סוס החלומות!!

SoosKatan

New member
אני P:

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? לא חשוב.. אולי שייר.. 2. איזה צבע לסוס המושלם? ש-ח-ו-ר 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? סייח 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו].. פלז'ר.. דרסז', ואולי גם קפיצות.. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? כן, רעמה בהירה 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? הממ... גרביים לבנות ב 4 רגליים ניראה לי, אבל עדיף אולי בלי גרביים.. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] ממש לא חשוב.. אולי באמת ירוק, כחול סתם כי זה יותר יפה.. אבל ניחא.. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? מרעה.. 9. איך הייתם קוראים לו? לוציפר. 10. הוא יהיה טהור גזע? לא

אנייי..

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? קווטר..כמובן...! 2. איזה צבע לסוס המושלם? או פלמינו אבל זה כל כך מתאפשר עם ההורים שאני רוצה..או סורל כמו וויז.. 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? גיל פטורטי עד בוגר..5-6.. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] ריינינג וקאטינג..בגלל אבא שלו.. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף?כן.. 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים?כן למה לא..שיהיו לו 3 גרביים ב-2 קדמיות ובשמאלית אחורית..חח.. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו?חומות רגילות או כחולות כמו של מיקי בלו אייז.. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה?ברור שבתא..הוא סטליון.. 9. איך הייתם קוראים לו? ואווווו..אז ככה..:Smart Litel Doc או Smart Litel Steady שהוא יהיה אח מלא של Steady Tredition.. 10. הוא יהיה טהור גזע? כןןןן...ההורים שלו הם..:Smart Litel Lena X Doc's Steady Date...

Ontario R Z Y H

New member
סוס החלומות שלי

>>> יש לי את סוס החלומות שתמיד רציתי, בלי מודע... אני כבר לא מנסה למצוא אותו, כי כבר מצאתי.. הנה הוא>> היצור הכי מושלם מבחינתי ב כ ל העולם הזה !!! . איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? הממ הוא הולנדי עם גרמני משהו.. 2. איזה צבע לסוס המושלם? bay אדום מושלם יפה=] גרביים קצרות לבנות, רעמה וזנב שחורים, וכוכב יפה על המצח 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? באמצע 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] דראסז'יסט 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? יש לו רעמה שחורה, והוא באייP: כן שונה חחח 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? כל ה4, קצרות, מאחורה טיפה יותר ארוכות, ובצבע לבן.. וכמובן שיש עד הברכיים בשחור 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] ישלו את העיניים הכי טובות והכי יפות בעולם 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? הוא בתא 9. איך הייתם קוראים לו? אונטריו !! 10. הוא יהיה טהור גזע? לא בייב אהוב שלי, אני פשוט לא יכולה בלעדיו >>

lereran

New member
ממ הלוואי

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? הולנדי/ גרמני 2. איזה צבע לסוס המושלם? שחור פחם 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? ככה גיל 7/8 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] קפיצות בעיקר 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? הכל שחור 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? כנ"ל 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ]ממ חום 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? גם וגם 9. איך הייתם קוראים לו? יש הרבה על הפרק 10. הוא יהיה טהור גזע? ממ

ToryMaster

New member
בכיף

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? אנדלוסי
2. איזה צבע לסוס המושלם? לבן, פעם רכבתי על סוס לבן כסוף כזה, צחור, מדהים. כזה. 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? סייח, בהחלט. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] לא חושבת שהייתי מאמנת אותו למקצים מסוימים, יותר לעבודה משותפת, בלי כיוון ספציפי. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? לא
6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? נופ, לבן לגמרי. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] חומות
8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? בטח הייתי משלבת, כי בכל זאת, קר וגשם
9. איך הייתם קוראים לו? דינו
10. הוא יהיה טהור גזע? סביר להניח

שירלי317

New member
:]

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? לא משנה לי בכלל! (אולי ליפיזנר?) 2. איזה צבע לסוס המושלם? שחור 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? סייח נראה לי.. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] דרסז' וטיולים :] 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? רעמה לבנה/ בלונד או שחורה. 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? לא משנה. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] הממ.. חומות. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? מרעה! 9. איך הייתם קוראים לו? קים
10. הוא יהיה טהור גזע? לא העיקר הוא האופי!

סוס החלומות...!

. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? הולנדי/גרמני/טורברייד.. 2. איזה צבע לסוס המושלם? חום/ שחור 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? לא סייח ולא בוגר.. שיהיה סוס צעיר.. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] קפיצות+ דראסאג' 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? כן.. אבל שיהיה די דומה.. 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? רגלים באותו צבע.. ואולי גרב לבנה ברגל השמאלית.. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] עיינים שחורות.. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? קצת שם וקצת שם.. 9. איך הייתם קוראים לו? תלוי איך הוא נראה בדיוק ומה האופי שלו ואם זה בן או בת.. 10. הוא יהיה טהור גזע? לא.. מעורב..!

Deep Blue Sky

New member
הוו

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? לא יודעת. 2. איזה צבע לסוס המושלם? חום בהיר 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? אני חושבת שסייח. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] לא הייתי מאמנת אותו. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? לא. 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? כן... לבן 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] חום. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? מרעה 9. איך הייתם קוראים לו? קיארה 10. הוא יהיה טהור גזע? אולי

favory

New member
../images/Emo23.gif

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? הולנדי. 2. איזה צבע לסוס המושלם? חום כהה. 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? לא בוגר, צעיר. 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] דרסז'. 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? רעמה חומה כמו הצבע שלו. 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? גרביים שחורות על כל הרגליים. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] עניים שחורות. 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? בתא . 9. איך הייתם קוראים לו? זה כבר עניין של האופי. 10. הוא יהיה טהור גזע? כן

הווווו ממזמן החלטתי על כזה.

1. איזה סוג [קווטר לדוגמא] של סוס הוא הסוס המושלם? קווטרית 2. איזה צבע לסוס המושלם? גולד פלומינו עם רעמה וזנב בצבע פלומינו. 3. היית לוקח את הסוס המושלם סייח או בוגר? בוגרת 4. למה הייתם מאמנים אותו? [ריינינג, קאטינג, קפיצות וכ"ו] ריינינג 5. שוב בענין המראה.... הייתם רוצים שתהיה לו רעמה בצבע שונה מהגוף? יאפ 6. הייתם רוצים שיהיו לו גרביים? אם כן באיזה צבע ואיזה רגליים? כן, גרב לבנה לא גבוהה ולא נמוכה, אלא באמצע, על כל רגל קידמית. 7. איזה עיניים הייתם רוצים שיהיו לו? [אה כה וראיתי סוס עם עיניים ירוקות זה היה מ-ד-ה-י-ם לא ידעתי שיש לסוסים עינים ירוקות ><" ] חומות 8. הייתם שמים אותו בתא או מראה? תא עם שיחרור על יום למאנז'. 9. איך הייתם קוראים לו? מיס דאג'ר פלקסן (שם מלא) 10. הוא יהיה טהור גזע? ברור שכןןן

למעלה