוצים שתהיה לו רעמה שונה מהגוף?- זה באקסקין... הרעמה שלו שחורה ככה זה... אבל כן זה נראה לי יותר יפה.. 6.היית רוצים שיהיו לו גרביים? לא... 7.איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו?- הייתי רוצה שחורות רגילות... אני לא אוהבת כחול לסוסים... 8. הייתם שמים אותו בתא או מרעה?- מבחינת מחיר מרעה חחח אבל אם לא מתייחסים למחיר אז בלילה ובימי חורף גשומים ייתי שמה אותו בתא ובשאר הזמן [יום וימי קיץ] הייתי שמה אותו במרעה... שיהיה משוחרר עם עוד סוסים!
9. איך הייתם קוראים לו?- וואי זה קשה...אם היו לו תעודות ושם מלא אז אולי הייתי לוקחת משהו מהשם המלא.. אם לא אז נראה לי שג'ימי או צ'ארלי [חחח ד"א הייתי רוצה זכר מסורס... לא נקבה ולא סטאליון!] 10. הוא יהיה טהור גזע?- זה לא כל כך משנה לי... אם הוא נראה טוב ועובד יפה אז מה זה משנה ג אם הוא מקומי? אבל טהור גזע זה תמיד נחמד!

fliperit

New member
טוב...

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? קווטר, ברור. 2. איזה צבע לסוס המושלם? גרולו 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? סייח 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] ריינינג 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? כן..כי בגרולו הרעמה לא כמו הגוף 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? לא 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? עיניים שאומרות "אני פינוקי.." 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? תא 9. איך הייתם קוראים לו? תלוי מה היה השם המלא שלו... 10. הוא יהיה טהור גזע? כן ומוסיפה : חוץ מהמראה יש עוד דברים חשובים...אז הייתי רוצה שיהיה לו את ה"ראש" של וונדי...כלומר, שכן "יספק" לי קצת קשיים, אבל בסופו של דבר יבין ויסכים..

fliperit

New member
לא כ"כ מצחיק...

כן. אני עושה ריינינג והתחריתי עונה וחצי. כרגע אני מאמנת סוסה בתקווה להתחרות עליה

fliperit

New member
'צטערת...

כתבתי את התגובה הקודמת במצב רוח מחורבן....זה לא היה אמור להיות כ"כ תוקפני. אני רוכבת בחוות גיא, שזאת חווה יחסית חדשה באזור קריית גת...לפני זה רכבתי בהרי יהודה, בחוות הפעמון וב"רוכבים במושבה"

gili600

New member
עונה../images/Emo23.gif

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם?אין לי סוג מועדף כ"כ 2. איזה צבע לסוס המושלם?או שחור או חום מסויים 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? לא מבוגר מדי אבל גם לא סייח 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו]לדרסז' ושידע קצת קפיצות 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף?תלוי.. אם סוס שחור אז לא אם סוס חום אז רעמה שחורה 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים?סוס חום-גרביים שחורות על כולן (שוות-מותר לי לפנטז
), סוס שחור-גרביים לבנות על כולן ושוות. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ]שחור 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה?תא עם אפשרות לשחרר במרעה מתי שמתחשק לי 9. איך הייתם קוראים לו?אממ לא יודעת אם יהיה לי סוס אני כבר אמצע שם 10. הוא יהיה טהור גזע?לא כ"כ משנה לי הוא לא מושלם אבל הוא חתיך
(למרות שזאת תמונה די גרועה)

gili600

New member
חח נכון אבל אני גם אוהבת שחורים

חתיכיים כמו האדיוט שבקולאז'

amstelveen

New member
סוס חלומותיי

אז ככה... 1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? dutch warmblood x friesian x polish arab 2. איזה צבע לסוס המושלם?שחור אם ראמה וזנו לבנים (כמו סוס רוקי מאונתאן (rocky mountain) 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? גיל 3-6. 4. למה הייתם מאמנים אותו? דרסג, קפיצות, אנדוראנס 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? כן, לבנה 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? לא 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? כחולות 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? חצי חצי 9. איך הייתם קוראים לו? o' sullivan 10. הוא יהיה טהור גזע?לא

2eye

New member
אני :]

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? אני הולך על דאץ' וורמבלאד [אמי
] 2. איזה צבע לסוס המושלם? שחור עם גרביים גבוהות. 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? בין לבין בן 7 ככה. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] קפיצות, בתקווה שיצליח לו. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? לא, אולי קצת יותר בהירה או משו... 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? אהא, 4 רגליים די גבוהות, חצי מהברך. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? בתא, עם הרבה יציאות למנז' שיחרורים, מראה ומכונת הליכה. 9. איך הייתם קוראים לו? בשם שהיה מתאים לו, לכו תדעו... 10. הוא יהיה טהור גזע? זה לא משנה כלום אבל כן, רק בשביל התעודות.

למעלה